Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1831218313183141831518316 ... 18329>
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:25

prodigy писал(а):
  pesikot писал(а):Щось тут мовчать, що Арбузов, отой самий лєпший друг Саші-стоматолога, зібрався в Гос.Дуру ...

То Деркач сенатор, то Арбузов в Гос. Дуру, а казали, казали ... вони всі проукраїнські

Уряд Януковича, взагалі, взірець українства )

не факт, що ініціатива самого Арбузов
на болотах як в часи ссср, поздвонили і сказали
"есть мнение, что ваша кандидатура укрепит ряди партии справедливая Р"

так і я про те ...

І що за часів Януковича, Арбузов був в тій самій позиції "есть мнение, что ..."
pesikot

С нами с: 31.08.09
Благодарил (а): 551 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:28

budivelnik писал(а):
  fox767676 писал(а):якщо змиритися що твоє місце десь між косово та молдовою - то так, добре
А навіщо миритись?
Не мирись - піднімай СВІЙ стан вже сьогодні... і тоді чим більше таких буде-тим швидше підніметься середній стан України ...

Мій стан Ок, але я всю Україну не витягну, тим більше коли людей тягне перетворити свою країну на Сирію\Лівію чи Косово, як у тому сьогодньошньому списку, від якого зрадів ксенон-принц-воїн
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:37

fox767676 писал(а):
  budivelnik писал(а):
  fox767676 писал(а):якщо змиритися що твоє місце десь між косово та молдовою - то так, добре
А навіщо миритись?
Не мирись - піднімай СВІЙ стан вже сьогодні... і тоді чим більше таких буде-тим швидше підніметься середній стан України ...

Мій стан Ок, але я всю Україну не витягну, тим більше коли людей тягне перетворити свою країну на Сирію\Лівію чи Косово, як у тому сьогодньошньому списку, від якого зрадів ксенон-принц-воїн

Твій стан не ОК, ти займаєшся відвертою хєрнею, але визнати, що ти цим займаєшься - ти ніяк не в змозі )
pesikot

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:44

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Найбільший НПЗ Росії призупинив роботу після української атаки, - Reuters
Омський нафтопереробний завод (НПЗ) призупинив роботу після української атаки дронами. Про це повідомляє Reuters з посиланням на два джерела.

Зазначається, що Омський НПЗ є найбільшим у Росії. Удар по підприємству було завдано 6 липня підрозділами Сил спеціальних операцій ЗСУ.

В агентстві нагадали, що Омський НПЗ розташований у глибині Сибіру. Ця атака стала однією з найвіддаленіших з початку повномасштабної війни в Україні.

А что проізошло ? ...
pesikot

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:47

pesikot писал(а):Про Підсудського будемо згадувати ? )
ну звичайно будем, це ж йому герой з Українського пантеону Петлюра здав зунр після злуки? От скажи мені Песікіт якого дідька людина яка волонтьорила проти австроугорської імперії за яку вовали мої предки а потім після злуки здала зунр пілсудському і не загинула в Холодному ярі застрелившись останнім патроном а застрелена за погроми євреєм в парижі має бути в пантеоні? По крайній мірі суперечлива особистість, вам не здається? Вже краще гетьман Скоропадський проти якого петлюра організував заколот... по хорошому скороппдський мав б розстріляти петлюру. І стати диктатором як манергейм ататюрк чи пілсудський.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:51

Banderlog писал(а):
ну звичайно будем, це ж йому герой з Українського пантеону Петлюра здав зунр після злуки? От скажи мені Песікіт якого дідька людина яка волонтьорила проти австроугорської імперії за яку вовали мої предки а потім після злуки здала зунр пілсудському і не загинула в Холодному ярі застрелившись останнім патроном а застрелена за погроми євреєм в парижі має бути в пантеоні? По крайній мірі суперечлива особистість, вам не здається? Вже краще гетьман Скоропадський проти якого петлюра організував заколот... по хорошому скороппдський мав б розстріляти петлюру. І стати диктатором як манергейм ататюрк чи пілсудський.

не грузіть його фактами, тим більше аналітикою - буде стековерфлоу
він знає що якщо у середній школі часів рфср йому казали що Петлюра поганий, то зараз в Україні треба казати що то взірець борця за волю, а хто сумніваеться - то мабуть такі як він був до розпаду срср. Але більш ніж впевнений він навіть не змусив себе відкрити вікісторінку присвячену Петлюрі
Последний раз редактировалось fox767676 Вт 07 июл, 2026 19:56, всего редактировалось 1 раз.
fox767676

Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:55

Banderlog писал(а):
Давай мухи окремо-котлети окремо...
1 Хіба існує десь затверджений список кого можна в Пантеон а кого ні?
2 З іншого боку
Хто має приймати РІШЕННЯ кого треба вшанувати в Українському Пантеоні?
Поляки? Угорці? може Молдавани чи педераційники?

Тому
Не спіши поперед батька в пекло
Спочатку розігнати шушеру яка заважає НАМ розібратись самим.
А вже потім думати і висувати ті чи інші прізвища....
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 306 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 19:58

марксистсько-більшовицька діалектика

fox767676 писал(а):він знає що якщо у середній школі часів рфср йому казали що Петлюра поганий, то зараз в Україні треба казати що то взірець борця за волю

марксистсько-більшовицька діалектика
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 20:01

Re: Напад росії і білорусі на Україну

flyman писал(а):марксистсько-більшовицька діалектика

у розумінні шарікова
Якщо "буржуїни" кажуть не суй лапки в розетку, то нащ шаріков - суне
("Придумали там законы ома всякие рашисты-ватники, напряжение, сопротивление, разность потенциалов - голоа пухнет. Взять и подключться напрямую") :mrgreen:
Последний раз редактировалось fox767676 Вт 07 июл, 2026 20:08, всего редактировалось 3 раз(а).
fox767676

Сообщение Добавлено: Вт 07 июл, 2026 20:01

Banderlog писал(а):

а вже затвердили перелік осіб? чи лише хайп розганяють? Закон про пантеон - це процедура, жодного прізвища там немає.

а так поки виглядає, що поляки проти того, що українці взагалі мають право на пантеон героїв... цікаво, як вони до залізного Фелікса відносяться? видатний поляк? :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
  #<1 ... 1831218313183141831518316 ... 18329>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему