Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1826518266182671826818269 ... 18337>
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 09:20

buratinyo писал(а):...........
У вас есть предположение куда именно надо бить беспилотниками дальнего радиуса действия? Есть серьезные военные или около военные цели, оставшиеся без внимания Мадяра?

Выбор целей, на мой взгляд, достаточно хорош.
И они не остаются без внимания.
Но просто не хватает достаточного количества дальнобойных средств. Хотелось бы/нужно намного больше.
Но так бывает на любой войне, оружия всегда не хватает.
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 09:34

Так і знала, що зараз налетять і перекрутять на свій лад )).
  stm писал(а):Флер, люди - це потенціал, а не непотріб. Ті хто повернуться знають мову України і будуть споживачами українських послуг. Частина з них будуть працевлаштовуватись. Це не бомжі.

Українці, які повернуться до України - то звісно не бомжі, особливо якщо будуть працевліштовуватись. Вони - носії нашої мови та культури перш за все. Тому для України - вони є людський ресурс, генофонд, потенціал, який має цінність.
Однак, я кажу про те, що іншим країнам не потрібні люди, які не знають і ніколи не збираються вчити їх мову, працювати та сплачувати податки і т.п.
  M-Audio писал(а):
  fler писал(а):Якби до України приїхали біженці, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли роботу, я б теж воліла, щоб їм припинили допомагати з моєї кишені (тобто з кишені платників податків).

А пенсіонери, мами двох і більше дітей, юнаки, щойно закінчівші школу -- це все теж непотріб?

А ось тут, як кажуть, мухи окремо, а котлети - окремо. Чужі пенси - так, це непотріб, навантаження на платників податків. Діти і юнаки - це потенціал, вони вивчать мову і будуть працювати та сплачувати податки у країні перебування. Їх мами - можуть вивчити мову та піти працювати.
Уявіть собі те саме в Україні. Ви б хотіли, щоб сюди понаїхали біженці-пенси з чужих країн, яких потрібно утримувати за ваш рахунок (за рахунок працюючих в Україні людей)? Ви готові їх утримувати до кінця їх життя? Я - ні.
Інші масові понаїхи, які не збираються вчити мову - то потенційні анклави, напр., як китайчата на рф, які можуть з часом витісняти місцевих з їх територій. Теж не хочу бачити таке в Україні.
fler

С нами с: 07.08.09
Благодарил (а): 1216 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 09:38

Hotab писал(а):ЛАД

в данном случае он прав.
Сегодняшних постов вполне достаточно, чтобы убедиться в этом.

Ну давайте сьогоднішні..
.......
Вы не поняли, я говорил не о его сегодняшних постах.
И о его правоте не по отношению к вам.
ЛАД
2

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 09:40

fler писал(а):Починаючи з 1 липня, українці, які перебувають у Польщі під тимчасовим захистом, більше не можуть проживати в безкоштовному житлі для біженців. Відтепер вони мають або самостійно оплачувати оренду житла, або шукати приватне помешкання.
Подібні настрої, за оцінками оглядачів, дедалі більше проявляються і в інших європейських країнах. Зокрема, у Німеччині, яка прийняла близько 1,2 млн українців, та в Ірландії, де перебуває приблизно 84 тисячі біженців..
https://www.unian.ua/world/bezkoshtovno ... 30004.html
Це очікувано.5 років допомагали, а тепер фільтрують, непотріб - на вихід.
Якби до України приїхали біженці, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли роботу, я б теж воліла, щоб їм припинили допомагати з моєї кишені (тобто з кишені платників податків).
Цікаво, куди наші біженці-непотріб поїдуть далі.

Гражданам Украины с Бердянска, Купянска, Покровска, Скадовска, да того же самого Часов Яра с Бахмутом и Соледаром - им куда выходить,на какой остановке,и в какую, как непотриб неплатёжеспособный, разрушенную или под «бурятами» хату возвращаться???
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 295 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:01

fler писал(а):Так і знала, що зараз налетять і перекрутять на свій лад )).
...........
Однак, я кажу про те, що іншим країнам не потрібні люди, які не знають і ніколи не збираються вчити їх мову, працювати та сплачувати податки і т.п.
И много таких среди наших беженцев?

А ось тут, як кажуть, мухи окремо, а котлети - окремо. Чужі пенси - так, це непотріб, навантаження на платників податків. Діти і юнаки - це потенціал, вони вивчать мову і будуть працювати та сплачувати податки у країні перебування. Їх мами - можуть вивчити мову та піти працювати.
Уявіть собі те саме в Україні. Ви б хотіли, щоб сюди понаїхали біженці-пенси з чужих країн, яких потрібно утримувати за ваш рахунок (за рахунок працюючих в Україні людей)? Ви готові їх утримувати до кінця їх життя? Я - ні.
С такой точки зрения все пенсионеры непотріб. Отработали своё и на смітник. Нечего молодёжь эксплуатировать. И наши беженцы кроме последней волны 22-летних в основном постарше. Бывает, и значительно старше. Следовательно, наработать достаточный стаж для пенсии на Западе не успеют. Т.е., кто скоро, кто чуть позже, тоже станут непотрібом. И будут получать какое-то пособие. Т.е. "сядут на шею местным налогоплательщикам".
По вашей логике детей и молодёжь до, к примеру, 25 или, максимум, до 30 лет Европа должна оставить себе, а остальной непотріб выгнать в Украину. Так не бывает.
Точнее, бывает, но не в случае беженцев, а в случае плановой иммиграции.

Інші масові понаїхи, які не збираються вчити мову - то потенційні анклави, напр., як китайчата на рф, які можуть з часом витісняти місцевих з їх територій. Теж не хочу бачити таке в Україні.
Мы говорим не о "китайчатах на рф". Наши беженцы уже формируют анклавы и "можуть з часом витісняти місцевих з їх територій"?

Никто не перекручивает ваши слова.
Просто иногда надо думать, что пишете.
ЛАД
2

2
2
6
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:03

барабашов писал(а):
  fler писал(а):Починаючи з 1 липня, українці, які перебувають у Польщі під тимчасовим захистом, більше не можуть проживати в безкоштовному житлі для біженців. Відтепер вони мають або самостійно оплачувати оренду житла, або шукати приватне помешкання.
Подібні настрої, за оцінками оглядачів, дедалі більше проявляються і в інших європейських країнах. Зокрема, у Німеччині, яка прийняла близько 1,2 млн українців, та в Ірландії, де перебуває приблизно 84 тисячі біженців..
https://www.unian.ua/world/bezkoshtovno ... 30004.html
Це очікувано.5 років допомагали, а тепер фільтрують, непотріб - на вихід.
Якби до України приїхали біженці, які за 5 років не вивчили мову та не знайшли роботу, я б теж воліла, щоб їм припинили допомагати з моєї кишені (тобто з кишені платників податків).

Гражданам Украины с Бердянска, Купянска, Покровска, Скадовска, да того же самого Часов Яра с Бахмутом и Соледаром - им куда выходить,на какой остановке,и в какую, как непотриб неплатёжеспособный, разрушенную или под «бурятами» хату возвращаться???

Такі люди у більшості працевлаштовані. І вже не на соціалі. І це з перших днів. Під удар попадуть ті люди які на соціалі, на житлі, не маючи інвалідності, та 65- років.
Інваліди, 65+ років скоріш за все, особливо у більш заможних країнах зможуть залишатися. Частина людей вже переїхала до більш заможної Німеччини чи повернулась додому в Україну. З практично 2 млн. наразі залишилось 900тис. У Польщі.
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:16

ЛАД писал(а):
  shapo писал(а):.......
https://youtu.be/HcNEShKrs4M?si=ddM14A9odkHhP3X6

Первую песню знаю.
И даже сами в студенчестве пели. :)
Правда, в сокращённом варианте.

соромно спивати такі пісні комуністу-інтернаціоналісту?
у 1975р?
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler писал(а):Це очікувано.5 років допомагали, а тепер фільтрують, непотріб - на вихід.

Цікава оцінка яка перш за все характеризує оцінщицю:
Безкоштовне житло втратили матері з дітьми (старше одного року) та пенсіонери, які отримують польську пенсію.
Раніше допомогу отримали майже 11 тисяч осіб, половина з яких - діти. За оцінками директорів центрів, зміни торкнуться близько 40% нинішніх мешканців, здебільшого це матері-одиначки, які будуть змушені переїхати. https://www.rbc.ua/rus/news/polshcha-1- ... 17234.html

Притому сказати, що вони назагал сидять на польській шиї:
При цьому внесок українців в економіку Польщі у 8,5 разів більший, ніж надана допомога Україні польським урядом. https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_e ... la-ukraini

Крайні польські праві тішились скасуванню допомоги понаїхавшим матерям-одиначкам та пенсіонерам і бомбардуванням Києва, так і тут певні аналогії щодо життєвих цінностей.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:23

buratinyo писал(а):
  candle645 писал(а):
  Hotab писал(а):Schmit
Якщо виявиться що це просто шантаж заради «усмірєнія» і Міги таки прийдуть в Україну, ти на що підписуєшся? Давай зникаєш зі своїми «ці 3 міста скоро впадуть, генерали вам не скажуть»?? на пару років??

Я взагалі вважаю що поляків потрібно "ставити на місце", наприклад присвоївши звання Героя України Івану Гонті та Максиму Залізняку та назвати їхніми іменами центральні вулиці Львова. А заодно впровадити орден Івана Гонти як найвищу відзнаку для українських дипломатів та першим нагородити Василя Боднара.

Але зараз це точно не на часі, і схоже поточна Українська влада свідомо та ціленаправлено провокує пшеків, щоб позбутися їх підтримки та допомоги.

Согласен, поляков провоцирует наша власть немного наигранно и можно сказать что специально. И это вызывает некоторые подозрения. Ведь Зеленский до этого не допустил ни одной серьезной ошибки во внешней политике. А это ошибка слишком примитивна для него. За время полномасштабного вторжения он доказал свои квалификацию и способность разыгрывать сложнейшие комбинации для усиления ВСУ и Украины в целом. Вспомнить хотя бы розыгрыш конфликта с Трампом в овальном кабинете.

Поэтому вбросы нашей разведки о готовящемся наступлении ВСУ на Крым и о конфликте с поляками можно считать подготовкой к чему-то серьезному и глобальному.

К чему именно? Из некоторых предположений это может быть получение от партнеров баллистики для нанесения ударов по военным заводам кремлевских террористов или еще какого-то критически важного вооружения для завершения войны. Еще одним предположением является подготовка военной операции по освобождению ЗАЭС. Но оно похоже на желание получить справедливость, не больше. Третьим предположением является повторение операции "Павутиння", ведь стратегическая авиация кремля нас очень достает до сих пор и миру нужно чуть больше гарантий на невозможность нанесения ядерных ударов из-за заскоков выжившего из ума руководителя кремля. Авиацию необходимо уничтожить! Четвертым предположением является подготовка к нанесению удара по друзьям и подельникам путина, руки которых по локоть в крови.

А вот путин нам нужен живым для сохранения ядерной стабильности в мире! Он получит даже иммунитет от Гааги.

Провокациями против поляков выводят их из-под возможного ракетного удара кремля с целью предотвратить передачу серьезного оружия, которое для безопасности перевозят исключительно наземным транспортом. Ибо немыслимо поверить в начинающуюся их симпатию к кремлю, убившего их самого лучшего президента со всем окружением, а ранее разрывающую их страну напополам вместе с Гитлером. Конечно, не будем выключать и историческую говнистую сущность поляков по жизни. Но то таке (с) :D А также желание поляков избавиться от беженцев из Украины, присосавшихся к польскому бюджету так надолго.

Вспомнить хотя бы розыгрыш конфликта с Трампом в овальном кабинете.

Зеленському допомогли вийти з "конфлікту" Стармер, Мерц, Макрон та інші-виказав йому теплий прийом і підтримку
А конфлікт був спровакован поганим актером Венсом(який по протоколу мав мовчати) і Трампом (херошим актором, але поганим сценарістом)

всі ваші варіанти залишимо за скобками

А также желание поляков избавиться от беженцев из Украины, присосавшихся к польскому бюджету так надолго

це хибне ствердження, українці в Польщі переважно створюють економічну міцність полякам(в першу чергу), і це на африканці, які окрім подай-принеси не здатні.
prodigy

С нами с: 03.12.13
Благодарил (а): 3420 раз.

1
4
2
Сообщение Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:30

prodigy писал(а):
  ЛАД писал(а):
  shapo писал(а):.......
https://youtu.be/HcNEShKrs4M?si=ddM14A9odkHhP3X6

Первую песню знаю.
И даже сами в студенчестве пели. :)
Правда, в сокращённом варианте.

соромно спивати такі пісні комуністу-інтернаціоналісту?
у 1975р?
1. Студентом я был до 1972 года.
2. Не соромно. До вас смысл песни тоже не дошёл? Обвините shapo в антисемитизме?
ЛАД
2

2
2
6
  #<1 ... 1826518266182671826818269 ... 18337>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор