|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:16
stm писал(а):Пантеон це сакральне місце, на городі у баби його теж можна поставити але то недобре. У Києво-Печерської Лаври як прородителя церкви яка наразі має Томос як незалежна Українська церква. І молода Українська незалежна церква освятить Пантеон Героїв. На цей ритуал будуть гостями запрошені всі конфесії церков, які відповідають Законодавству України що не мають кінцевим бенефіціаром орківських розкольників. Це ж скарб! Петро Олексійович як і інши Президенти незалежної України, окрім розкольника з Ростова, теж будуть почесними гостями, і представники ЄС, а не оркостану. Ах, мрія )
Пантео́н (грец. Πάνθειον, «(храм) всім богам») — група богів, що належать до якоїсь однієї релігії або міфології, також храм або будівля, присвячена всім богам
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:21
flyman писал(а):Яке має відношення КПЛ до Пантеону? Тут все логічно. Слово пантеон має первинне значення-храм усім богам. А вторинне - усипальниця для створених з людей кумирів.) Храми кпл владою захватили і вони порожні. Тому занести туди кумирів само собою напрашується.
-
Banderlog
-
-
- С нами с: 24.06.14
-
-
-
-
2
1
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:24
Banderlog писал(а): flyman писал(а):Яке має відношення КПЛ до Пантеону? Тут все логічно. Слово пантеон має первинне значення-храм усім богам. А вторинне - усипальниця для створених з людей кумирів.) Храми кпл владою захватили і вони порожні. Тому занести туди кумирів само собою напрашується.
так вже були там мощі Ільї Муромця в печерах чи: "вьі нє понімаєтє, єта другоє"
Последний раз редактировалось flyman Вт 07 июл, 2026 10:28, всего редактировалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:25
shapo писал(а):Эта крутая идея уже привела Украину к тому,чтоб есть. Сейчас добавит немного остроты в отношениях с Польшей и Израилем,ну и хай им грець или краше хай кому шлях трафить. Конечно,вины щирых украинцев тут нет,это все москали,жиды и совки извратили светлую галицкую идею.
Можливо мене назвуть антисемітом, але... Мені не дуже зрозуміло, чому Польща і Ізраїль тут через кому? Об'єм допомоги Польщі, особливо на початку війни - доволі високий, вона передала купу бронетехніки, артилерії, як радянської, так і сучасної, ПЗРК і т.д. Об'єм домомоги Ізраїлю? Я памятаю, що Ізраїль тільки блокував через ліцензію кінцевого користувача поставки зброї, яка містить ізраїльські компоненти.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:27
shapo писал(а):За 35 лет этой тупой пропаганды она уже мало на кого действует,оставшиеся совки не пристроенные к корыту озабочены выживанием,а те кто помоложе часто голосуют ногами.
Совки голосують ногами.. Українці , залишаються і не потребують порад ні від совків ні від тих хто проголосував ногами -які особистості будуть в Пантеоні Памяті.. При цьому ті хто проголосували ногами і здриснули , повинні будуть довго нас ПРОСИТИ щоб ми не зрівняли як в Європі єврейські кладовища, або не перетворили могилу цадика Нахмана на поле ( це ж не наш Герой), а раз нам не можна вшановувати НАШИХ - то якого чорта вшановувати ЧУЖИХ... Все просто в цьому світі... і палка має два кінці. Тому шапо краще викладати Тору для кенгуру і просто забути що він був колись в Україні.
-
budivelnik
-
-
- С нами с: 15.01.09
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:30
sashaqbl писал(а): shapo писал(а):Эта крутая идея уже привела Украину к тому,чтоб есть. Сейчас добавит немного остроты в отношениях с Польшей и Израилем,ну и хай им грець или краше хай кому шлях трафить. Конечно,вины щирых украинцев тут нет,это все москали,жиды и совки извратили светлую галицкую идею.
Можливо мене назвуть антисемітом, але... Мені не дуже зрозуміло, чому Польща і Ізраїль тут через кому? Об'єм допомоги Польщі, особливо на початку війни - доволі високий, вона передала купу бронетехніки, артилерії, як радянської, так і сучасної, ПЗРК і т.д. Об'єм домомоги Ізраїлю? Я памятаю, що Ізраїль тільки блокував через ліцензію кінцевого користувача поставки зброї, яка містить ізраїльські компоненти.
З Польщою інтєрєсно получаєцця ... їх бізнес потихеньку скуповує активи тут (думаю, тому Ізраіль через кому, бо не в стороні ж стояти покурючи) ... чувствують підйом антіполонізму на всі 146%
-
flyman
-
-
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:39
sashaqbl писал(а): shapo писал(а):Эта крутая идея уже привела Украину к тому,чтоб есть. Сейчас добавит немного остроты в отношениях с Польшей и Израилем,ну и хай им грець или краше хай кому шлях трафить. Конечно,вины щирых украинцев тут нет,это все москали,жиды и совки извратили светлую галицкую идею.
Так Израиль и не граничит с Украиной и Россией чтобы следующим ждать от нее нападения как и ранее в истории. Помощь Украине от Израиля на государственном уровне была в виде госпиталя в Мостиской в первые 2 месяца войны и гуманитарной в последующие. Сейчас это волонтеры. А блокировать любые поставки современных вооружений можно не только из-за компонентов,но и из-за интеллектуальной собственности на часть изделия. Вместе же я упомянул эти страны из-за похожего отношения к будущим героям Пантеона. А послать можно всегда всех и всегда - это самое простое в межгосударственных отношениях
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:44
flyman писал(а):З Польщою інтєрєсно получаєцця ... їх бізнес потихеньку скуповує активи тут (думаю, тому Ізраіль через кому, бо не в стороні ж стояти покурючи) ... чувствують підйом антіполонізму на всі 146%
И,конечно,сейчас выложите список активов скупленных гражданами Польши и Израиля. Или кроме чувств нечего предъявить?
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:53
BeneFuckTor писал(а): stm писал(а):А чистку зубів хоч робили?
Ну Ви радуєте як завжди) Якийсь у Вас нездоровий тригер у вигляді чистки зубів, ну пропрацюйте це з психологом може. Їздити машиной набагато дорогше, ну пишіть типу ти заправив машину? А про чистку воднем чули? от в польщі якщо хтось її зробив то це дійсно 'багатий'))
Не люблю хвастати великими витратами, але вчора я підстригся.. То зайве вважати що чистка зубів рядова процедура.
-
Hotab
-
- Форумчанин року
-
- С нами с: 15.02.09
-
-
-
-
7
8
6
Добавлено: Вт 07 июл, 2026 11:16
Тіло жінки, яку підозрювали у замаху на Єрмолаєва, знайшли під Києвом, - ЗМІ 6 липня під Києвом виявили тіло жінки, яку підозрювали у замаху на вбивство підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва. Про це повідомляє УП із посиланням на джерела. Тіло жінки виявили близько 23:00 6 липня. За інформацією джерел, її застрелили. Також повідомили, що жінка перебувала за межами України з 22 березня 2025 року до 1 липня 2026 року. Інше джерело у правоохоронних органах повідомило, що у справі вже затримали двох підозрюваних. Один із них є чинним офіцером Головного управління розвідки, інший — колишнім співробітником правоохоронних органів.
А як же росіський слід та агенти кремля?
-
Letusrock
-
-
- Заблокирован
- С нами с: 03.05.22
-
-
-
-
|
|