Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1830518306183071830818309 ... 18329>
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:16

Пантеон - вертаємось до язичнества

stm писал(а):Пантеон це сакральне місце, на городі у баби його теж можна поставити але то недобре. У Києво-Печерської Лаври як прородителя церкви яка наразі має Томос як незалежна Українська церква. І молода Українська незалежна церква освятить Пантеон Героїв. На цей ритуал будуть гостями запрошені всі конфесії церков, які відповідають Законодавству України що не мають кінцевим бенефіціаром орківських розкольників.
Це ж скарб! Петро Олексійович як і інши Президенти незалежної України, окрім розкольника з Ростова, теж будуть почесними гостями, і представники ЄС, а не оркостану.
Ах, мрія )

Пантео́н (грец. Πάνθειον, «(храм) всім богам») — група богів, що належать до якоїсь однієї релігії або міфології, також храм або будівля, присвячена всім богам
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:21

flyman писал(а):

Яке має відношення КПЛ до Пантеону?

Тут все логічно.
Слово пантеон має первинне значення-храм усім богам.
А вторинне - усипальниця для створених з людей кумирів.)
Храми кпл владою захватили і вони порожні. Тому занести туди кумирів само собою напрашується.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:24

мощі Ільї Муромця

Banderlog писал(а):
  flyman писал(а):

Яке має відношення КПЛ до Пантеону?

Тут все логічно.
Слово пантеон має первинне значення-храм усім богам.
А вторинне - усипальниця для створених з людей кумирів.)
Храми кпл владою захватили і вони порожні. Тому занести туди кумирів само собою напрашується.

так вже були там мощі Ільї Муромця в печерах
чи: "вьі нє понімаєтє, єта другоє"
Последний раз редактировалось flyman Вт 07 июл, 2026 10:28, всего редактировалось 1 раз.
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

shapo писал(а):Эта крутая идея уже привела Украину к тому,чтоб есть. Сейчас добавит немного остроты в отношениях с Польшей и Израилем,ну и хай им грець или краше хай кому шлях трафить. Конечно,вины щирых украинцев тут нет,это все москали,жиды и совки извратили светлую галицкую идею.

Можливо мене назвуть антисемітом, але...
Мені не дуже зрозуміло, чому Польща і Ізраїль тут через кому?
Об'єм допомоги Польщі, особливо на початку війни - доволі високий, вона передала купу бронетехніки, артилерії, як радянської, так і сучасної, ПЗРК і т.д.
Об'єм домомоги Ізраїлю? Я памятаю, що Ізраїль тільки блокував через ліцензію кінцевого користувача поставки зброї, яка містить ізраїльські компоненти.
sashaqbl

С нами с: 31.10.19
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:27

shapo писал(а):За 35 лет этой тупой пропаганды она уже мало на кого действует,оставшиеся совки не пристроенные к корыту озабочены выживанием,а те кто помоложе часто голосуют ногами.
Совки голосують ногами..
Українці , залишаються і не потребують порад ні від совків ні від тих хто проголосував ногами -які особистості будуть в Пантеоні Памяті..

При цьому ті хто проголосували ногами і здриснули , повинні будуть довго нас ПРОСИТИ щоб ми не зрівняли як в Європі єврейські кладовища, або не перетворили могилу цадика Нахмана на поле ( це ж не наш Герой), а раз нам не можна вшановувати НАШИХ - то якого чорта вшановувати ЧУЖИХ...
Все просто в цьому світі... і палка має два кінці.
Тому шапо краще викладати Тору для кенгуру і просто забути що він був колись в Україні.
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:30

інтєрєсно получаєцця... потихеньку скуповує

sashaqbl писал(а):
  shapo писал(а):Эта крутая идея уже привела Украину к тому,чтоб есть. Сейчас добавит немного остроты в отношениях с Польшей и Израилем,ну и хай им грець или краше хай кому шлях трафить. Конечно,вины щирых украинцев тут нет,это все москали,жиды и совки извратили светлую галицкую идею.

Об'єм допомоги Польщі, особливо на початку війни - доволі високий, вона передала купу бронетехніки, артилерії, як радянської, так і сучасної, ПЗРК і т.д.
Об'єм домомоги Ізраїлю? Я памятаю, що Ізраїль тільки блокував через ліцензію кінцевого користувача поставки зброї, яка містить ізраїльські компоненти.

З Польщою інтєрєсно получаєцця ... їх бізнес потихеньку скуповує активи тут (думаю, тому Ізраіль через кому, бо не в стороні ж стояти покурючи) ... чувствують підйом антіполонізму на всі 146%
flyman

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:39

sashaqbl писал(а):

Так Израиль и не граничит с Украиной и Россией чтобы следующим ждать от нее нападения как и ранее в истории.
Помощь Украине от Израиля на государственном уровне была в виде госпиталя в Мостиской в первые 2 месяца войны и гуманитарной в последующие.
Сейчас это волонтеры.
А блокировать любые поставки современных вооружений можно не только из-за компонентов,но и из-за интеллектуальной собственности на часть изделия.
Вместе же я упомянул эти страны из-за похожего отношения к будущим героям Пантеона.
А послать можно всегда всех и всегда - это самое простое в межгосударственных отношениях
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:44

flyman писал(а):
З Польщою інтєрєсно получаєцця ... їх бізнес потихеньку скуповує активи тут (думаю, тому Ізраіль через кому, бо не в стороні ж стояти покурючи) ... чувствують підйом антіполонізму на всі 146%

И,конечно,сейчас выложите список активов скупленных гражданами Польши и Израиля.
Или кроме чувств нечего предъявить?
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 10:53

BeneFuckTor писал(а):
  stm писал(а):А чистку зубів хоч робили?

Ну Ви радуєте як завжди) Якийсь у Вас нездоровий тригер у вигляді чистки зубів, ну пропрацюйте це з психологом може.
Їздити машиной набагато дорогше, ну пишіть типу ти заправив машину?
А про чистку воднем чули? от в польщі якщо хтось її зробив то це дійсно 'багатий'))

Не люблю хвастати великими витратами, але вчора я підстригся..
То зайве вважати що чистка зубів рядова процедура.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 11:16

Тіло жінки, яку підозрювали у замаху на Єрмолаєва, знайшли під Києвом, - ЗМІ
6 липня під Києвом виявили тіло жінки, яку підозрювали у замаху на вбивство підсанкційного бізнесмена Вадима Єрмолаєва.
Про це повідомляє УП із посиланням на джерела.
Тіло жінки виявили близько 23:00 6 липня. За інформацією джерел, її застрелили.
Також повідомили, що жінка перебувала за межами України з 22 березня 2025 року до 1 липня 2026 року.
Інше джерело у правоохоронних органах повідомило, що у справі вже затримали двох підозрюваних. Один із них є чинним офіцером Головного управління розвідки, інший — колишнім співробітником правоохоронних органів.

А як же росіський слід та агенти кремля?
Letusrock

Заблокирован
С нами с: 03.05.22
Благодарил (а): 16 раз.

#<1 ... 1830518306183071830818309 ... 18329>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой