|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:13
Letusrock писал(а): pesikot писал(а):Може тоді ти перестанеш тягати інформаційне лайне
у всесвіті Песікота до інформаційного лайна відноститься будь-який текст де нема словосполучень "путін винен" і на який не накладено резолюцію міністерства правди?
Так ти намутив бронювання за гроші чи ні ? ) Схоже, що за гроші. Тому знову лякаєшься, що бронування може злетіти ) PS. 24.02.2022 року хто почав війну ?
-
pesikot
-
-
- С нами с: 31.08.09
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:15
budivelnik писал(а):А гвалт зняв чому?
може мені не до вподоби дивитись як потенційну другу Францію перетворили на концтабір для вирощування мобресурсу для захисту НАТО. Навіть якщо я виїду звідси то хіба маю радіти що тут буде Сомалі до кінця сторіччя?
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
- С нами с: 03.05.22
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:31
Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):А гвалт зняв чому?
може мені не до вподоби дивитись як потенційну другу Францію перетворили на концтабір для вирощування мобресурсу для захисту НАТО. Навіть якщо я виїду звідси то хіба маю радіти що тут буде Сомалі до кінця сторіччя?
1 Ти свої страхи нам не навязуй... Уявляєш, якби кожному божевільному дозволили так як тобі свої теорії розповсюджувати... Сомалі б тоді виглядала раєм. Тому станом на зараз - ти поки що розповсюджуєш божевільні теорії 2 У нас був вибір Впасти на коліна перед росією і стати російським мобресурсом для війни з НАТО АБО Відбитись від педерації РАЗОМ з НАТО... Так , грошей в нас немає (бо такі як ти податки платити не хочуть і ЗСУ донатити також не збираються) тому ми оплачуємо допомогу від НАТО своїм мобресурсом... Як бачиш , тобі не повезло , ти народився не там і без срібної ложки в роті... І що ? Треба закатувати істерику чи радіти що ти не народився в Газі або Тель-Авіві....
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:44
sashaqbl писал(а): stm писал(а):По логістиці у вас жодної баби яги і іже з ними? Ах, пам'ятаю, ви з фондами не взаємодієте. НРК теж немає, як я розумію. Мабуть і з суміжними не спілкуєтесь. Щож моя відповідь така: скільки в логістиці таких індивідуалістів мп і точок забезпечення, тому що це найслабший рівень, по якому гнеться. Я не вважаю вас нерозумним, навпаки, тому деякі моменти мене і не тільки вводять в оману, з якого боку ви все ж таки пишете )
Ви пишете про речі, в яких уявлення не маєте. Бригада, це величезний механізм у кілька тисяч людей, яких треба нагодувати, одягнути, забезпечити БК, пальним і т. д. На такий обєм нема ні НРК, ні повітряних дронів. Навіть підрозділи СБС не потягнуть свою логістику на безпілотниках. Є величезна кількість автомобілів, які постійно їздять і возять.
Це так. Коли буде час здаватися, напишіть. Чи вже потрібно, бо АЗС виносять? Я з задоволенням приймаю що військові вирішують складну задачу. Бандерлог давно каже що пора, і він у Румунію. Я ще не знаю чи Чехія, чи Німеччина, чи взагалі Норвегія з рибпромом ) Але поки Ви, Олександре, і ще декілька моїх людей, не здаєтесь іпусь з 3 конторами в Україні )
Последний раз редактировалось stm Ср 01 июл, 2026 17:48, всего редактировалось 1 раз.
-
stm
-
-
- С нами с: 04.03.15
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:46
Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):А гвалт зняв чому?
Яке ж ти перелякане ... Тому ти нікуди не виїдеш, ти там нахєр нікому не потрібен Бо на тій позиції, на якій ти в Україні, в Європі - вже все зайнято+румуни в асортименті Тобі доведеться все починати майже з нуля. Все що тобі залишається - це писати пафосні пости )
-
pesikot
-
-
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:52
stm писал(а): sashaqbl писал(а): stm писал(а):По логістиці у вас жодної баби яги і іже з ними? Ах, пам'ятаю, ви з фондами не взаємодієте. НРК теж немає, як я розумію. Мабуть і з суміжними не спілкуєтесь. Щож моя відповідь така: скільки в логістиці таких індивідуалістів мп і точок забезпечення, тому що це найслабший рівень, по якому гнеться. Я не вважаю вас нерозумним, навпаки, тому деякі моменти мене і не тільки вводять в оману, з якого боку ви все ж таки пишете )
Ви пишете про речі, в яких уявлення не маєте. Бригада, це величезний механізм у кілька тисяч людей, яких треба нагодувати, одягнути, забезпечити БК, пальним і т. д. На такий обєм нема ні НРК, ні повітряних дронів. Навіть підрозділи СБС не потягнуть свою логістику на безпілотниках. Є величезна кількість автомобілів, які постійно їздять і возять.
Це так. Коли буде час здаватися, напишіть. Чи вже потрібно, бо АЗС виносять?
до чого тут здаватися? Мир заключати треба було ще в січні 2025. Ситуація з того часу не покращується. І жертв війни тільки добавляється. І умови не покращуються. Те за що в 24 тут банили вже офіційна позиція влади. Зупинка по лбз. А з того часу більше за 100 тисяч загинуло.
-
Banderlog
-
-
- С нами с: 24.06.14
-
-
-
-
2
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:55
Banderlog писал(а):до чого тут здаватися? Мир заключати треба було ще в січні 2025. Ситуація з того часу не покращується. І жертв війни тільки добавляється. І умови не покращуються. Те за що в 24 тут банили вже офіційна позиція влади. Зупинка по лбз. А з того часу більше за 100 тисяч загинуло.
З усією повагою пуйло навіть зараз не розглядає варіанти миру..... а в педерації зараз проблем точно побільшало То з чого Ви взяли що він розглянув би щось в 2025? чи в 2024 ? чи 2023? чи 2022?
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 17:59
pesikot писал(а): Letusrock писал(а): budivelnik писал(а):А гвалт зняв чому?
Яке ж ти перелякане ...
двоєдійсність в дії. віриш як будівельник, що закінчиться війна, буде свобода та демократія, може навіть віриш що вибори будуть скоро, говорящі голови Гебельса повернуться в свої районні газети, а поліцаї, тітушки та рекрутери з бітами повернуться на роботу в АТБ. в твой голові не поміщається факт що у теперішньої влади карт-бланш в обмін на спокій Європи, і вони без проблем обміняють хоч і 5 млн песікотів (методи досягнення цього їх не цікавлять) на ще кілька спокійних років pesikot писал(а):Тому ти нікуди не виїдеш, ти там нахєр нікому не потрібен
вгадав з точністю до навпаки, з економічної точки зору фактично я податковий резидент ЄС, тому розказуй казки про "непотрібен" місцевим схематозникам
Последний раз редактировалось Letusrock Ср 01 июл, 2026 18:07, всего редактировалось 1 раз.
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 18:00
Banderlog писал(а):до чого тут здаватися? Мир заключати треба було ще в січні 2025. Ситуація з того часу не покращується. І жертв війни тільки добавляється. І умови не покращуються.
То є так, потрібно було Тільки це Путіну потрібно було зупинятись в 2025 році ... як його Трамп облизував, як облизував: - Володья Путін, зупинись. Я і Крим визнаю, і санкції всі зніму, тільки зупинись Але Володья Путін вирішив продовжувати З приводу "І умови не покращуються" ... ну то, розкажи це російським НПЗ, які у них умови ...
-
pesikot
-
-
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Ср 01 июл, 2026 18:01
budivelnik писал(а):Тому станом на зараз - ти поки що розповсюджуєш божевільні теорії
божевільнга теорія - це вірити зараз у закінчення війни та відновлення демократії, вибори та інші пережитки колишньої України budivelnik писал(а):тому ми оплачуємо допомогу від НАТО своїм мобресурсом
це ж треба знайти таких тупих які беруть кредити щоб платити своїми життями за безпеку кредитора
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
-
-
-
-
|
|