Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 34243425342634273428 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:11

Дюрі-бачі писал(а):...
  Frant писал(а):Тобто влада зелених популістичних клоунів - вона така. Обіцянки, обіцянки, пустопорожні обіцянки...

гірше, вони очолюють корупційні схеми. Просто вони настільки недолугі, що не можуть навіть тінь нормально організувати і тільки тому по обсягах не дотягують до Януковича

ось ця людина тобв може розповісти, як очолювати корупційні схеми
Ексглава Нацбанку України балотуватиметься до Держдуми від партії Справедлива Росія — росЗМІ

Фамілію можна було б відразу згадати...
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 09:26

Re: Еміграція, заробітчанство

Студенти не тільки в Україні вчаться гірше.
https://www.economist.com/international ... -you-think

У кампусі в Берклі приблизно 20–30 % студентів, які відвідують вступний курс з математичного аналізу, демонструють «серйозні прогалини в підготовці». Проблема стала настільки серйозною, додають вони, що викладачам доводиться повторно викладати матеріал з математики середньої школи.

Изображение

а ще мене вразила інфляція оцінок, якої навіть в Україні нема
У Єльському університеті у 2022–2023 навчальному році 79 % оцінок становили «А» (відмінно)
https://hostingkartinok.com/show-image.php?id=c599b8a192984c6964143a4f361f2122
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 985 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 11:27

Дюрі-бачі писал(а):
  Water писал(а):Потрібно було на його ФОП-рахунок сплачувать і питань нема.

Для цього потрібно щоб він надав номер рахунку. Та і сплачувати зайві 10% комісій в мене нема бажання.

Так хай надасть рахунок. За яку комісію 10% ви кажете?
Про кума вже писав, досі його гроші лежать в Швейцарії, бо німцям не подобається.

Про кума якого, який одружився на неповнолітній? Яким чином його гроші лежать в Швейцарії?
Water

С нами с: 06.03.12
Благодарил (а): 76 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 11:53

Water писал(а):Так хай надасть рахунок. За яку комісію 10% ви кажете?

6% податку + 1% за переведення в готівку + еквайринг 2% і виходить десь на 9-10% оплата карткою дорожче ніж готівкою

Water писал(а):Про кума якого, який одружився на неповнолітній? Яким чином його гроші лежать в Швейцарії?

Ви щось наплутали, в кума з кумою 1 рік різниці віку, є 3 дочки. Він вже 2 роки як в Берліні живе і працює, а німецькі банки досі не зняли обмеження. Мало того, що не хочуть прийняти гроші отримані від продажу нерухомості в Україні, так ще й навіть грошима, отриманими як зарплата від німецького роботодавця, не дають вільно користуватись. Зокрема є заборона зняття готівкою більше половини зарплати. Також є обмеження, що не можна відкрити рахунки в більшій кількості банків.
А в Швейцарії як завіз 2 роки тому, таку на рахунках й лежать..
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 05 июл, 2026 11:57, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 11:56

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):загальний рівень корумпованості влади, як на мене - впав після виборів 2019 року.

Всі знають, що в тебе з аналізом і інтелектом туго. Тому твої субєктивні висновки невірні.

Хотаб вже тобі вказав, що така нахабність в реальному житті шкідлива для обличчя - тому такий сміливий ти лише на анонімному форумі ;)

навіть якщо порівняти наші дописи, то й з аналізом, й з досвідом в мене все набагато краще, ніж в тебе. й можу на рівних розмовляти з людьми, які в аудиті попрацювали довше - до рівня менеджера-директора. до речі, тебе через який час викинули? рік, два?

коли я кажу про рівень, то маю на увазі певні показники або умови. оця скупка депутатів оптом та вроздріб - за що зараз Тимошенко судять, вона показує, що в депутатів вже немає тих доходів, які були раніше. там за 5-10 куо раніше навіть не нахилялися ;)

можеш спробувати обгрунтувати, де зросла корупція. якщо ти почнеш про ТЦК, то це корупція якраз знизу, яка дуже на руку багатьом, в тому числі й форумчанам. власне й ти як вислизнув з країни. цей пласт корупції під час війни значно збільшився. а економічна корупція з часами Яника зменшилася значно, Порох-Зе - точно не скажу, але прям суттєвого збільшення не бачу, може по окремих напрямках

про польську мову ти мовчиш - я так розумію навіть В1 не подужав. а з тестерів хоч перейшов? чи знову хтось заважає? ;)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 12:00

Дюрі-бачі писал(а):
  Water писал(а):Так хай надасть рахунок. За яку комісію 10% ви кажете?

6% податку + 1% за переведення в готівку + еквайринг 2% і виходить десь на 9-10% оплата карткою дорожче ніж готівкою
а що за еквайринг 2%? що це таке? та й 1% переведення в готіку??? так, є ще витрати на ЄСВ та на бух, але вони фіксовані.
  Water писал(а):Про кума якого, який одружився на неповнолітній? Яким чином його гроші лежать в Швейцарії?

Ви щось наплутали, в кума з кумою 1 рік різниці віку, є 3 дочки. Він вже 2 роки як в Берліні живе і працює, а німецькі банки досі не зняли обмеження. Мало того, що не хочуть прийняти гроші отримані від продажу нерухомості в Україні, так ще й навіть грошима, отриманими як зарплата від німецького роботодавця, не дають вільно користуватись. Зокрема є заборона зняття готівкою більше половини зарплати. Також є обмеження, що не можна відкрити рахунки в більшій кількості банків.
А в Швейцарії як завіз 2 роки тому, таку на рахунках й лежать..

навіщо знімати в Німеччині готівкою пів зп? може тому й не дозволяють, що тут схематоз просто пре? :oops:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 12:02

Shaman писал(а):але прям суттєвого збільшення не бачу,
рекомендую подивитись Бігус, раз не бачите Міндіча, Тищенка і компанію...
  Shaman писал(а):навіщо знімати в Німеччині готівкою пів зп?

та потреби поки нема, але наявність обмеження насторожує.
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 05 июл, 2026 12:04, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 12:03

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):але прям суттєвого збільшення не бачу,
рекомендую подивитись Бігус, раз не бачите Міндіча, Тищенка і компанію...

ви гадаєте при Пороху не було таких схем? :oops: от єдине, при Зе реально стали викривати. але це каже не про збільшення корупції, а про те, що її просто почали викривати
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 12:05

Shaman писал(а):ви гадаєте при Пороху не було таких схем? от єдине, при Зе реально стали викривати. але це каже не про збільшення корупції, а про те, що її просто почали викривати

А де викриття співставних по обсягах коштів схем які були при Пороху?
Я вже казав, що за всі галузі і близько даних не мав, але в освіті, на митниці і в ТЦК корупції при Зе в рази більше ніж було при Пороху. І найгірше, що я корупція ініціюється ЗВЕРХУ, чого не було при Поросі чи Ющенку
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вс 05 июл, 2026 12:08, всего редактировалось 3 раз(а).
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вс 05 июл, 2026 12:06

Frant писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):загальний рівень корумпованості влади, як на мене - впав після виборів 2019 року.

Всі знають, що в тебе з аналізом і інтелектом туго. Тому твої субєктивні висновки невірні.

ШІ свідчить, що з 2022 рівень корупції різко рвонув наверх, як і рівень тінізації.
Тіньова економіка, за різними методами оцінювання, складає 19-49% від видимої (дані від ШІ).
Я вірю в 20-25%. Цифра 30-49%, як по мені, сильно завищена.

Факт той, що зелені популісти, які обманним шляхом прийшли до влади, за 7 (сім) років - не виконали жодної своєї обіцянки!

якщо рахувати від видимої - то 50% мінімум. бо я оцінюю в 30-40% від загальної економіки, а від офіційної тоді це 50-70%.

а хіба вілразу не було зрозуміло, що це чистий популізм? тільки зараз побачили? але це не обманний шлях, це інфантільне суспільство, яке чекає, що хтось за них щось вирішить
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 34243425342634273428 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему