Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 32273228322932303231 ... 3236>
Повідомлення Додано: Суб 21 бер, 2026 21:31

akurt написав:Якщо так розмірковувати, то ви, пане Bolt, більший "жидок", ніж той Володимир:
- ви мешкаєте всього в 50 км від НАЙБІЛЬШОЇ на території України синагоги.
- той Володимир мешкав на відстані більше 160 км від неї.
Та й з точки зору науки все підтверджується: Дисипа́ція (лат. dissipatio, досл. «розсіювання») — процес розсіювання чого-небудь, наприклад, енергії.
Якось так...

P.S. Про 50 000 доларів, які він "заробив Польщі" - це було моє припущення. Я не заглядав в кишеню до колишнього мешканця Івано-Франківська.

До найбільшої в Україні синагоги від мене з 1000 км.
Просто якось в чувака все складно виходить, аж занадто...
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 301 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:45

Так виходить, що Ви не тільки не можете відрізнити українця від неукраїнця, але і погано знаєте Україну.
Бо найбільша на території України Синагога в 50 км від вашого будинку - в Жовкві.
Відвідайте. Рекомендую.
Там же відвідаєте інші чудеса:
- одну з найстаріших в Україні дерев"яних православних церков - церкву Святої Трійці;
- один з найкрасивіших костелів в Україні, костел Святого Лаврентія, не так давно його повністю відновили за рахунок братньої Польщі.
- єдина в Україні церква Серця Христового (УГКЦ) в якій на всіх іконах всіх без виключення святих та апостолів - зображені українські вишиванки.
- ну і Жовківська синагога: вона в ці дні не є діючою. ТАле відвідати в певні дні можна. Те, що цей будинок зберігся - це вже диво. Століття воєн, погромів, гонінь - це творіння рук людини вистояло.
akurt

Подякував: 4236 раз.
Подякували: 1550 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 09:57

Натомість мені дуже подобаються ваші слова:
  Bolt написав:Просто якось в чувака все складно виходить, аж занадто...

Тут такі аспекти, ан які зверунли увагу і ви, і пан rjkz:
- життя в еміграції НЕ є медом. Маслом не намазано;
- людина все починає з нуля на новому місці та в оточенні нових законів;
- саме ці питання ми тут намагаємося обговорювати: Еміграція+Зароботчанство.
- суспільство вкрай нерівномірне - як в Україні, так і в інших країнах. Різні моделі поведінки - інколи аткі. що дливують до безтями, он вчоар винесли вірок чорловіку в Харкові, від якого народила 14-и річна дівчинка. Так само пан Дюрі-бачі розказував яке наш українець 30 років прикинувся валянком та не знав, що в Німеччині не мождна займатися сексом з 13-ти річними дівічаткми. зараз сидить в тюрмі.

Так ось згуртована спільноста в еміграції - якщо вон згуртована та в ній є учасники, які готові без обману та без грошей прийти на допомого у- це на вагу зорлота.
І тут є протилежні полюси:
- наприклад родина моєї племінниці, яка перебуває з лютого 2024 року в Канаді, НЕ буде спілкуватися з українцями в місті Едмонтон. Тому що єдине, що зустрічала, це обман і намагання одурити. Це при тому, що в багатоьох місцях саме вона безкористливо допомагала нашим українцям. Зараз товаришують всього двіві роди ни з дітьми. не підставлояючіи оден одного.
- натомість я, коли жив в Анталії, споглядав як гуртуються наші люди, допомагаючи словом та ділом нашим українцям. Без злоби, заздрості та обману.

Тому треба цінити ту відвертість, з якою наш колишній івано-франківець - НІЧОГО НЕ ПРИХОВУЮЧИ - ДО КОПІЙКИ/ЦЕНТУ - розказує - реально на вагу золота.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 10:10

akurt написав:Так виходить, що Ви не тільки не можете відрізнити українця від неукраїнця, але і погано знаєте Україну.
Бо найбільша на території України Синагога в 50 км від вашого будинку - в Жовкві.
Відвідайте. Рекомендую.
Там же відвідаєте інші чудеса:
- одну з найстаріших в Україні дерев"яних православних церков - церкву Святої Трійці;
- один з найкрасивіших костелів в Україні, костел Святого Лаврентія, не так давно його повністю відновили за рахунок братньої Польщі.
- єдина в Україні церква Серця Христового (УГКЦ) в якій на всіх іконах всіх без виключення святих та апостолів - зображені українські вишиванки.
- ну і Жовківська синагога: вона в ці дні не є діючою. ТАле відвідати в певні дні можна. Те, що цей будинок зберігся - це вже диво. Століття воєн, погромів, гонінь - це творіння рук людини вистояло.

а ДК фабрики Володарского уже таки всё, списали в низ списка?
барабашов

Подякував: 299 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 13:10

Bolt написав:
  akurt написав:Якщо так розмірковувати, то ви, пане Bolt, більший "жидок", ніж той Володимир:
Та й з точки зору науки все підтверджується: Дисипа́ція (лат. dissipatio, досл. «розсіювання») — процес розсіювання чого-небудь, наприклад, енергії.
Якось так...

P.S. Про 50 000 доларів, які він "заробив Польщі" - це було моє припущення. Я не заглядав в кишеню до колишнього мешканця Івано-Франківська.

а може й трохи далі - 1500 км. в Харкові
Shaman

Подякував: 824 раз.
Подякували: 1755 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 13:33

Shaman написав:
  Bolt написав:
Якось так...

а може й трохи далі - 1500 км. в Харкові

Дуиав в Дніпрі.
Bolt

Подякував: 24 раз.
Подякували: 301 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 13:55

akurt написав:
  anduzenko написав:
  akurt написав:- в Європі о 19-30 ніхто не ходить «в магазин купити продукти». Хоча б тому, що магазини працюють до 19:30. У абсолютно переважній кількості випадків закупи роблять один раз на тиждень, а щодня ЗРАНКУ додатково купують булочку/круасан з пекарні гаряченьку.

Акурт думает, что кроме него никто за границей не бывал.
"Написанному - верить" (С)

Так я ж не проти, щоби ви пішли на закупи о 19:30 в Ірландії.
Порадити не можу линдати в надвечірʼя, але і заборонити не можу: виходьте саме о 19:30.
Ireland. Shops in Ireland may, with few exceptions (such as those involved in the sale of alcohol), open whenever they want, including Sundays and public holidays. Here are typical hours: Monday - Wednesday, Saturday: 8:00/9:00/10:00 - 17:00/18:00/19:00
Текст з Вікіпедії.
«Написанному - верить».

Алди, Лидл, Теско - знакомые названия?
В какое время суток в отделах просрочки толпы собираются, представление есть?
Можно я буду иметь мнение основанное на реальности, а не анонимной цитате из WC-педии?
Извините. Спасибо.
Востаннє редагувалось anduzenko в Нед 22 бер, 2026 14:00, всього редагувалось 1 раз.
anduzenko

Подякував: 54 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 13:57

Приблизно Португалія

rjkz написав:Примерно правда.

Приблизно Португалія
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 13:58

anduzenko написав:Можно я буду иметь мнение основанное на реальности, а не анонимной цитате из WC-педии?
Извините. Спасибо.

Можна я буду мати думку, засновану на реальності, а не цитаті від аноніма з WC-педіі?
Вибачайте. Дякую.

P.S. Я ж вище написав: коли Ви переїдете в Ірландію, в місто Корк - я не зможу вам заборонити о 19:30 вийти прогулятися в магазин за продуктами або протермінованими продуктами, але й порадити це робити не зможу.
Бажано про вихід попередньо нас всіх повідомити через цей форум - будемо слідкувати за новинами.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 22 бер, 2026 14:54, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2026 14:41

експертинею з легалізацїї грошей та транскордонним переказам

BIGor написав:Cтосовно купівлі житла без ПМЖ, ось тут люди купили в перший рік життя в Іспанії на візі Digital Nomad. До ПМЖ ще 5 років. І нічого, задоволені.

Тобто вони весь час поки були в ЄС отримували кошти на український ФОП, а потім при покупці нерухомості (питання, анахіба) в Іспанії "стала експертинею з легалізацїї грошей та транскордонним переказам"

І це ще пара працюючих без дітей.
Рожати наважиться, так розумію, десь в 40+?
flyman

Подякував: 1636 раз.
Подякували: 2882 раз.

Профіль

1
4
  #<1 ... 32273228322932303231 ... 3236>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему