|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:15
ЛАД написав:Дворце спорта военные были. В 2022 даже много.
це секретна інформація, хоч і застаріла. саме про це я натякав майору Бандерлогу, щоб тримався інформаційної гігіени вас це також стосується
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3411 раз.
- Подякували: 3371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:21
Banderlog написав:Догнали? ) чим Вам 2 громадянства не подобаютьсЯ?
Забагато документів, хочемо до 1 скоротити для всіх ) всі 32 представники ЄС приїздили з Рюте. І відкрили шлях Мадяри (угорці). А ще поляків необхідно поздоровити, їх тенисістка з 240 місця вийшла у фінал Ролан Гарос. Це відкриття зірки на обрії спорту. Бо вони якось агресивні у останій час )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:24
ЛАД написав: fox767676 написав:ЛАД Вы же будете спорить что письмо Зеленского это не про дипломатию а про внутриукраинский пиар ?
Не берусь судить, для чего оно написано, но точно не для заключения мира или хотя бы перемирия. Такие письма можно было бы писать, если бы ЗСУ стояли хотя бы под Тулой. А ещё лучше под Подольском или хотя бы Серпуховом.
письмо-це посил народам світу, дивиться "Україна диктує правила війни-Зеленський з позиції сильнішого запропонував путіну мир" щоб уникнути жертв з обох боків (історики все пишуть в книги хронології) сьогодні вночі був такий тарарам від ППО над містом (збили майже надо мною пару дронів і ще з десяток навколо ) і відповідь ЗСУ була конкретна:Вуглегірськ, Луганськ, Маріуполь 🇺🇦 Епічний вибух цистерни з паливом у Вуглегірську Донецької області після атаки українського дрона-камікадзе сьогодні вранці
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:29
sashaqbl написав: ЛАД написав:В отличие от уничтожения оборонных предприятий или нефтепереработки. Но именно уничтожения, а не приостановки работы на несколько дней. Не уверен, что у нас есть возможность именно уничтожения предприятий РФ. А мы выходим из положения благодаря огромной помощи Запада. Иначе, скорее всего, у нас крупные города были бы уже без электричества и тепла. А производство оружия мы часто размещает на Западе, а большей частью получаем с Запада готовое.
Для повного знищення потрібне повне панування в повітрі. Тому це, на мою думку неможливе. Але суттєве пошкодження нафтової галузі з потребою в довготривалому(місяці й навіть роки) ремонті можливе. Чому я так вважаю: - запаси запчастин для ремонтів на складах не безкінечні. - частина обладнання західного виробництва. - і що найважливіше - частина цього обладняння, на відміну від запчастин для боїнгів - НЕ Є СЕРІЙНИМ. Тобто це штучні речі які виготовлялися під конкретний завод. Їх буде значно важче замовити в обхід санкцій. Не кажу що неможливо, але це коштуватиме грошей і часу.
100% +++ саме це я намагався доверти ЛАДу коли проводив анаголії з Німечиною Гітлера(про заводи), не все руйгується відразу, 4 удари по Туапсе за 3 тижні як відповідь
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:32
budivelnik написав:Може не треба брехати? Будівельник розповідає що ти тут згідно ОБОВЯЗКУ захищати Батьківщину І БУДІВЕЛЬНИК РАДІЄ що твій ОБОВЯЗОК оплачується в 4 рази ЩЕДРІШЕ ніж обовязок Будівельника в тилу..
Тобто ти не писав, що ми при капіталізмі, мені платять і ми КВИТИ? budivelnik написав:А ти стаєш в позу і заявляєш Всі тридеваси-я дартаньян , грошей мені мало , тому ви засранці. а не признаєте що ви засранці я піду в СЗЧ... таке собі пуйло на мінімалках
А отут вже ти брешеш. Я про СЗЧ ніколи писав, не збирався йти і не піду. Третю дитину ніхто ні відміняв.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 09:36
ЛАД треба знаходити в собі сили, щоб боротися з депресією
кожного дня ставити собі помірні задачи і в кінці дня дивитись-що вдалось зробити рекомендую гарну пісню саме для вас (з титрами зрозумієте про що жінки співають)
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 10:00
Сменим чуть тему - а то десять страниц за вчера - как в первые годы... У кого какие мысли по-поводу сегодняшнего выступления? - таки объявит мобилизацию? - объявит РПО? - объявит о рекордных высадках редиса в мае? 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 494 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 05 чер, 2026 10:05
_hunter написав:Сменим чуть тему - а то десять страниц за вчера - как в первые годы... У кого какие мысли по-поводу сегодняшнего выступления? - таки объявит мобилизацию? - объявит РПО? - объявит о рекордных высадках редиса в мае? 
мобілізацію можуть і скоріш за все зроблять на оркостані. Тому ЄС бажає висилати чоловіків які незаконно (Тиса, непідтверджені документи хворого родича який не з ними у ЄС, не повернення по системі Шлях). Ви ж у безпеці, бо я хвилююсь за наш десант німцям сенсея-сво... Прошу зазначити, що всі чоловіки 23-60 років які законно перетнули кордон продовжать свій статус громадянина України, для ЄС вони особи які потребують захисту. Хоча сенсеїв-сво я б теж депортувала, в Україні є стаття за підтримку агресії оркостану проти України і система тюремного пансіонату їх чекає. Це було б цікаво, як превентивний захід. Бо орків, які горлопанять за х..., висилають з Литви, Латвії, Естонії. І їх стало значно менше, вони стали значно тихіше, там безвікове і гендернорівноправне взагалі )
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 05 чер, 2026 10:51
sashaqbl написав: ЛАД написав:Но вблизи Барабашки с Эпицентром ничего серьёзного нет. Во Дворце спорта военные были. В 2022 даже много. 01.09.2024 там уже почти никого не оставалось и вряд ли стоило потраченных на него 6 или 7 (не помню точно) ракет. Могу привести и ещё, возможно, более яркие примеры. Тут либо супернеточность, либо стреляли в белый свет как в копеечку.
Якщо відверто, можливо для декого з місцевих це буде єресь, але я не думаю, що хтось в РФ свідомо займається терором, стріляючи ракетами по житловим будинкам. Але є ряд факторів, які призводять до таких ударів: 1) якість і точність зброї 2) якість розвідки, яка може бути х******, можуть бути просто припискі і координати від фонаря взяті 3) робота РЕБ і ППО.
Якщо відверто, то я тоже примерно так думаю. Особенно по первым 2 пунктам. Третий, вероятно, начал срабатывать сравнительно недавно. Во всяком случае, на большей части территории. В Киеве, возможно, раньше. В основном, по-видимому, так и есть. Во всяком случае, при всех прилётах я первым делом соображал, что там есть рядом. И очень часто что-то да находилось. Но допускаю ещё один вариант - стреляли просто для "выполнения плана". Когда, было время, Харьков, например, "по графику" обстреливали С-300, то, с одной стороны, это неточное оружие, а, с другой стороны, при нехватке разведанных целей могли стрелять наугад, куда придётся.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5386 раз.
- Подякували: 4877 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 05 чер, 2026 11:13
ЛАД Когда, было время, Харьков, например, "по графику" обстреливали С-300, то, с одной стороны, это неточное оружие, а, с другой стороны, при нехватке разведанных целей могли стрелять наугад, куда придётся.
Недорогою і відносно недорогою зброєю дійсно часто стріляють «кудись туди». По Херсону нерідко танк лупить через річку з закритої позиції , «кудись туди». Стратегічною по ляму+ все ж кудись ціляться конкретно. Інша справа як воно виходить. Тут був один зрадофіл з сумської області, у того «все потрапляє куди треба», а «військові тільки каву пʼють посеред Шостки» (місто він не називав, може там Конотоп).
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2616 раз.
-
-
Профіль
-
-