Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1831818319183201832118322 ... 18331>
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:19

наболіле

BeneFuckTor писал(а):
  stm писал(а):еуспішний баобаб може собі дозволити чистку зубів 2 рази на рік, відпустку теж.

О, уже 2 рази.
Скажіть ну нафіга?

наболіле
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:23

Banderlog
вже розібрався з контрактами? чи ще досі незрозуміло?

а може придумав, як примусити руських до перемовин, щоб припинити цю безглузду війну?..
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:24

flyman писал(а):
  shapo писал(а):
Во-первых, я уже все написал.
Во-вторых, порохобот с его мовой,верой и последнее время ещё и волонтерством на публику не может быть умным.
Разве что только это не галичанин. Там у половины этот комплекс от рожденья хотя другая половина вполне вменяемая

порохоботами не рождаються, це ж не богообрані по матєрі

Так и идиотами многие не сразу становятся,а в процессе эволюции.
Если ты завидуешь евреям ,видимо,не понимая значения " богоизбранные", то я здесь описал два способа присоседится к ним и таким образом попасть в Израиль.
Хотя учитывая что тут о тебе пишут вряд ли это для тебя.
И ещё немного о отношении к уехавшим -

https://www.facebook.com/share/p/18fDMkZWnB/
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:29

shapo писал(а):
  flyman писал(а):
  shapo писал(а):Во-первых, я уже все написал.
Во-вторых, порохобот с его мовой,верой и последнее время ещё и волонтерством на публику не может быть умным.
Разве что только это не галичанин. Там у половины этот комплекс от рожденья хотя другая половина вполне вменяемая

порохоботами не рождаються, це ж не богообрані по матєрі

Если ты завидуешь евреям ,видимо,не понимая значения " богоизбранные", то я здесь описал два способа присоседится к ним и таким образом попасть в Израиль.

ми ж порядні люди - фіктивний брак - це порушення закону. чи коли треба, можна порушити? так здається це радянська риса, в Ізраілі ти кажеш так не роблять.

а ставати євреєм, щоб потрапити в Ізраіль? НАВІЩО? й чи багато таких випадків знаєш? чи лише в теорії? :lol:

а араби можуть стати євреями? :oops:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:49

Shaman писал(а):
  shapo писал(а):
  Shaman писал(а):
шапо, ви якось визначтесь. розповідати, як щемлять бідних євреїв й одночасно накидати на інших - це явне "ненавижу расизм и негров". для радянської людини нормально, для адекватної - ні...

а поки у вас звичайний великоруський шовінізм... носіями якого є багато радянських євреїв, як не дивно...

Во-первых, не щемят,а пробуют щемить и кое-где уже и убивать.
Но пока есть государство Израиль из этого ничего не выйдет, а ответка обязательно прилетит.
Во-вторых, кроме как навешать очередной тупой ярлык способны ответить по сути или примитивный псевдопатриот на такое не способен?

починається оце вихляння тухесом. я по суті запитав, чому людина дозволяє собі накиди на інших на національній основі? ба в наведеній цитаті лише накид. замість того щоб визнати це, людина це ігнорує.

якщо проти поділу по національнасті, то будь послідовним, дотримуйся. а якщо поділяєш людей на євреїв та гоїв - то чого дивуєшся? Ізраіль грізна країна, але не дуже розумію, що таке ответка на дії Туреччини чи антиізраільські позиції європейських країн (які виникли не на пустому місці й не за гроші Катару). ти розповідаєш мені про права ізраільских арабів, а що там з правами палестинських арабів? мовчить...

ти не даєш свою оцінку, в тебе переважно просто накиди, загалом антиукраїнські - ось й все. можна мати антиукраїнську позицію - на Раші таких більше 80%. але тоді не треба розповідати нам в Україні, що робити - бо це лише НАКИДИ.

якби не син, жив би ти в Києві. й ще будеш жити, якщо почнеш жити за власний кошт. тому не плюй в колодець ;)

Во-первых, это сын попал в Израиль потому,что его бабушка,моя мать была еврейка и в Израиль я попал и могу и дальше там жить без проблем,причем что в Израиле,что в Украине всегда жил за свой счёт как и оплатил небольшую часть совсем недешевой родительской визы в Австралию.
И при чем тут ты и моя жизнь за свой счёт где-либо ?
Или в Украине и Израиле мне платили зарплату и пенсию с пособием по старости за красивые глазки?
Во-вторых, ты мне предлагаешь рассказать о правах палестинских арабах Газы и ПА.
А сам не хочешь рассказать о правах тех,кто сейчас бомбит Украину и убивает всех куда попадет независимо от национальности,возраста и пола?
Может ,покормишь их сам как предлагаешь это делать Израилю?
Про причины антиизраильской политики нынешней Европы и Турции я писал ранее - поищи,повторяться не буду.
Ответка прилетит всем ,причем не от Израиля,а от собственных граждан которые понимают куда ведут их страну нынешние руководители.
Ну а террористам по всему миру замешанным в убийствах евреев от Моссада и ЯМАМ прилетает и так постоянно
Последний раз редактировалось shapo Ср 08 июл, 2026 10:10, всего редактировалось 1 раз.
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 08:57

Shaman

А шо там з контрактами розбиратись? Чергове кідалово потужних реформаторів. Грошей на моєму місці не добавили зовсім.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 09:01

Shaman писал(а):
  shapo писал(а):

ми ж порядні люди - фіктивний брак - це порушення закону. чи коли треба, можна порушити? так здається це радянська риса, в Ізраілі ти кажеш так не роблять.

а ставати євреєм, щоб потрапити в Ізраіль? НАВІЩО? й чи багато таких випадків знаєш? чи лише в теорії? :lol:

а араби можуть стати євреями? :oops:

Так ты,оказывается,законопослушный несоветский гражданин,наверное,единственный в Украине который не только соблюдает все законы,но и ночью дорогу переходит только на зелёный свет.
Где я писал,что в Израиле это не делают или там вообще как везде жуликов нет?
Опять соврал.
Писал я не тебе,а мухе который ввернул слово богоизбранные,видимо,не понимая его значения.
Насколько я понял это зависть и поэтому описал два способа присоединится к этому народу.
И пишу тут в отличие от тебя и многих о Израиле только о том,что знаю.
Арабов прошедших гиюр не знаю,а вот через брак попадают в Израиль довольно много палестинских арабов выйдя пятой или шестой женой за бедуина в Негеве.
И потом нарожав детей доят государство Израиль на пособия на детей как матери одиночки разведясь с ним юридически ,но де-факто оставаясь женой.
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 09:45

Letusrock писал(а):..........
стосовно пантеона, героїв УПА та іншого. Випадково наткнувся на цей допис. Без поняття що там правда а що ні. Але зрозуміло що всі сторони подій тих часів були далеко не білі та пухнасті, як це намагаються представити (спочатку комуністи про своїх, а тепер наші про "нових героїв")
https://www.facebook.com/groups/ancient ... u6o3cAYE6#
Удивительно, как это никто не написал: "Так це ж були кляті нквдісти, які маскувались під білих та пухнастих героїв УПА".
ЛАД
2

С нами с: 31.08.10
Благодарил (а): 5391 раз.

2
2
6
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 10:31

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Останні два тижні Запоріжжя живе в умовах посилених атак. Ворог змінив тактику та збільшив інтенсивність застосування безпілотників, - Федоров.

На Запорізький напрямок перекинуто один із підрозділів, який раніше тероризував Херсонщину. Сьогодні мета ворога - зробити життя у Запоріжжі максимально небезпечним та змусити людей залишити місто.

Ворог застосовує різні засоби ураження - від FPV-дронів до нових типів безпілотників із використанням сучасних технологій.
Ефективність протидії FPV-дронам становить 93%. Щодо нових типів безпілотників - триває пошук і тестування нових засобів протидії. Уже є перші результати: під час останньої атаки військовим вдалося знешкодити 8 із 9 таких дронів ще до їхнього входу в місто.
Щодо протидії КАБам - рішення потребують часу, цю роботу ведуть щодня.

Паралельно посилюють пасивний захист міста. Встановлюють антидронові сітки, продовжують наносити бронеплівку на вікна лікарень, шкіл, соціальних та адміністративних установ.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Ср 08 июл, 2026 10:34

BeneFuckTor писал(а):
  stm писал(а):еуспішний баобаб може собі дозволити чистку зубів 2 рази на рік, відпустку теж.

О, уже 2 рази.
Скажіть ну нафіга?

Ні, Летусрок мені указав це як найкращій еміграційний досвід+відпустка. Переїжджають і на заводі заробляють на цю недоступну нікому розкіш.
Як розумію, що ви ще не заробили, ну може на 1 хоча б... Це - найдешевша процедура стоматології, її можна не робити і одразу переходити до більш дорогих і болісних, можна взагалі не займатися зубами, тоді впевненість і кар'єрний ріст гарантовані мабуть.
Розкажіть мені свій успіх в еміграції. Ви собі стали дозволяти більше послуг? Чи лише те що я не можу оспорити - безпека, навіть якщо полякам таки доведеться захищатися, це одразу ух как НАТО почне бомбити орків і самі поляки ух как захистять ваш новий дім? )
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 1831818319183201832118322 ... 18331>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: kyk, Кочевник + гостей: 2