Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 33153316331733183319>
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 21:55

akurt написав:Ну, Сашко говорить, що Ізраїль - він дуже різний.
Не зважаючи на малі розміри. І люди дуже - дуже різні. …

Да,это так. Израиль это новый Вавилон где есть все. Единственное что объединяет большинство в нем собравшихся это сознание того,что без этого государства их рано или поздно опять поведут в газовые камеры.
Но вы как-то забыли высказать свое мнение о исламе в Франции.
Его нет или его влияние преувеличено?
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 20 тра, 2026 22:53

Перший раз чую про «ислам во Франции».
Мене у Франції що реально сильно дивує - так це повна байдужість населення до питань релігії.
Враження, що вони реалізували мрію комуністів СРСР по знищенню релігії: без жартів всі церкви як правило зачинені. Ніхто нема ніде.
У містах можна зустріти людей арабської зовнішності або чорношкірих.
Можна зустріти жінок в арабському одязі.
Ніде не бачив жодної мечеті або синагоги.
Можливо, не там їздив і не туди дивився.
Востаннє редагувалось akurt в Чет 21 тра, 2026 03:58, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4343 раз.
Подякували: 1570 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 05:00

akurt написав:Перший раз чую про «ислам во Франции».
Мене у Франції що реально сильно дивує - так це повна байдужість населення до питань релігії.
Враження, що вони реалізували мрію комуністів СРСР по знищенню релігії: без жартів всі церкви як правило зачинені. Ніхто нема ніде.
У містах можна зустріти людей арабської зовнішності або чорношкірих.
Можна зустріти жінок в арабському одязі.
Ніде не бачив жодної мечеті або синагоги.
Можливо, не там їздив і не туди дивився.

Это действительно удивительно,т.к. в Париже,Марселе и других городах полно районов где кроме арабов и африканцев уже можно и не встретить француза.
Конечно,в провинции другая ситуация, но недавно побывавшие знакомые в Бари в Италии говорят,что и там все ими забито.
Тогда непонятно почему последнее десятилетие французские евреи покупают жилье в Израиле и селятся целыми колониями в Тель-Авиве,Нетании,Ашдоде. Видимо,из сионистских убеждений,а не из-за страха за собственную жизнь.
Тем более что ещё 40 лет назад когда я учился в Москве в аспирантуре с алжирцем франкоманом он говорил,что Ле Пэн прав и арабы ( он сам был бербер и называл арабов колонизаторами) уничтожат Францию.
shapo

Подякував: 110 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 09:01

BIGor написав:
  airmax78 написав:Потрібно тримати себе в формі, комради: Спецпредставитель по вопросам украинцев в ЕС Илва Йоханссон призвала лишить украинских мужчин призывного возраста права на убежище в ЕС.

"По моему личному мнению, не совсем логично выглядит то, что многие военнообязанные мужчины, которые не имеют права покидать Украину, только пересекают границу - возможно, даже нелегально - сразу получают временную защиту", - сказала Йоханссон.

Таким образом она ответила на вопрос, что будет с защитой украинцев в ЕС после марта 2027 года, когда закончится текущая программа. Однако, по словам Йоханссон, дискуссии на эту тему еще продолжаются и решения пока нет.

То есть Йоханссон дает понять, что один из обсуждаемых вариантов - программу продлить, исключив из нее защиту пригодных к службе мужчин.

Ранее Deutsche Welle сообщала, что ЕС может продлить защиту беженцев из Украины до 2028 года.

А Ви вже перейшли на якийсь PR чи так і сидите на біженстві 4-й рік?

В мене статус: "Службове відрядження".
airmax78

Подякував: 990 раз.
Подякували: 5373 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 09:44

akurt написав:
  BIGor написав:А Ви вже перейшли на якийсь PR чи так і сидите на біженстві 4-й рік?

Він у відрядженні - так і написав. Вже 5 років у відрядженні.
Не всі знають: зараз добові за кордон складають 80€ на добу.
Можна жити, коли ти у відрядженні…
Головне вчасно надавати в бухгалтерію рахунки сплати за готель у Відні.
Після отримання грошей сидиш в кавʼярні Cafe Sacher - смакуєш штруделем та пишеш на Фінансовому форумі України про те, які високі ціни в Туреччині.
Чим не життя?

В Schwarzenberg Cafe. Вы бывали в ”Шварценберге”? Настоятельно советую. Если у вас тяжелая, изматывающая работа, если у вас красные глаза и уставшие ноги, если нервы взвинчены - приходите в ”Шварценберг” , закажите чашку кофе и садитесь в уголок. Можно, конечно, сидеть и на свежем воздухе, за маленьким беленьким столиком. Но это не для меня. Я всегда захожу внутрь, поворачиваю вправо и сажусь в углу у огромного окна, закрытого полупрозрачными белыми шторами. Когда в Вене жарко, все сидят, конечно, на свежем воздухе. Там хорошо, но тогда кто-то может наблюдать за мной издалека. Я не люблю, чтобы меня кто-то мог видеть издалека. Поэтому я всегда внутри. Из своего уголка я вижу любого, кто входит в зал. Из-за прозрачной занавески я иногда посматриваю и наружу, на Шварценбергплац. Кажется, что за мной сейчас никто не смотрит. И мне хорошо быть одному в этом уюте. Зеркала. Абстрактные шедевры. Роскошные ковры. Темно-коричневые стены — полированный дуб. Тихая мелодия. Пьянящий аромат кофе: одновременно возбуждающий и успокаивающий.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 12:42

Реально гарне відрядження у Відень.
А то тут на гілці писали, що за кордоном заробітчанство важке.
На практиці: риєшся в російських пабліках та оприлюднюєш твори росіян на
Фінансовому форумі України російською
Скопійовані без помилок тут:
https://loveread.ec/read_book.php?id=23806&p=45
Востаннє редагувалось akurt в Чет 21 тра, 2026 13:11, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4343 раз.
Подякували: 1570 раз.

Профіль

2
2
7
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 12:48

Re: Еміграція, заробітчанство

airmax78 написав:В мене статус: "Службове відрядження".

Віримо, віримо, а настравді походу вже В1 німецька здана, ПМЖ і іпотека :D
BIGor

Подякував: 1523 раз.
Подякували: 1946 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 14:03

akurt написав:Реально гарне відрядження у Відень.

Це з роману великого друга України, видатного письменника та історіка, капітана ГРУ - Віктора Резуна. Наведений фрагмент з його роману Акваріум дуже добре описує атмосферу цієї історичної кав'ярні яку так полюбляють всі відряджені до Відня.
Всім, хто буде у Відні - раджу обов'язково його відвідати. Щоб не стояти в черзі в Demel або Cafe Central
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 14:23

BIGor написав:
  airmax78 написав:В мене статус: "Службове відрядження".

Віримо, віримо, а настравді походу вже В1 німецька здана, ПМЖ і іпотека :D

Ви ж добре знаєте що за 4 роки на пташиних правах ніякого ПМЖ отримати неможливо. Іпотеку може отримати тільки людина що сумлінно працює на економіку Австрії та отримує величезну зарплату (бо ставки вирісли). Не громадяне ЄС, що перебувають в Австрії у відрядженні, банками у якості кредитоспроможних позичальників не розглядаються. А німецька, нажаль, зовсім не та мова, яка всмоктується просто сама собою (як, наприклад, українська, яку я ніколи спеціально не вивчав). Німецьку потрібно вивчати, наполегливо, регулярно, довго. Тому по всіх трьох пунктах - мимо.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2026 18:41

airmax78 написав:
  akurt написав:Реально гарне відрядження у Відень.

Це з роману великого друга України, видатного письменника та історіка, капітана ГРУ - Віктора Резуна. Наведений фрагмент з його роману Акваріум дуже добре описує атмосферу цієї історичної кав'ярні яку так полюбляють всі відряджені до Відня.
Всім, хто буде у Відні - раджу обов'язково його відвідати.

До кави яке тістечко краще замовить?
Water

Подякував: 71 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

#<1 ... 33153316331733183319>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей