Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:42

ЛАД
Та какой там Львив(крепость тов.5% элитного бизнесмена)
Вопрос про Крушовице в броварном пабе так вытерли быстро, шо и сомнений нема, что диванный штурмовик зза кордону пишет.
Просто мечтаю посмотреть как этот перец в говне и соплях будет умолять его расстрелять, а не мучить дальше :mrgreen: (с ещё почти целыми коленями)
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 390 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:50

барабашов написав:ЛАД
Та какой там Львив(крепость тов.5% элитного бизнесмена)
Вопрос про Крушовице в броварном пабе так вытерли быстро, шо и сомнений нема, что диванный штурмовик зза кордону пишет.
Просто мечтаю посмотреть как этот перец в говне и соплях будет умолять его расстрелять, а не мучить дальше :mrgreen: (с ещё почти целыми коленями)

свиня виповзла з-під своїх хутр, тих що моль не поїла :lol:
Shaman

Подякував: 830 раз.
Подякували: 1768 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:53

Shaman написав:й для тих, хто спекулює на темі бангладешців
Чергова чупакабра для українців. Про мігрантів із Бангладеш
.......

Кстати, интересная статья.
Спасибо за ссылку.
Правда, понять смысл статьи ума не хватило.
Понятно, что "бангладещцы" это чисто условно. И понятно, что ехать к нам будут из бедных стран (если, вообще, будут), у которых не будет других вариантов. Украина в качестве реципиента мигрантов стоит в очереди очень далеко.
Но статья больше не о "бангладещцах", а о нас.
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:54

Shaman
Ага.. вербально агресивна .. мріюча.. пропозиції реалізувати мрії мовча відхиляються.. Через фантомні анальні болі того моменту, коли прогулявся на коксохім з довгим ломом, а потім боляче пожалкував що він був таким довгим.. :oops:
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2609 раз.

Профіль

6
8
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:54

ЛАД написав:
  Shaman написав:
  ЛАД написав:.........
Вполне чётко сформулированные вопросы.
Ответьте хотя бы на последний. Если "Україна змушена воювати, то когда лично вы начнёте? Или Украина это кто-то другой?

а ти хто такий, щоб задавати мені такі питання?.. як ми з'ясували, коли був твій час й вік дозволяв, ніхто добровольцем й не думав йти, як ти сказав - "поїхав, куди послали". але тепер такий сміливий. як завжди - хто більше переляканий, той голосніше репетує про інших...
То, что вы дешёвка, давно понятно.
Вопрос вам задавали уже многие, но выродить что-то большее, чем: "А ты кто такой?", - вы так и не смогли. Ваш любимый герой Шура Балаганов?
Я поехал, куда послали. Но я не обязан был ехать никуда. И вполне мог отказаться. Не работе спросили: "Кто согласен?". Я и согласился.
А о "личных выпадах" уж кто бы говорил.
"з приводу вашої позиції рік тому", - тратить время и искать цитаты, уж простите, не буду. Много чести.

хоч один з тих, хто питав, пішов добровольцем? здається ні. але спитати в інших всі молодці, за себе не хочуть відповідати. голосніше всього мене питають бігунці та ухилянти. й ЛАД підгавкує (а сам з тих, хто завжди ховався все життя). бач не зобов'язаний він, добровольцем бі пішов. чомусь ні? а, це він лише інших відправляє - ЛАД навчений совок - собі щось урвати, інших підставити

й головне ЛАД - вправно перевели срач на мене. а що ж треба робити в умовах, коли Раша продовжує й війну, й терор... шукати мир в очах далі?..
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:57

Hotab написав:Shaman
Ага.. вербально агресивна .. мріюча.. пропозиції реалізувати мрії мовча відхиляються.. Через фантомні анальні болі того моменту, коли прогулявся на коксохім з довгим ломом, а потім боляче пожалкував що він був таким довгим.. :oops:

він же автомобіліст - тому скоріш з "монтировкой" - але та теж ввійшла, як по маслу :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: П'ят 08 тра, 2026 23:58

ЛАД написав:
  Shaman написав:й для тих, хто спекулює на темі бангладешців
Чергова чупакабра для українців. Про мігрантів із Бангладеш
.......

Кстати, интересная статья.
Спасибо за ссылку.
Правда, понять смысл статьи ума не хватило.
Понятно, что "бангладещцы" это чисто условно. И понятно, что ехать к нам будут из бедных стран (если, вообще, будут), у которых не будет других вариантов. Украина в качестве реципиента мигрантов стоит в очереди очень далеко.
Но статья больше не о "бангладещцах", а о нас.

ти як не мрій, це ти лише намагаєшся зрозуміти те, що я вже почав забувати ;) економіка з точки зору марксизму-ленінізму не працює :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 00:00

prodigy написав:..............
довідка від ШІ

За оцінками Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) та інших медичних джерел станом на 2025-2026 роки, на шизофренію у світі хворіють приблизно 24–50 мільйонів людей.
Основні факти про поширеність хвороби:Частка населення: На шизофренію страждає приблизно [b]1% населення земної кулі[/b].
Інтенсивність: Захворювання вражає приблизно 1 з кожних 300 людей (0,33%) у світі.
........
Вы не уточнили у ИИ, почему такое расхождение в цифрах?
ЛАД
2

Подякував: 5386 раз.
Подякували: 4879 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 00:02

ЛАД написав:
  Shaman написав:...........
але з ваших розповідей я так розумію відбулися легким переляком та брудними штанами. але всі живі. тому не треба мені розповідати, як воно важко під обстрілами.

й не знав до цього, де ви мешкаєте. чомусь вважав, що на Салтівці, але звісно не на Північній... бо там дуже добре зрозуміло, що таке руській мир...

а з приводу цього вірша Симонова. приходить розуміння ЛАД, що кожен українець має вбити як мінімум одного окупанта? не все втрачено з ЛАДом...
"брудними штанами", мабуть, обійшлися ви, коли тікали з Харкова.
А вам хотелось бы чтобы меня убило, а не отделался "легким переляком"?
А о Дворце Спорта и прилёте в пристройку к дому я писал. Вы так внимательно изучаете мои посты, как же вы пропустили?
Вы уже убили своего рашиста? Или хотя бы ранили?
Хоть одного? Не длинным языком?
своїх родичей ви чомусь до Німеччині відправили, хоч й вважаєте їх "зайвими". а мої мали б сидіти в Харкові. ЛАД такий ЛАД. ви надто перебільшуєте свою важливість - ваші пости я відповідаю, коли ви там різну шкідливу маячню пишете, на кшталт, що треба вести себе так, щоб не ображати руського брата, ніяких антируських висловів ;)

а як ви щасливо ходили на завод - та будь-ласка. зараз як на місті заводу, добре гуляти? травка, дерева, ніяких викидів :lol:
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Суб 09 тра, 2026 00:05

Shaman написав:
  Hotab написав:Shaman

він же автомобіліст - тому скоріш з "монтировкой" - але та теж ввійшла, як по маслу :lol:

Не виключено що теж «вербальний».
Він тут роками терся свинячим рилом на КРЖН, щось там з типу вумним хлєбалом коментував, а потім зʼясувалось що в Києві не був з десяток-другий років .
, а флудив лиш тому, що мріяв опущений потертись серед киян. Типу пафосу собі додати в очах інших, позєр дешевий.

Це прекрасно, що на форумі розібрались в пустишках дешевих, типу барабашов. Всковирнули цей фурункул.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 09 тра, 2026 00:08, всього редагувалось 1 раз.
Hotab
Форумчанин року

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2609 раз.

Профіль

6
8
5
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти