Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1794217943179441794517946 ... 17948>
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:06

Letusrock написав:
  pesikot написав:Не надавати посилання - це твоя принципова позиція ?

Так. А чому ні?

так дійсно, навіщо казати "добрий день","дякую" та таке інше. когось як не виховали в дитинстві, той й зараз рагуль. це правила мережевого спілкування в тому числі - якщо когось цитуєш, то ТРЕБА вказати посилання... але кому я пояснюю...
Shaman

Подякував: 834 раз.
Подякували: 1777 раз.

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:09

Shaman написав:
  Letusrock написав:
  pesikot написав:Не надавати посилання - це твоя принципова позиція ?

Так. А чому ні?

так дійсно, навіщо казати "добрий день","дякую" та таке інше. когось як не виховали в дитинстві, той й зараз рагуль. це правила мережевого спілкування в тому числі - якщо когось цитуєш, то ТРЕБА вказати посилання... але кому я поснюю...

я тут в 2022 одному рагулю по доброті душевній скидав штук десять посилань на накази МОН, але той ще півтора року кривлявся "гдє доказатєльства". З того часу посилання платні.. але кому я пояснюю
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:16

Letusrock написав:
  Shaman написав:так дійсно, навіщо казати "добрий день","дякую" та таке інше. когось як не виховали в дитинстві, той й зараз рагуль. це правила мережевого спілкування в тому числі - якщо когось цитуєш, то ТРЕБА вказати посилання... але кому я поснюю...

я тут в 2022 одному рагулю по доброті душевній скидав штук десять посилань на накази МОН, але той ще півтора року кривлявся "гдє доказатєльства". З того часу посилання платні.. але кому я пояснюю

рагуль у нас ти, який постійно накидує російську пропаганду

посилання не даеш, щоб тебе мармизою по лайну не водили )
Цього ти боішься найбільше )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:19

Сибарит написав:
  budivelnik написав:Суть ВВП на душу -наступна
Якщо вигнати нероб і залишити працюючих - то
ВВП Країни -не зміниться
ВВП на душу - зросте...

Ти можеш довести що я не правий?
адже від того що хантер пє пиво за кордоном але рахується громадянином України - то в Україні через це ВВП на душу - нижче ніж якби все було так само але хантера сраною мітлою вигнали з громадянства України.
Если молиться на цифру без смысла, который за ней стоит, все верно, но, как это обычно бывает, закрадывается маленькое "но"
1. Если выгнать всех бездельников, это сузит рынки сбыта, что в свою очередь вынудит часть трудяг стать бездельниками. Результат - падение общего ВВП и почти неизменный на душу.
2. От лишения эмигрантов гражданства цифра на душу станет выглядеть интереснее, но на реальное состояние экономики это вообще не повлияет. Польза от такого украшения статистики сомнительна.
1 Для прийняття рішення мені потрібні РЕАЛЬНІ данні , а не сова на глобусі
2 Адам Сміт казав - чим менше ліземо в економіку тим швидше вона буде розвиватись..
Перефразую
Чим більше в країні НЕРОБ яких треба годувати -тим більше податкове навантаження на працівників , а чим більше податкове навантаження-тим повільніше ми розвиваємось.
3 Я взагалі НЕ РОЗУМІЮ , навіщо в країні існують дотації для працездатних і не інвалідів...
Якщо відсутня робота-значить в шукача ЗАВИЩЕНІ власні хотєлки і чому ці хотєлки треба закривати за МІЙ рахунок через податки -мені не зрозуміло.
В мене молодша студентка 20 років , 2 курс, спокійно знаходить роботу як в Держорганах( працює з дітьми за рахунок комунального Бюджету, 150 грн/год *80 робочих годин/місяць на руки)) так і в комерційних (обслуговування концертів 6 годин*350 грн *4 концерти в місяць)
В мене питання
Ми настільки розвинуті що можемо собі позволити годувати додаткову кількість споживачів які в пятій точці бачили працю?
budivelnik

Подякував: 304 раз.
Подякували: 3051 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:19

Letusrock написав:
  Shaman написав:
  Letusrock написав:Так. А чому ні?

так дійсно, навіщо казати "добрий день","дякую" та таке інше. когось як не виховали в дитинстві, той й зараз рагуль. це правила мережевого спілкування в тому числі - якщо когось цитуєш, то ТРЕБА вказати посилання... але кому я поснюю...

по-перше, це повага до автора. й та про власність - чув таке? ти ВКРАВ інтелектуальну працю (у випадку твоєї статті - то так, це маячня) автора. тому посилання обов'язкове - ти цитуєш чужі дописи, але маєш вказати автора - я так бачу правила. слово плагіат колись чув? хоча звідки - де ти, а де наука? :lol:
лови свою суперсекретну маячню
Warden Null.UA

але не певен, що це автор, а не черговий плагіатор... допис від 01 червня

upd не хоче нормальне посилання давати - може просто не зміг? а пафосу... :lol:
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 01 чер, 2026 17:25, всього редагувалось 3 разів.
Shaman

Профіль

2
4
5
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:21

барабашов написав:
  budivelnik написав:
  барабашов написав:Расшифруй своё кодовое слово «нероба»
Людина працездатного віку, без реальної інвалідності , яка сплачує податків менше ніж 0,7*середній по Україні.

