Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1717117172171731717417175 ... 17223>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 01:55

АндрейМ написав:Я по Вашей ссылке ничего о десятках гендеров не прочитал,

Верно. Но в сети можно встретить таблички гендерной идентичности с краткими описаниями.

АндрейМ написав:Странно, что Вы в одном случае употребляете слово «пол», а в другом - «гендер». Первое - биология, второе - социально-культурные роли, придуманные обществом и определяющие что есть «мужским» и «женским». Второе я отметаю и не приемлю.

Может быть я ошибся, оценивая ваши сообщения. Правильно ли я сейчас понял, что вы критически относитесь к понятиям гендер, гендерная равность
и приемлете понятие пол ?

АндрейМ написав: но мои убеждения не являются результатом государственной политики. Они начали формироваться ещё при закате СССР в начальной школе.

Не могу отреагировать, т.к. пока не понимаю вашей позиции относительно гендеров.

АндрейМ написав:Какое отношение христианство имеет к полу?

Православие - пол человеку дается Богом; не воспринимается гендерное самоопределение.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 02:56

ЛАД написав:Врёте.
Иначе вы здесь так настойчиво свои "идеи" не продвигали.

Я не продвигаю никаких идей. Я объясняю почему люди не хотят/не могут воевать. Идеи продвигаете Вы. Вы хотите навязать мне и другим Ваше виденье «ролей». Я могу расписать роли для Ваших дочерей и Вашей жене, но они ни Вам, ни им не понравятся, поэтому я в который раз прошу Вас успокоиться и принять то, что в 21-ом веке нет никаких ролей.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Нед 22 бер, 2026 09:08, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 07:49

Hotab написав:
Трамп вже не раз заявляв, що ніяка допомога від України їм не потрібна, та Зе все одно лізе у ср***, ослабляючи нашу ППО втягуючи Україну у непотрібне нам протистояння.

Саме Трампу, як і Шмідту, можливо нічого не потрібно, крім трибуни для самолюбовання і критики Зе. А от світ який потерпає від обстріляв Ірану, потребує української допомоги.
І її необхідно по можливості надавати. Бо в умовах, коли так багато країн втягнуто у конфлікт і починає озброюватись, Україні конче необхідно показувати свою потрібність і виторговувати за це західне озброєння,

https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... 22258.html

То російських ракет нам мало і ми прагнемо потерпати ще й від обстрілів балістики з Ірану? Тільки от США своїми ППО типу THAAD, не захищатиме нас, як Ізраіль та країни затоки, від аналогів орєшніка (з вибухівкою, а не з пустими болванками).
Чи ти порозумнішаєш, коли таке чудо в кілька тон вибухівки прилетить по центру Києва?
Schmit

Подякував: 83 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 08:03

Schmit

російських ракет нам мало і

Ти я бачу зовсім там деградував на своїх помийних відосіках? Я чітко написав чого нам не вистачає, і що є шанс отримати.
А Іран хай погрожує всьому світові. Кішка у нього тонка гавкати на всіх.

таке чудо в кілька тон вибухівки прилетить по центру Києва?

А то ж у кацапів нема такого «чуда» і не намагаються бити ним по центру Києва.

від аналогів орєшніка (з вибухівкою, а не з пустими болванками).

Треба замість відосіків для дегенеративних , дивитись і вивчати матчасть. В орєшнвках або ядрьоні боєголовки, або болванки. Вибухівку не покласти технічно.
Чи ти думав то кацапи б не поклали, якби могли ?
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2598 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 08:22

Hotab написав:
  Schmit написав:російських ракет нам мало і

Ти я бачу зовсім там деградував на своїх помийних відосіках? Я чітко написав чого нам не вистачає, і що є шанс отримати.
А Іран хай погрожує всьому світові. Кішка у нього тонка гавкати на всіх.

З кишками — розумніше було б не перевіряти.
Те, чого нам не вистачає з озброєння, — простіше просто купити, а не втягуватись за пару літачків у чужі тисячолітні конфлікти в ролі хвортеці, підставляючи всю країну під удари.

Hotab написав:
  Schmit написав:таке чудо в кілька тон вибухівки прилетить по центру Києва?

А то ж у кацапів нема такого «чуда» і не намагаються бити ним по центру Києва.

Аналог орєшніка, тільки з вибухівкою, а не з пустими болванками. Чим його збивати будемо?, зенітними дрончиками чи міражами, які ми можливо (скоріше ні) виміняємо на зенітні дрони?
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 08:27

Schmit

простіше просто купити,

Ну так купи! Хто тобі що продасть і за які гроші, коли весь світ вирішив озброюватись .

Аналог орєшніка, тільки з вибухівкою, а не з пустими болванками.

Ти я бачу дійсно там куку на своїх помийках?
Я не знаю що ти вкладаєш в слова «аналог орєшніка». Очевидно щось зі схожими характеристиками. Ну так і прикол в тому, що з такими характеристиками і температурами вибухівка там не живе. Тому «болванка».
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2598 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:09

Hotab написав:
  Schmit написав:простіше просто купити,

Ну так купи! Хто тобі що продасть і за які гроші, коли весь світ вирішив озброюватись .

Якщо не продадуть за бабло, то за зенітні дрони — і подавно.
Зенітні БПЛА на 99% виготовлені з китайських комплектуючих та 3Д друкованого обтічника мають ефективність збиття десь 20% (в середньому 5 шт на ціль) плюс на 100% ефектинсть залежить від майстерності операторів. Тож самі по собі ці зенітні БПЛА не мають цінності, а лише разом з кваліфікованими операторами.

Hotab написав:
  Schmit написав:Аналог орєшніка, тільки з вибухівкою, а не з пустими болванками.

Ти я бачу дійсно там куку на своїх помийках?
Я не знаю що ти вкладаєш в слова «аналог орєшніка». Очевидно щось зі схожими характеристиками. Ну так і прикол в тому, що з такими характеристиками і температурами вибухівка там не живе. Тому «болванка».

Балістики типу Khorramshahr-4 з 1,5 тонни вибухівки чи касетою по центру якогось міста нам більш ніж достатньо. І американські THAAD нас не захищають, на відміну від Ізраілю та країн затоки.
Варті ті пару міражів, які ми з імовірністю 1% виміняємо на дрони такого ризику? Звісно, якщо життя українців нічого не варте.
Schmit

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:25

ЛАД написав:
  prodigy написав:кубінці 50 років тільки розважались, 5% населення партноменклатура, 10% танцори і співаки, давно забули як важко працювали їх прадіди і прабабки на цукрових плантаціях

якби були не ледащі, то знайшли спосіб як добувати води і доставляти її по районам, 70% того, що залишилось від капіталістів зруйновано, або близько до цього, ну як рф (80% фонду жкх не витримає ремонту, треба будувати нові каналізації і водопроводи)
тому не маю співчуття до ледащих танцюристів

Они танцевали за ваш счёт? Деньги вынимали из вашего кармана?
Сахар, который они продавали Союзу, рос сам, а не благодаря тяжёлому труду "на цукрових плантаціях"?
Сегодня проблемы от того, что они "ледащі"? Нефтяная блокада США не при чём? Так, мелочи?
Интересно, чем бы вы обогревались и какая температура была бы у вас в доме, если бы нам отрезали поставки нефти и газа и рассказывали, что "якби були не ледащі, то знайшли спосіб як добувати" энергию.
"Як в рф" - вы уверены, что у нас намного лучше и не "треба будувати нові каналізації і водопроводи"?

вы уверены, что у нас намного лучше и не "треба будувати нові каналізації і водопроводи"?

я вже не одноразово вам це нагадував, але у вас Blind Fury
в Одесі і області останні 15 років активно ремонтують і каналізації, а газогони і водопостачання (навіть років 12 проклали нову гілку до Одеси водогону, щоб остаточно вирішити проблеми з водою

Ви інколи бачите, щось позитивне у Харкові (окрім парку Фельдмана і чогось там "від Кернеса", хоч коли від кернеса-то бюджетні гроші)

цукор, які Куба продавала( по факту розраховувалась за товари) був і є дуже низької якості (ви не знали), його не продавали в магазинах і використовували для виготовлення технічного спирту

вам треба поїхати на Кубу- допомогти їм знайти нафту, її в Карибському морі достатньо))

після 2005р Україна стала шукати нафту у себе і знайшла (біля узбережжя Криму)
prodigy

Подякував: 3400 раз.
Подякували: 3367 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:27

ЛАД написав:И кщё интересная статья - Травма, нанесенная конфликтом в Иране, изменит облик Персидского залива.
Травма может также изменить то, как страны Персидского залива используют свои богатства. На кону стоят не только английские футбольные клубы, египетская недвижимость и компании Силиконовой долины. Инвестиции стран Персидского залива долгое время сдерживали стоимость заимствований в США. Изменение стратегии может повлиять даже на самый крупный рынок в мире.
.............Страны Персидского залива уже сейчас входят в число стран с самыми высокими расходами на оборону, не участвующих в войне. Конфликт 2026 года ускорит эту тенденцию.
..............Когда Трамп вернулся в Белый дом в 2025 году, лидеры стран Персидского залива быстро приняли его. Они организовали его первый запланированный зарубежный визит, пообещали заключить сделки и инвестировать триллионы долларов, а также начали увеличивать добычу нефти — уступку, которой они сопротивлялись в течение нескольких месяцев, — вскоре после его инаугурации. Что они хотели получить взамен? Безопасность и предотвращение региональной войны.
Они не получили ни того, ни другого.
................Кувейт служит наглядным примером того, к чему приводит отсутствие безопасности в государстве. После вторжения Ирака страх изменил политику: богатства ушли за границу, внутренние инвестиции сократились, а инфраструктура страны постепенно пришла в упадок. Результат? Нефтяная держава, одна из богатейших стран региона, столкнувшаяся с одной из самых изнурительных в мире жарой, пережила перебои с электроснабжением.
Там ещё много всякого.

трамп вимагає у арабських шейхів Перської затоки 5трлн за продовження війни, або 2,5трлн за припинення. ви за який варіант?
prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:P.s. Кстати, социальной средой для фашизма служили как раз лавочники.

не все так однозначно, Лад

prodigy

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 1717117172171731717417175 ... 17223>
Форум:
+ Додати
    тему