Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1721517216172171721817219 ... 17291>
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 08:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Губернатор Ленинградской области Александр Дрозденко сообщил о повреждениях в промышленной зоне Киришского района в результате атаки украинских беспилотников.

По его словам, силы ПВО сбили 21 дрон над регионом, никто не пострадал. Минобороны России отчиталось о 125 сбитых украинских беспилотниках в ночь на 26 марта.

Дрозденко не уточнил, какой объект стал целью атаки. Украинские телеграм-каналы Supernova+ и Exilenova+ пишут, что атакован "Киришинефтеоргсинтез". Утверждается, что горят резервувары с нефтью, однако подтверждения этой информации пока нет. Об атаке на завод со ссылкой на местных жителей также сообщает издание Astra.

"Киришинефтеоргсинтез" (КИНЕФ) входит в группу ПАО "Сургутнефтегаз". Предприятие выпускает бензин, дизтопливо, авиационный керосин, мазут, серную кислоту, битум, парафин и ароматические углеводороды. В 2024 году объем переработки на заводе составил 17,5 млн тонн, что составляет 6,6% от общего объема нефтепереработки в РФ.

Предприятие уже подвергалось атакам беспилотников в марте 2024 года, а также в марте, сентябре и октябре 2025 года. В сентябре и октябре прошлого года из-за повреждения установки первичной переработки нефти ЭЛОУ-АВТ-6 завод, который является основным поставщиком нефтепродуктов для Петербурга, Ленинградской, Новгородской и Псковской областей, приостанавливал работу.

https://www.currenttime.tv/a/kirishinef ... mWD_ylZRxw
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2597 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:12

Шось знають?

Wizz Air готується відновити польоти в Україні
25 березня авіакомпанія запустила рекламу в соцмережі Instagram із фразою "Україно, ми повертаємось додому" та із посиланням на форму подачі заявки на участь у віртуальній інформаційній сесії для пілотів Wizz Air Malta щодо України.
"Шановний учаснику, дізнайтеся про майбутні можливості для пілотів в Україні на нашій віртуальній інформаційній сесії. Компанія Wizz готується до відновлення польотів в Україні", — йдеться у формі.
https://transport.novyny.live/wizz-air- ... 18544.html
fler

Подякував: 1215 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:25

fler написав:Wizz Air готується відновити польоти в Україні
25 березня авіакомпанія запустила рекламу в соцмережі Instagram із фразою "Україно, ми повертаємось додому" та із посиланням на форму подачі заявки на участь у віртуальній інформаційній сесії для пілотів Wizz Air Malta щодо України.
"Шановний учаснику, дізнайтеся про майбутні можливості для пілотів в Україні на нашій віртуальній інформаційній сесії. Компанія Wizz готується до відновлення польотів в Україні", — йдеться у формі.

Іпсо мадярське. Що вони можуть знати терміни демобілізації?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:35

Banderlog написав:тутешні потужники

усі тутешні потужники, з якими ви мило щебечете на психологічній гілці мають запасні аеродроми в Європі, а війна в Україні і її подальша деградація та редукція дають їм нечувані перспективи підвищити свій внутрішньоукраїнський соціальний статус. А якщо процеси підуть по зовсім некорваному сценарію —  дача на Адріатиці чекає. Що вже казати про вищі щабелі в/п керівництва усіх цих міндічей, якщо їх обслуга така.і це дійсно ніколи не припиниться поки люди не почнуть виходити з своєї зони комфорта, для початку хоча б рвати зв'язки з такими прихованими мародерами
fox767676

Подякував: 428 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:37

fler написав:Wizz Air готується відновити польоти в Україні

Н
Украина не вступит в ЕС, не вступит в НАТО, а аэропорты работать не будут
Бетон

Подякував: 226 раз.
Подякували: 529 раз.

Профіль

5
3
2
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:40

ЛАД написав:
  Hotab написав:ЛАД
Дивіться, одна з основних тез, по яким поділилась тут спільнота, це підтримка / не підтримка мобілізації.
Зрадунці радісно вищать , коли чергова тітка, чи дядька «відбили» бусифікованого у ТЦК. Очевидно вважаючи, що якщо припинити мобілізацію, то війна раптом закінчиться
«Потужники (турбопатріоти)» обвинувачуються в тому, що «хочуть воювати вічно» , бо вважають мобілізацією необхідною вимушеною мірою. І підтримують її.
Ви з ким? Я знаю з ким. Але чомусь ви офіційно вважаєтесь «зрадунцем», а не «потужником».

Надеюсь, вы знаете правильно. :)
Сто раз писал, пока идёт война, мобилизация необходима. И, "если бы президентом был я", то она проводилась бы давно намного жёстче.
Но при этом писал, что если народ не хочет воевать (а, похоже, это так), то надо как можно быстрее заканчивать войну. Нельзя держать 1-2% населения 4 года в окопах в то время, как остальные 98% живут так же, как до войны.
Ну а "зрадунцем", "парторгом" это всё не от большого ума.

И по "потужникам".
Никто из них не спешит подменить Banderlog"а и Sashsqbl, не торопится посылать мужей и сыновей на фронт.
Донаты это хорошо и даже прекрасно. Но они не снимают с себя всё до последних трусов, на неплохую жизнь им вполне хватает.
И упрёки к тем, кто не донатит... У многих людей на это просто не хватает денег.
А люди на фронте рискуют не трусами, а здоровьем и самой жизнью.
Я написал об однокласснице, у которой сын погиб ещё в марте 2022 и она осталась одна на старости лет. Так хватило ума обвинить меня в том, что я "хвастаюсь".
Чем уж тут можно хвастаться. :(
У большинства фронтовиков есть дети и часто ешё маленькие. Каково будет им остаться без отцов. И никакие выплаты отца не заменят. Да ещё и будут ли эти выплаты... Не то, чтобы я не дверял государству, но просто может не хватить денег.
Когда я пишу о финском варианте - тут уж вообше проблем нет, явно "капитуляция" и "зрадунець".
Но что делать, потужники не предлагают. Единственный вариант - продолжать воевать.
Я не Главком, не нач. Генштаба и даже не Буданов. У меня нет "течки" со всеми данными. Я не обладаю сколько-нибудь объективной и достоверной информацией о состоянии дел у нас и в РФ. Возможно, я ошибаюсь и вот-вот "через пару недель" (ну ладно, пусть месяцев) у РФ закончатся ресурсы и они будут вынуждены пойти на мир. Но пока я предпосылок к этому не вижу.
Поэтому с точки зрения обычного человека, обладающего только обшедоступной информацией, я не вижу у нас "карт на руках" и считаю, что мы больше заинтересованы в мире, чем Путин и должны идти на уступки. Не мы стоим под Орлом и Тамбовом, а, к сожалению, росс. армия под Запорожьем и Днепром, не у них разрушена энергосистема и вообще экономика, не они живут только благодаря помощи Запада, с которой ситуация не улучшается.
Возможно, я ошиьаюсь. Но доказательств этого от "потужникив" не вижу.
Вот поэтому мне присваивают звание "зрадунець".
За реальный взгляд на ситуацию. Без громких и красивых слов, которые по сути просто сотрясания воздуха.
И я сегодня объяснял разницу между нашим положением и Ирана. У них таки есть "карты на руках". И очень серьёзные карты. Поэтому они могут сопротивляться и не спешить с заключением мира. Время пока работает на них. США с Израилем сделали уже почти всё, что могли, а Иран ещё не всё. Но достаточно, чтобы они продолжали блокировать Ормузский пролив.

когда вам шестерка миндичей со ртом набитыми омарами из венского аеропорта пишет про зрадунцов, потужников, ухилянтов и колеблется куда вас отнести, то достаточно лаконичного вопроса - а судьи кто ?
fox767676

Подякував: 428 раз.
Подякували: 223 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:44

fox767676 написав:це дійсно ніколи не припиниться поки люди не почнуть виходити з своєї зони комфорта, для початку хоча б рвати зв'язки з такими прихованими мародерами

рвати звязки то як? Пропонуєте булінг по відношенню до влади ?
Banderlog

Подякував: 123 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:46

Hotab написав:І, підсумовуючи, якщо постанова не визнана неконституційною і є діючою по терміну, то…?? 😅

то усе залежить від конкретних обставин. Постанови, які у неконституційний спосіб обмежують права та дискримінують чоловіків у питанні виїзду закордон, є недійсними. В будь-якому випадку ці Постанови регулюють діяльність прикордонників, а не громадян. Громадяни керуються відповідним законом України і зобов'язані надати прикордоннику лише свій паспорт. Прикордонник теж повинен керуватись Конституцією і профільним законом України, а не Постановою Кабміну чи якимось листом від свого начальника, але ми в Україні, тому...

Якщо громадянин намагається виїхати лише із паспортом, а прикордонник йому відмовляє, то порушення тут вчиняє лише прикордонник.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Поэтому с точки зрения обычного человека, обладающего только обшедоступной информацией, я не вижу у нас "карт на руках" и считаю, что мы больше заинтересованы в мире, чем Путин и должны идти на уступки. Не мы стоим под Орлом и Тамбовом, а, к сожалению, росс. армия под Запорожьем и Днепром, не у них разрушена энергосистема и вообще экономика, не они живут только благодаря помощи Запада, с которой ситуация не улучшается.
Возможно, я ошиьаюсь. Но доказательств этого от "потужникив" не вижу.
Вот поэтому мне присваивают звание "зрадунець".
Jn;t nt,t pfcksgbkj yfcnskmrb oj nb ytОтже
Тебе засліпило настільки що ти не в стані побачити
1 Жодної РЕАЛЬНОЇ умови від ПЕДЕРАЦІЇ крім-ПОВНА КАПІТУЛЯЦІЯ
Україні не надходило...
Тому
Тим в кого нічого донатити, але Є ЖИТТЯ - треба подумати НАД ТВОЄЮ ПРОПОЗИЦІЄЮ і запропонувати СВОЄ життя в заміну життів Бандерлога і Інших
2 Ті в кого є чим донатити і чиї ДОНАТИ БЕРЕЖУТЬ життя Бандерлогів і САШ - треба ДОНАТИТИ ще більше , щоб зберегти ще більше життів...
Оповідання по класовій ознаці типу
я парторг(алкоголік/дурень/лох) і тому в мене нічого не має, а раз так я нікому нічого не винен-це совкізм яким ти і тобі подібні ОТРУЇЛИ 70% населення України на протязі 70 років перебування при владі

Тому ще раз
В мене з Бандерлогом - різні завдання....
В Бандерлога головне - загнати мене і мою сімю в окоп замість НЬОГО і те що ні кількість людей в окопі від цієї операції не зміниться. ні Бандерлог навіть близько не допускає що буде зобовязаний поміняти мене в тилу ( як це зробивДолярчик)
В мене -ЗБІЛЬШИТИ кількість людей в окопі за рахунок ЗМЕНШЕННЯ втрат...
І якщо моїх 30 зарядних , чи пять пікапів + швидка+ 100 приладів ШВЛ + ТОННИ медикаментів мого сина, чи 548 повністю вкомплектованих тактичних рюкзаків друга мого сина ( інвалід , в пацана ноги як колоди , продав машину і гроші відкладені на купівлю квартири але РЮКЗАКМ купив і вкомплектував тобто 548*42 000 =23 млн грн за 4 роки)
Ось ЩО Я РОЗУМІЮ під донатами
а не скиглення в підїзді що хтось заважає жити бо відстоює Україну.
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3007 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 26 бер, 2026 09:54

Сибарит написав:
  ЛАД написав:Но для Украины, если ориентироваться на перспективы "великой с/х державы", которой промышленность не нужна, новые АЭС, конечно, ни к чему.
А чем заряжать электрический трактор?
Підколюєте.... :D
А по суті
Бізнес це ВРАХУВАННЯ всіх аргументів при прийнятті рішень...
Тому
Якщо влітку найбільша генерація СЕС і НАЙВИЩА потреба в моторному паливі для техніки зайнятої в сільському господарстві... - то сама бізнес модель просить побудувати сонячну станцію і перевести техніку яка максимальновикористовується влітку на електротягу...

Або
Нічого не заважає , створювати підприємства які можуть кардинально змінювати на якісь періоди (доба-місяць-квартал) споживання електроенергії і будувати технології таким чином щоб найбільша витрата енергії була з 8-00 до 19-00 ....
Так що вже прийшов час не тільки в лоб , а й збоку розглядати
budivelnik

Подякував: 299 раз.
Подякували: 3007 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 1721517216172171721817219 ... 17291>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти