А вообще интересно, как оживлённо и радостно бросились обсуждать "еврейский вопрос". Но при этом рассказывают, что энергетика не для этой ветки.
Хотя для нас это явно более актуально.
Shaman
Кстати, насчёт "накидів". Если помните, я вчера считал ваши посты на ветке. Правда, до конца дня не досчитал, но ладно. Если не лень, посчитайте мои. И сравните соотношение. Можете посмотреть посты будивельника ко мне и мои ответы. Разницу тоже "не заметите"? Я на его посты отвечал, часто просто убирая из цитат оскорбления, делая вид, что "не замечаю" их. И делал так далеко не в первый раз. А в ответ... Вы shapo тоже обвинили в личных выпадах. Ну да, он не стеснялся и не сдерживался, но в ответ. И при этом чаще ещё и отвечал по сути. Не всегда очень вежливо, но тем не менее. В отличие от его оппонентов, которые часто ограничивались просто руганью и оскорблениями. Причём часто не "провокационные вопросы" и не "личные выпады", а прямые политические обвинения. Так что, господа... Це не всепропальництво, ви часом Сирського не зустріли? як раз був на вашому напрямку. Виключно фейсом посвітив, вважаю, бо Костяха впала. І ось він момент коли Шмідт і Хантер потрібні, а їх немає... Последний раз редактировалось stm Вс 05 июл, 2026 17:53, всего редактировалось 1 раз.
Если Вы читали мои посты ранее, то должны знать, что я против посягательств на какие-либо права граждан. Мой пост был больше о тотальной несправедливости, когда у одних можно забрать жизнь и здоровье, а у других вообще ничего забрать нельзя, ничего нельзя заставить сделать для государства и общества. Но примеры «подселения» сограждан к незнакомым людям есть - в той же Финляндии. Я не могу понять как те же мои коллеги ожидают, что кто-то будет защищать их и их квартиры, но вообще не думают о том, что и они чем-то должны жертвовать в этой войне. И никто им не скажет: «бросили имущество и свалили, а кто-то другой должен его защищать». Які саме думки? Про те, що вони не сидять на шиях іспанських чи португальських платників податків? Сподіваюсь, що ні, оскільки вони продовжують працювати на нашу українську компанію віддалено. Чи про те, що вони там чілять? Вони самі про це пишуть в Інстаграмі. Їх війна не торкається. Що саме Ви соромитесь запитати? та ні, кінцеве рішення це не до нас - це до твоїх совірян в тебе не обговорення було, а чергова паніка всьо пропало. так, руські пробують нищити наші АЗС. сенсу небагато, але їм треба хоч щось робити. війна. є ідеї, як змусити руських до перемовин? знову перекручення. я обговорював не єврейське питання, а більше накиди Шапо на українське питання. бач не подобається йому український наратив - як представнику імперської частини населення, яка тужить за часами імперії. як й ЛАД - це ж факт? а це безпосереднє пов'язано з поточним питанням війни - бо власне чого Раша напала на Україну? але ви ЛАД висуваєте зовсім інші ідеї, намагаєтесь подати, наче Раша діє раціонально.
а оце важливе питання. ви бачите що відбувається на окупованих територіях? повне знищення всього українського - від освіти до книг. тому українці мають право на існування лише, якщо стануть руськими - це ви ігноруєте? а інакше в кращому разі їх витіснять, або посадять, або просто щезнуть... тортури українців в полоні це окреме питання. а багато в Біларусі біларуського? може мова? в Біларусі є виборна влада? й ви ж так багато гуглите - жодного разу не бачили розмови, що Україна штучна країна? що українська мова не справжня? чи теж не помічаємо... й головне - добре, в Україна антиросійська направленість, й що? тепер Індія нападе на Пакистан, а Корея на КНДР? на Кубі вже скільки десятирічь антиамериканська влада - й що? тому не тягніть цю маячню - направленість в нас не та, це не виправдовує їх агресію й стільки жертв. я вже мовчу, що напрямок Раші - в сторону автократіх та диктатури для нас взагалі неприйнятний. це ми винні, що якщо ми проти диктатури - то це антиросійські настрої? чи це вони свою країну в черговий раз запустили під царя - схоже не вміє Раша по-іншому. так й сконає диктатурою...
Сейчас этот форум просматривают: pesikot, ЛАД + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||