Це тільки гроші у вас забрали - ОВДП зарахують після обіду або навіть ввечері))) щоб забрати гроші депозитарій не потрібен
|
|
Re: Ринок ОВДПICU бідний, такий перетружений, що мою операцію з продажу їм ОВДП, здійснену сьогодні о 7й годині ранку до сих пір не може обробити, а це значить в перший потяг на вивід коштів не встигну. Не те щоб кошти прям терміново на пару годин раніше потрібні, але все одно, їх повільність дивує, якщо не сказати жорсткіше...
Як варіант можна оформити картку Універсальну, і чим більший буде КЛ тим менше звертатимете увагу на всі їхні комісії
В старому додатку все працювало автоматично, у новому - вручну вивантажують дані тричі на добу, щось проводять, щось гублять з першого разу. Я роблю операцію і пишу у підтримку - так досягаю результату [quote="5965836:VASH"][quote="5965835:mogicanin1986"][quote="5965792:VASH"]Щодо Портмоне, сподівався, що після введення комісії (0.15%) знімуться обмеження 29999грн/місяць – виявилося даремно. Спробував прогнати пробні суми на поповнення рахунку в ІКУ через Портмоне із декількох банків. Виявилося що, наприклад, Альянс платіж проводить, але без попередження виявляється, що код МСС 6211 та стягнуто 4% комісії. Особисто вперше стикаюся щоб банк брав комісію за операції де Отримувач PRTMN *OBLIGAISONS. У яких банках ще так?[/quote]
Коміс є в багатьох банках за купівлю ОВДП за кредитні, неважливо чи через Дію чи через Портмоне,чи купували за свої?[/quote] Та наче раніше купував через Портмоне без комісії також й за кредитні. Саме неприємне, як на мене, що не бачиш наявність комісії при самому платежі.[/quote] Так нещодавно Портмоне ввів коміс за поповнення 0,15% з кредитних точно
Re: Ринок ОВДПЗа введення комісії у 0.15% за поповнення через Портмоне знаю, а от стягнення Альянс банком 4% комісії без попередження за поповнення через Портмоне стало неприємним сюрпризом (добре що зробив пробне на маленькій сумі грошей). Взагалі, як на мене, поповнення через Портмоне після введення місячних обмежень досить непередбачуване. У мене мали місце випадки коли: не пропускало платіж із карткового рахунку по якому не було платежів значно більше місяця, а після поступового зниження суми переказу на якомусь етапі пропускало; коли останній платіж був 30 числа попереднього місяця, а не пропускало 31 числа наступного; коли не проходили коди підтвердження по окремим банкам; тощо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||