|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 10:58
shapo писал(а):Что касается переезда в Австралию или ещё куда-либо - нужно иметь сына или дочь которые тебя вывезут и которым ты ещё нужен. А еврей ты или якут в этом случае вторично. У тебя такие есть?
Якщо ти перекоти поле і проїхав від Казахстана через Москву, Київ, Жінку з Калуша, Ізраїль і опинився в Австрії..... То нафіга тобі щоб тебе хтось зустрічав? Догляд за могилами дідів/батьків ти залишив на Бандерлога, на історичну батьківщину про яку вивчив так багато слів (мосад , цахал , ульпан,алія...) ти наплював і поїхав помирати в Австралію де так багато кенгуру.... При чому поїхав тільки тому , що туди поїхав твій син ( ти не думав, може він від тебе просто хотів втікнути , махнувши на другу половину Землі)... але ти його і там дістав( як дістаєш тут нас)
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:00
BIGor в 2026 році дають з умовами передачі деяких дронових технологій,
Ти компетентний оцінити вигоду отримати ці технології в порівняні з старими міг29? Я - ні. Ти схоже здатний і впевнений. Крім того в довісок же якісь там політичні вимоги. Якби дійсно був 2022 рік і треба будь які літаки «на вчора» , я б не сперечався , чи ковтати будь які політичні вимоги. Ковтати! Питання виживання! Зараз питання стоїть інакше. Такі старіслітаки є, прийшли новіші західні і пілоти їх освоїли, скоро будуть значно кращі. І пілоти теж їх освоїли. У мене нема достатньої інформації , щоб поставити на чашки терез її і дати однозначну відповідь. У тебе бачу є.
Последний раз редактировалось Hotab Сб 04 июл, 2026 11:01, всего редактировалось 1 раз.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:01
Hotab писал(а):ЛАД Что касается вашего разговора с BIGor о некоторых форумчанах, то, к сожалению, он прав. Достаточно почитать сегодняшние посты.
Не достатньо і не прав. І це я кажу не відносно діалогу ваших «ворогів» з цим паном (тут вам важко бути обʼєктивним). А особистим позавчора з ним в палаті у абирвалга. Я без хамства і провокацій тричі персонажу пояснював основи резерву , запасу , діюча армія, в.кафедри і тд, він настирно намагався робити вигляд що не розуміє, а коли закінчились аргументи , почалось «ти перегрівся в Чорногорії», «срати хотів» і подібне провокативне хамство. Завершилось баном персонажа. І такий він завжди, істерики закочує на рівному місці всюди де нема аргументів.
та все ЛАД розуміє. він сам себе так веде  немає аргументів - починаються особисті накиди. 
-
Shaman
-
-
- С нами с: 29.09.19
-
-
-
-
2
4
5
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:06
Banderlog писал(а): buratinyo писал(а):Кстати, это хорошо стыкуется с нынешним поведением поляков.
хай переключається на подояків чи прибалтів. Нам чим більше держав вступить в війну проти рф тим краще.
отут ти правий - тим швидше Рашу й закопають. а вірогідність відкриття ще одного фронту - вона чимала.
-
Shaman
-
-
-
-
-
-
2
4
5
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:07
ЛАД писал(а): fler писал(а):Так і знала, що зараз налетять і перекрутять на свій лад )). ........... Однак, я кажу про те, що іншим країнам не потрібні люди, які не знають і ніколи не збираються вчити їх мову, працювати та сплачувати податки і т.п.
И много таких среди наших беженцев?
Якщо я правий і в Україні при 20 млн осіб працездатного віку в 2021 році офіційно працювало 12 млн осіб - то виходить що 40% працездатному віці-це шланги... Як що ж тепер прикинути що ШЛАНГИ перші як криси тікали... і тільки ПІСЛЯ них їхали Жінки/Діти/Пенсіонери.... то може виявитись що серед біженців до 50% тих які не платили в Україні і НЕ ЗБИРАЛИСЬ платити за кордоном... От тільки нюанс-в Україні там можна прожити все життя, за кордоном як виявилось не більше 5 років. ПС якщо людина не компенсовує через податки витрати на неї від Держави-значить чим менше таких хитровимаханих - тим краще(легше) тим хто платить і тим швидше Держава зможе розвиватись. ППС Пенсіонери отримують свою пенсію за попередні заслуги , тому вони можуть жити в Польщі отримуючи пенсію в Україні, друге питання що за українську пенсію в Польщі не проживеш точно (щоб там не розповідали фантазери про дешеві ціни в Польщі)
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:07
Hotab писал(а):BIGor в 2026 році дають з умовами передачі деяких дронових технологій,
Ти компетентний оцінити вигоду отримати ці технології в порівняні з старими міг29? Я - ні. Ти схоже здатний і впевнений. Крім того в довісок же якісь там політичні вимоги. Якби дійсно був 2022 рік і треба будь які літаки «на вчора» , я б не сперечався , чи ковтати будь які політичні вимоги. Ковтати! Питання виживання! Зараз питання стоїть інакше. Такі старіслітаки є, прийшли новіші західні і пілоти їх освоїли, скоро будуть значно кращі. І пілоти теж їх освоїли. У мене нема достатньої інформації , щоб поставити на чашки терез її і дати однозначну відповідь. У тебе бачу є.
Щось ти прибріхуєш (як завжди), де я писав що знаю що угода хороша? Якщо Україні такі літаки не треба, тоді дійсно угода невигідна, і Польща поріже літаки на металобрухт.
-
BIGor
-
-
- С нами с: 19.09.10
-
-
-
-
2
2
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:09
BIGor де я писав що знаю що угода хороша?
А з якою метою сперечаєшся тоді? прибріхуєш (як завжди)
«Завжди»? Де саме?
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:10
prodigy писал(а):це хибне ствердження, українці в Польщі переважно створюють економічну міцність полякам(в першу чергу), і це на африканці, які окрім подай-принеси не здатні.
Так НІХТО ж не збирається хоч в чомусь обмежувати тих хто працює... Такі протрібні всім і всюди... Лади просто шляхом підміни і маніпуляцій звели до дітей/інвалідів/пенсіонерів/шлангів... Шланги які не платять податків-не потрібні ні в Україні ні в Польщі.
-
budivelnik
-
-
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:32
Hotab писал(а):Ти компетентний оцінити вигоду отримати ці технології в порівняні з старими міг29? Я - ні. Ти схоже здатний і впевнений.
Що значить компетентний або ні. Дрони роблять приватні компанії. Я так і уявляю приходить вася з уряду і каже, давай ка щас візьмемо ваш код і віддамо конкурентам.
-
BeneFuckTor
-
-
- С нами с: 21.11.19
-
-
-
-
Добавлено: Сб 04 июл, 2026 11:33
shapo писал(а): Shaman писал(а): shapo писал(а):... Разница между нами в том,что уехав из Израиля я помогаю ему сохранить деньги на вооружение перестав получать начисляемые мне как пенсу пособия по старости,соцнадбавку и квартирные которые в отличие от Украины где пенсы просто обречены на нищенское существование достаточны для скромной жизни. А вот в таких патриотах и одновременно ухилянтах как ты ВСУ давно нуждается как в воздухе,а ТЦК сбилось с ног разыскивая
єврей з Австралії розповідає українцям в Україні, як правильно захищати свою країну  може краще розповісиш, як вчасно переїзжати - тут в тебе більше досвіду. був такий персонаж у "Тріумфальній арці"...
Серьезно,вот так прямо и рассказываю как и кому где воевать или всё-таки отправляю одного персонажа с его враньём обо мне туда, где и должен находится настоящий патриот призывного возраста в отличие от меня - на фронт? Что касается переезда в Австралию или ещё куда-либо - нужно иметь сына или дочь которые тебя вывезут и которым ты ещё нужен. А еврей ты или якут в этом случае вторично. У тебя такие есть?
ви пересрались з більшою половиною форуму, навіть не розбереш через що з кожним. але загальні накиди - що всі кругом ..си - чомусь вони таке провокують  ваше оцінка про 300 євреїв, які тримали весь срср - оце мені сподобалось (так, я трохи переіначив, бо так прикольно ) в першу чергу треба мати власний потенціал - діти потрібні, коли сам не в змозі  поки я та діти в Україні - а далі буде видно. добре, що у вас такий син. я так гадаю, що він більше вихований як українець, а не єврей я ж кажу - хочете з кимось попікуватися - то робить це на рівні, а не бидляцькі накиди.
-
Shaman
-
-
-
-
-
-
2
4
5
|
|
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы:
Faceless, Ірина_, Модератор