ПС
мене не цікавлять 9058 прокурорів України , так само як не цікавлять 4735 судей України , по тій простій причині що
а - вони платять податки
б - їх мало
в - на мене ( і на людей нижче мене) вони не впливають від слова НІЯК , бо в основному зайняті справами де розмір хабара перевищує ЇХ РІЧНУ зарплату , а тому їх найняти можуть тільки перших 100 000 Українців
Они прыщи на теле изуродованной и расстрелянной страны
Ничего они не платят
Только жрут мои и твои налоги в три горла
те що вони засранці - погоджуюсь
Те що жруть -погоджуюсь...
От тільки нюанс
Якщо порівняти цих 10 000 високооплачуваних Держчиновників і пару мільйонів хантерів.... - хто з них наносить більше економічної шкоди? Хто зжирає більше наших податків?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:23

Shaman написав:
  Letusrock написав:я тут в 2022 одному рагулю по доброті душевній скидав штук десять посилань на накази МОН, але той ще півтора року кривлявся "гдє доказатєльства". З того часу посилання платні.. але кому я пояснюю

по-перше, це повага до автора. й та про власність - чув таке? ти ВКРАВ інтелектуальну працю (у випадку твоєї статті - то так, це маячня) автора. тому посилання обов'язкове - ти цитуєш чужі дописи, але маєш вказати автора - я так бачу правила. слово плагіат колись чув? хоча звідки - де ти, а де наука? :lol:
лови свою суперсекретну маячню

Маячня - це точно ... ))

іншого Letusrock і не тягне сюди, але ж пафосу ... пафосу ... )
pesikot

Подякував: 551 раз.
Подякували: 1262 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:23

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  ЛАД написав:С РФ переговоров не было и нет.
І що ?
Напевно Україна винувата що війська не вивела?
Бо пуйло тільки після виводу військ припускало що ПОДУМАЄ чи варто почати переговори , чи може вимоги просто збільшити....
В том, что не вывела войска не виновата. Войска должна бы вывести РФ, но она этого не сделает.
А вот переговоры вести надо. И не с Трампом или Макроном.
А може спочатку з Трампом/Мерцом/Макроном/Крістерсоном.. щоб отримати гроші і Гріпени і з допомогою них створити умови щоб педерація почала активувати свою позицію щодо переговорів?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:26

budivelnik написав:
  Сибарит написав:
  budivelnik написав:Суть ВВП на душу -наступна
Якщо вигнати нероб і залишити працюючих - то
ВВП Країни -не зміниться
ВВП на душу - зросте...

Ти можеш довести що я не правий?
адже від того що хантер пє пиво за кордоном але рахується громадянином України - то в Україні через це ВВП на душу - нижче ніж якби все було так само але хантера сраною мітлою вигнали з громадянства України.
Если молиться на цифру без смысла, который за ней стоит, все верно, но, как это обычно бывает, закрадывается маленькое "но"
1. Если выгнать всех бездельников, это сузит рынки сбыта, что в свою очередь вынудит часть трудяг стать бездельниками. Результат - падение общего ВВП и почти неизменный на душу.
2. От лишения эмигрантов гражданства цифра на душу станет выглядеть интереснее, но на реальное состояние экономики это вообще не повлияет. Польза от такого украшения статистики сомнительна.
1 Для прийняття рішення мені потрібні РЕАЛЬНІ данні , а не сова на глобусі
......

Но бредогенериции отсутствующие "РЕАЛЬНІ данні " - не помеха? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 494 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 01 чер, 2026 17:28

ЛАД написав:Ещё 2 слова о демографии.
В 2023 году директор института Элла Либанова предположила, что в 2030-м в Украине может проживать от 24 до 32 млн человек (если в границах до полномасштабной войны).
https://ru.slovoidilo.ua/2024/07/17/infografika/obshhestvo/kak-budet-sokrashhatsya-chislennost-naseleniya-ukrainy-prognozy-ekspertov
Подозреваю, что это не самый пессимистический прогноз. А 2030 уже совсем недалеко.
А если учесть заявление министра социальной политики, семьи и единства Украины Дениса Улютина:
Я считаю, что меньше [проживает на подконтрольной территории]. Это катастрофа. 22–25 млн
Около 3 миллионов человек, по оценкам министерства, на тот момент продолжали оставаться на временно оккупированных территориях (включая Крым). Таким образом, общее число граждан внутри международно признанных границ Украины ведомство оценивает в районе 25–28 миллионов.
, то 32 млн. выглядит фантастически.

пропозиції? все пропало? треба завершувати війну? що ще?..

як тут хтось пафосно пише - навіщо в ЧЕРГОВИЙ раз цитувати очевидні речі?
Shaman

Профіль

2
4
5
  #<1 ... 1794217943179441794517946 ... 17948>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти