Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Напевно, того, кого схопили, відлупцювали і притягнули на ДВРЗ, поведуть у "люксоптику" вимірювати очний тиск?
А все попереднє життя їх здоровʼя їх самих не цікавило? Теж прописали самі собі психотропи і ходили посміхались? Ще раз кажу, що біохімічний аналіз крові, що вимірювання тиску очей не є чимось вау глибоким дослідженням. Це база будь якої нормальної людини. Я б відніс до відносно глибокого дослідження - УЗД внутрішніх органів, або ВЕМ . Але його не роблять ніяким військовим крім льотного складу . Тобто твоє оце «прискіпливий огляд» це дічь тобою видумана. По факту служать в армії звичайні хворі люди. І служили завжди. В армії біохімію до речі не роблять нікому, крім пілотів. І очний тиск не міряють нікому . Хоча біохімія це база, яку кожен повинен робити хоча б раз в рік. Сам собі, за власні гроші. Всього 1.5 тис грн в Діла. Ти скільки на самопрописані табли витрачаєш?
Про те і мова, в армії не міряють і не роблять, а ментам роблять! Хто із нас "приймає психотропи"? А в ТЦК он що роблять:
Ти. Бо верещав що військових пенсіонерів поки служили «щороку досконально прискіпливо перевіряли». Не перевіряли ніколи. В поліції не був, думаю там реальність зовсім не так як пишуть.
Ти. Бо верещав що військових пенсіонерів поки служили «щороку досконально прискіпливо перевіряли». Не перевіряли ніколи. В поліції не був, думаю там реальність зовсім не так як пишуть.
Так взяли у військовий навчальний заклад, без перевірки, без іспитів? Ну нехай тоді хоч зараз всі прийдуть у ТЦК і пройдуть ВЛК, як обмежено придатних зобов'язали.
Так взяли у військовий навчальний заклад, без перевірки
Ні, в 16 всіх перевіряли. Але ж зараз наймолодшому пенсу за вислугою років (а не інвалідність) 48 років . Тобто 30 років вони накоплювали болячки без по суті перевірок. Точно вони по замовчуванню «здорові і перевірені»? Ні. Вони середньостатистичні, як і всі інші 50-річні люди.
Так взяли у військовий навчальний заклад, без перевірки
Ні, в 16 всіх перевіряли. Але ж зараз наймолодшому пенсу за вислугою років (а не інвалідність) 48 років . Тобто 30 років вони накоплювали болячки без по суті перевірок. Точно вони по замовчуванню «здорові і перевірені»? Ні. Вони середньостатистичні, як і всі інші 50-річні люди.
Але ж вони були військовими і мали проходити огляд раз на рік, які 16 років? І я вкладав табличку з тими відставниками, там навіть є декілька тисяч таких, що молодше 45, наймолодшому за вислугою зараз 43, а не 48. А таких, яким від 45 до 50, там взагалі майже 50 тис.
Як хворі, то нехай йдуть у ТЦК і проходять ВЛК, чим вони хворіші за обмежено придатних, яким, дійсно, більшості це було написано ще у 16 років і безстроково, а потім теж, напевно, здоровішими не стали, ще й оглядів багато років не проходили..
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 05 кві, 2026 18:32, всього редагувалось 1 раз.
Але ж вони були військовими і мали проходити огляд
Мали. А по факту лише на папері. Записи в мед книжку і все. Я тобі це сказав вже раз 5. Спитай у тих хто служив, а не хто тебе лошить і розводить «на полці в потягу».
І я вкладав табличку з тими відставниками, там навіть є декілька тисяч таких, що молодше 45, наймолодшому за вислугою зараз 43, а не 48.
Тобі досі не дійшло , що з 24.02.22 не звільняють «за вислугою»? Нема такої підстави вже 4+ років. Оті «кілька тисяч» за останні 4 роки - це звільнення з інших причин. І по цим самим причинам вони не можуть бути мобілізовані. Ще раз, гіпотетичні рекрути починаються на сьогодні з 48. І найбільше їх, десь половина , станом на сьогодні в групі 55-60.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 05 кві, 2026 18:37, всього редагувалось 2 разів.
Але ж вони були військовими і мали проходити огляд
Мали. А по факту на папері.
Це бла-бла. Все одно ж проходили. І як на папері, то хіба що за хабарі.
Ти дебіл?? Я 5 раз розповів: «скарги є?» «Нема» «Наступний. Книжку тобі винесуть».
то хіба що за хабарі.
Навіть якби за хабарі (хоча не давав їх за це ніхто), факт залишається фактом, 30 років цих людей не перевіряли. Запамʼятай, бо твоя упорота тупня вже набридла.
hxbbgaf написав:Це бла-бла. Все одно ж проходили. І як на папері, то хіба що за хабарі.
Ти дебіл?? Я 5 раз розповів: «скарги є?» «Нема» «Наступний. Книжку тобі винесуть».
Я апріорі маю тобі вірити. Навіть в воєнкоматі до війни були нормальні огляди, навіть до 24-го року, потім почалось свавілля імені Сирського. Я на початку 2000-х проходив огляд цілий день, потім ще 2 тижні на стаціонарі обстеження.