За що ми любимо Інвестора_К?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 201202203204205>
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 10:58

Re: За що ми любимо Інвестора_К?

Может мы с вами, отведавши за вашЪ сщёт шашлыка с кошерного свиного ошейка в праздник, и запив недобитым 5%м боем, тем халяльным йеменским коньяком с той фуры в марте, всё таки возьмём власть там в персиях у свои руки, вы по возрасту пойдёте первым секретарём, а я по диплому и опыту, как всегда, возглавлю КСИР?
барабашов

Подякував: 299 раз.
Подякували: 376 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 13:40

барабашов написав:Может мы с вами, отведавши за вашЪ сщёт шашлыка с кошерного свиного ошейка в праздник, и запив недобитым 5%м боем, тем халяльным йеменским коньяком с той фуры в марте, всё таки возьмём власть там в персиях у свои руки, вы по возрасту пойдёте первым секретарём, а я по диплому и опыту, как всегда, возглавлю КСИР?

Ви обрізання пройшли?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 922 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 13:49

Investor_K написав:Кличко анонсував підвищення вартості проїзду у транспорті.
Fuck him

Ціни на паливо пішли вниз. Тому ціеа на проізд має вниз. Віталя, ти мене почув?
Investor_K

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 14:06

Investor_K написав:[
. Віталя, ти мене почув?

Зображення
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 406 раз.
Подякували: 2601 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 17:21

Хотабе, в якості капітана Dream Team прошу поінформувати про кількість переглядів цієі гілки станом на зараз.
Investor_K

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 18:11

Investor_K написав:Хотабе, в якості капітана Dream Team прошу поінформувати про кількість переглядів цієі гілки станом на зараз.

Вибач дід-мопед, це останнє що мене турбує. Ти періодично повідомляєш це , і лише звідти я якийсь час памʼятаю цю цифру. Мій досвід показує, що неважливу інфо я памʼятаю десь 3-7 днів. Якщо ти будеш з цією частотою рефрешити інформацію, я буду памʼятати і по твоєму запиту недорого доповідати. Але по передплаті!

Якщо я сам (без твоєї доповіді) буду перевіряти кількість переглядів і періодично тут висвітлювати - це теж можливо, але трішки дорожче.

Взагалі, якщо ти спроможний оплачувати , я готовий до інформаційного забезпечення в розумних рамках.
Якщо раптом потрібно висвітлювати ваш інтим з дуже жирними людьми, наприклад барабашов, тут тарифи інші, зрозумійте правильно, це огидно. Але гроші не пахнуть, я готовий забезпечити конфіденційне інформаційне забезпечення навіть цього неподобства
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 18:38

Пане хотабе.
Ви маєте виконувати моі доручення або піти геть з цієі гілки, бо ви мені у такому разі не потрібні.
Investor_K

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 19:14

Investor_K написав:Пане хотабе.
Ви маєте виконувати моі доручення або піти геть з цієі гілки, бо ви мені у такому разі не потрібні.

Дідусь бомжоватий (згідно твоє ж легенди) , я ж не проти «виконувати доручення», якщо ти здатний платити за замовлені послуги.
Згідно раніше тобою озвученої заявки , нам необхідно погодити все що більше ніж чморити Барабашова.
Я розумію і прекрасно усвідомлюю державну важливість чморити цю нерозумну людину. І можемо погодити продовжити робите це безкоштовно.
Але є нюанс. Є моменти , коли просто необхідно саме вас тикати мордою в гівно. Нічого особистого, це просто правила
Hotab
Форумчанин року

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 19:26

Що робить пан хотаб у найкращій гілці форума?

Він тут персона нон грата.
Investor_K

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 кві, 2026 19:42

Investor_K написав:Що робить пан хотаб у найкращій гілці форума?

Він тут персона нон грата.

Це питання до шановних учасників форуму. Які у вас ідеі? Його звідси гонять, а йому наче тут медом помазано
Investor_K

Профіль

#<1 ... 201202203204205>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор