Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Frant писал(а):Тобто влада зелених популістичних клоунів - вона така. Обіцянки, обіцянки, пустопорожні обіцянки...
гірше, вони очолюють корупційні схеми. Просто вони настільки недолугі, що не можуть навіть тінь нормально організувати і тільки тому по обсягах не дотягують до Януковича
ось ця людина тобв може розповісти, як очолювати корупційні схеми
У кампусі в Берклі приблизно 20–30 % студентів, які відвідують вступний курс з математичного аналізу, демонструють «серйозні прогалини в підготовці». Проблема стала настільки серйозною, додають вони, що викладачам доводиться повторно викладати матеріал з математики середньої школи.
а ще мене вразила інфляція оцінок, якої навіть в Україні нема
У Єльському університеті у 2022–2023 навчальному році 79 % оцінок становили «А» (відмінно)
Water писал(а):Так хай надасть рахунок. За яку комісію 10% ви кажете?
6% податку + 1% за переведення в готівку + еквайринг 2% і виходить десь на 9-10% оплата карткою дорожче ніж готівкою
Water писал(а):Про кума якого, який одружився на неповнолітній? Яким чином його гроші лежать в Швейцарії?
Ви щось наплутали, в кума з кумою 1 рік різниці віку, є 3 дочки. Він вже 2 роки як в Берліні живе і працює, а німецькі банки досі не зняли обмеження. Мало того, що не хочуть прийняти гроші отримані від продажу нерухомості в Україні, так ще й навіть грошима, отриманими як зарплата від німецького роботодавця, не дають вільно користуватись. Зокрема є заборона зняття готівкою більше половини зарплати. Також є обмеження, що не можна відкрити рахунки в більшій кількості банків. А в Швейцарії як завіз 2 роки тому, таку на рахунках й лежать..
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 05 июл, 2026 11:57, всего редактировалось 1 раз.
Shaman писал(а):загальний рівень корумпованості влади, як на мене - впав після виборів 2019 року.
Всі знають, що в тебе з аналізом і інтелектом туго. Тому твої субєктивні висновки невірні.
Хотаб вже тобі вказав, що така нахабність в реальному житті шкідлива для обличчя - тому такий сміливий ти лише на анонімному форумі
навіть якщо порівняти наші дописи, то й з аналізом, й з досвідом в мене все набагато краще, ніж в тебе. й можу на рівних розмовляти з людьми, які в аудиті попрацювали довше - до рівня менеджера-директора. до речі, тебе через який час викинули? рік, два?
коли я кажу про рівень, то маю на увазі певні показники або умови. оця скупка депутатів оптом та вроздріб - за що зараз Тимошенко судять, вона показує, що в депутатів вже немає тих доходів, які були раніше. там за 5-10 куо раніше навіть не нахилялися
можеш спробувати обгрунтувати, де зросла корупція. якщо ти почнеш про ТЦК, то це корупція якраз знизу, яка дуже на руку багатьом, в тому числі й форумчанам. власне й ти як вислизнув з країни. цей пласт корупції під час війни значно збільшився. а економічна корупція з часами Яника зменшилася значно, Порох-Зе - точно не скажу, але прям суттєвого збільшення не бачу, може по окремих напрямках
про польську мову ти мовчиш - я так розумію навіть В1 не подужав. а з тестерів хоч перейшов? чи знову хтось заважає?
Water писал(а):Так хай надасть рахунок. За яку комісію 10% ви кажете?
6% податку + 1% за переведення в готівку + еквайринг 2% і виходить десь на 9-10% оплата карткою дорожче ніж готівкою
а що за еквайринг 2%? що це таке? та й 1% переведення в готіку??? так, є ще витрати на ЄСВ та на бух, але вони фіксовані.
Water писал(а):Про кума якого, який одружився на неповнолітній? Яким чином його гроші лежать в Швейцарії?
Ви щось наплутали, в кума з кумою 1 рік різниці віку, є 3 дочки. Він вже 2 роки як в Берліні живе і працює, а німецькі банки досі не зняли обмеження. Мало того, що не хочуть прийняти гроші отримані від продажу нерухомості в Україні, так ще й навіть грошима, отриманими як зарплата від німецького роботодавця, не дають вільно користуватись. Зокрема є заборона зняття готівкою більше половини зарплати. Також є обмеження, що не можна відкрити рахунки в більшій кількості банків. А в Швейцарії як завіз 2 роки тому, таку на рахунках й лежать..
навіщо знімати в Німеччині готівкою пів зп? може тому й не дозволяють, що тут схематоз просто пре?
Shaman писал(а):але прям суттєвого збільшення не бачу,
рекомендую подивитись Бігус, раз не бачите Міндіча, Тищенка і компанію...
ви гадаєте при Пороху не було таких схем? от єдине, при Зе реально стали викривати. але це каже не про збільшення корупції, а про те, що її просто почали викривати
Shaman писал(а):ви гадаєте при Пороху не було таких схем? от єдине, при Зе реально стали викривати. але це каже не про збільшення корупції, а про те, що її просто почали викривати
А де викриття співставних по обсягах коштів схем які були при Пороху? Я вже казав, що за всі галузі і близько даних не мав, але в освіті, на митниці і в ТЦК корупції при Зе в рази більше ніж було при Пороху. І найгірше, що я корупція ініціюється ЗВЕРХУ, чого не було при Поросі чи Ющенку
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 05 июл, 2026 12:08, всего редактировалось 3 раз(а).
Shaman писал(а):загальний рівень корумпованості влади, як на мене - впав після виборів 2019 року.
Всі знають, що в тебе з аналізом і інтелектом туго. Тому твої субєктивні висновки невірні.
ШІ свідчить, що з 2022 рівень корупції різко рвонув наверх, як і рівень тінізації. Тіньова економіка, за різними методами оцінювання, складає 19-49% від видимої (дані від ШІ). Я вірю в 20-25%. Цифра 30-49%, як по мені, сильно завищена.
Факт той, що зелені популісти, які обманним шляхом прийшли до влади, за 7 (сім) років - не виконали жодної своєї обіцянки!
якщо рахувати від видимої - то 50% мінімум. бо я оцінюю в 30-40% від загальної економіки, а від офіційної тоді це 50-70%.
а хіба вілразу не було зрозуміло, що це чистий популізм? тільки зараз побачили? але це не обманний шлях, це інфантільне суспільство, яке чекає, що хтось за них щось вирішить