Южаніна: кожен силовик має повоювати

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 134135136137
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 20:09

Hotab , ты статью читал вообще? А читать вероятно умеешь ведь, поскольку до сих пор на вертолете не убился(т.е. скорее всего как-то с букварем читал летные инструкции). Хотя не факт - птицы вон читать не умеют, но летают великолепно.
"В Україні на сьогодні налічується понад 200 тисяч військових пенсіонерів до 60 років і з них служать у ЗСУ лише трохи більше 5,5 тисячі."- вот такая фраза есть в статье. При чем тут пожарники? Речь о бывших работниках силовых структур.
Само название статьи говорит о том, что только 2,5% из них пошло воевать на 2024год. Я и так в подсчете немного подсластил эту цифру до 5%, учтя потери на травмы и болезни.
Не хочу больше тратить время на чтение твоих последующих простыней с претензией на юмор(ну по крайней мере тебе самому так хочется верить), у меня есть друг-врач, он всегда советовал мне просто не обращать внимания на некоторый тип людей, к которым ты явно относишься.
Damien

Подякував: 813 раз.
Подякували: 867 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 20:12

Re: Южаніна: кожен силовик має повоювати

https://focus.ua/voennye-novosti/722965 ... ayut-v-vsu

Вот еще одна похожая статья, только поновее с цифрами на конец 2025. Как видим - ситуация мало изменилась
Damien

Подякував: 813 раз.
Подякували: 867 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 07 тра, 2026 20:29

Damien

В Україні на сьогодні налічується понад 200 тисяч військових пенсіонерів

Бачиш, я ж і казав що ти не розумієш прочитане через низькі розумові здібності))

«Військові пенсіонери» - це не лише пенсіонери ЗСУ , прикинь! 😅😅
Це всі хто отримує пенсію по вищезгаданому мною ЗУ. І там же я вказав хто це.
І включно з військовослужбовцями ДСНС України, вони ж пожежні)))).
Але ж ти з ознаками дислексіі))
Ну ти нарешті розібрався, і це добре. ))
Поспілкуйся ще трохи з ШІ, він тобі детальніше розкаже ))
От я ж не раз казав абирвалгу, тепер доводиться тобі: «говоріть лише проте, в чому хоч трішки розбираєтесь»))

Само название статьи говорит о том, что только 2,5% из них пошло воевать на 2024год

А на заборі що написано?))

По-перше, з чого ти взяв , що вони всі пішли «воювать»? 😅
Може і в ТЦК, може і в штаб біля Бандерлога.
По-друге, а куди пішли решта 15.5 тисяч? Адже в табличці вказано, що всього 21 тисяча (низ таблиці)
А невідомо в які саме силові структури і що вони там роблять. Та же є СБУ, які теж воюють (спецпідрозділи). Там же є НГУ, теж воюють.
Там прикордонники. Ось їх група, вони воюють.

https://t.me/DPSUkr

Та навіть нац поліція , які теж прикинь, отримують пенсію по цьому закону і входять в оці 170 тис пенсіонерів «до 60р».
А вони теж воюють, як на фронті, так і санітарна авіація нацполу возить поранених.

Тому що виходить? Воює значно більше, ніж 5.5 тисяч, які пішли саме в ЗСУ.
Скільки -хз. Є лише цифра скільки мобілізувались - 21 тисяча

Как видим - ситуация мало изменилась

Насправді «сильно» змінилось.
У абирвалга стаття 2024 року, було 170+ в.пенсів до 60 років.
А в твоїй статті середини 2025 року, вже 160.
Те, про що я казав.
Найбільша кількість таких пенсів сконцентрована якраз в групах 53-60 років. І щороку по 15 тисяч просто «вилітає» в 60+.
«Молодняк» , про яких щебече абирвалг , як раз їх майже нема. А такі, що ще і щоб екс. військові саме ЗСУ (бо ти ж розказуєш «все життя їх вчили воювати»), то взагалі.
Чи у тебе і інспектора МРЕО «все життя вчили воювати»?
І слєдака , чи дізнавача?
Може пожежного ДСНС?
Може офіцера, який ходив якісь ключі-коди вводити в якісь приблуди звʼязкові (Днржспецзвязок, який також отримує пенсію по вказаному закону).

Я розумію що ти з абирвалгом хотіли б да хоч викладачку школи міліції відправити воювати замість себе, бо вам страшно, але ж трохи мізки вмикати треба…,
Ті, хто дійсно щось були навчені для війни , і саме в ЗСУ, та ще і не 58 річні - вже майже всі ТАМ.

А решта навчені так само як і ти. І черга у тебе одна з ними. Як би ти від страху не верещав «хапайте он їх!»
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2607 раз.

Профіль

6
8
5
  #<1 ... 134135136137
Форум:
+ Додати
    тему