|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Добавить тему
|
Ответить на тему
|
Следить за темой
|
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 12:55
sashaqbl писал(а): ЛАД писал(а):Я не считаю, что СССР это "светлое будущее всего человечества". Но и не считаю его " империей зла" и отказываюсь рисовать его исключительно чёрной краской. Точно так же, как при всём уважении к успехам США не собираюсь одевать розовые очки и представлять их "сияющим градом на холме". Мир не одноцветный.
Хз. Я не згоден. У вас теж рожеві окуляри по відношенню до СССР/Росії. І чорні по відношенню до певних аспектів Української історії. Можливо не настільки рожеві, як в Шамана, але вони є.
Может быть. Хотя не знаю, в чём ("рожеві окуляри"). Был бы благодарен, если бы вы указали конкретнее.
-
ЛАД
-
2
-
- С нами с: 31.08.10
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:00
stm писал(а): ЛАД писал(а):Бетон не делал "висновки за нього". Он сделал свои висновки. И не "задля цього постраждалого" (не уверен, что ему можно помочь), а задля того, щоб таких постраждалих не було.
А результат який буде? Якщо я не побачу лице цього чоловіка а його закатувати тихо у ГУЛАзі я можу спати спокійно? Ну людину ж просто тихо закатують. Можно потім БАМом якимсь пишатися, порівнювати з сьогоденням, що не строять такого руками 3 млн.людей-смертників ) Ось коли пенсіонер також можна вважати еталоном незмінності ТЕЦ і ГЕС, ото побудували у вашу молодість чи пубертатний період навіть і воно прям ідеально, нічого прям не покращувати бо еталон )
Финны почему-то не побачили. И их не "закатувати тихо у ГУЛАзі". Так же, как сегодня беларусов и грузин,
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:05
sashaqbl И ещё, вы как-то промолчали насчёт "бараньего рога", о котором я писал в посте, на который вы ответили?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:12
stm Вот свежее по Харькову: Ігор Терехов Ігор Терехов Також фіксуємо влучання ракети в Немишлянському районі. Унаслідок влучання ракети в Немишлянському районі пошкоджено понад 10 приватних будинків. На місці працюють усі профільні служби. 174Kviews 02:03
Ігор Терехов Ігор Терехов Унаслідок влучання ракети в Немишлянському районі пошкоджено понад 10 приватних будинків. На місці працюють усі профільні служби. Пошкоджено понад 20 приватних будинків, скління вікон храму, мережу вуличного освітлення та п’ять автомобілів.
Попередньо, двоє постраждалих - у них гостра реакція на стрес. 166Kviews 02:32
Ігор Терехов Влучання ударного дрону по АЗС у Київському районі - на місці пожежа. Щодо постраждалих - інформація наразі не надходила. 112Kviews 08:59
Ігор Терехов Зафіксовано ще одне влучання ворожого дрону по Немишлянському району - точна локація та наслідки уточнюються. 108Kviews 09:03
Ігор Терехов У Немишлянському районі ворог вдарив ракетою по житловому будинку. 116Kviews 09:13
Ігор Терехов Внаслідок ракетного удару по Немишлянському району є загиблі та постраждалі - їхня кількість та стан уточнюються. 136Kviews 09:16
Ігор Терехов На дану хвилину відомо про одну загиблу людину внаслідок влучання ракети по житловому будинку. Також маємо більше десяти поранених по всіх місцях ранкових ударів, й їхня кількість збільшується. 112Kviews 09:37
Ігор Терехов Внаслідок ворожого ранкового обстрілу міста одна людина загинула, 15 постраждали. 91.7Kviews 09:51
Ігор Терехов Кількість загиблих зросла до двох, постраждалих - до 20-ти. 56.4Kviews 10:05
-
ЛАД
-
2
-
-
-
-
-
2
2
6
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:17
stm писал(а): ЛАД писал(а):Я бы посовестился задавать такому человеку такие вопросы.
Шапо логіка реалізованої людини зробити купу порівнянь на пенсії з його минулим. Зрозуміти що все гімно його сьогодення. Піти боротися з світовим антисімітизмом, навіть в Австралії, не спати задля цього ночами )
Для баобабини. Я нормально высыпаюсь в отличие от патриотки порохоботки которая как и ее сивочолый гетьман на всех углах размахивает своей благотворительностью как СССР красным флагом над Рейхстагом. Я совсем не против благотворительности и пожертвований ,но когда они делаются молча и потом ими не гордятся попрекая других. Мне это больше напоминают благотворительные фонды по-настоящему богатых людей в том мире который называется пока цивилизованным. От налогов через них там уходят только самые отпетые отморозки типа Трампа,а основное значение этих фондов пиар который ничего не стоит т.к.налоги все равно пришлось бы заплатить,а тут узнаваемость плюс возможность влиять на социум более тонкими методами чем политический лоббизм. Благотворительностью занимались в Украине и Польше многие первые месяцы войны поскольку это был шок от события которого не было в Европе 80 лет. Пожертвования очень развиты в Израиле и я это увидел приехав туда. Однако на пятый год войны появляются вопросы к государству которое до сих пор нуждается в пожертвованиях при коррупционных скандалах на миллионы совсем не гривен. Да и в Израиле после 07.10.23 появились свои 100000 внутренних беженцев с юга и севера и этот процесс как-то тоже затух т.к.у людей появилось куча своих проблем. Надеюсь,что ваша мужская половина в виде мужа,брата,сына сейчас на фронте ,а не получила как презренный ухилянт справку о бронировании по самой нужной для страны причине. А может,вы сами из окопа строчите.
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:22
ЛАД писал(а):Так, может, в такой ситуации стоит подождать с формированием Пантеона? А, может, вообще не стоит формировать государственный Пантеон.
Є ж мощі Іллі Муромця. В чому з ним проблема? Хтось проти Іллі?
-
flyman
-
-
- С нами с: 09.03.14
-
-
-
-
1
4
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:25
shapo писал(а): stm писал(а): ЛАД писал(а):Я бы посовестился задавать такому человеку такие вопросы.
Шапо логіка реалізованої людини зробити купу порівнянь на пенсії з його минулим. Зрозуміти що все гімно його сьогодення. Піти боротися з світовим антисімітизмом, навіть в Австралії, не спати задля цього ночами )
Для баобабини. Я нормально высыпаюсь в отличие от патриотки порохоботки которая как и ее сивочолый гетьман на всех углах размахивает своей благотворительностью как СССР красным флагом над Рейхстагом. Я совсем не против благотворительности и пожертвований ,но когда они делаются молча и потом ими не гордятся попрекая других. Мне это больше напоминают благотворительные фонды по-настоящему богатых людей в том мире который называется пока цивилизованным. От налогов через них там уходят только самые отпетые отморозки типа Трампа,а основное значение этих фондов пиар который ничего не стоит т.к.налоги все равно пришлось бы заплатить,а тут узнаваемость плюс возможность влиять на социум более тонкими методами чем политический лоббизм. Благотворительностью занимались в Украине и Польше многие первые месяцы войны поскольку это был шок от события которого не было в Европе 80 лет. Пожертвования очень развиты в Израиле и я это увидел приехав туда. Однако на пятый год войны появляются вопросы к государству которое до сих пор нуждается в пожертвованиях при коррупционных скандалах на миллионы совсем не гривен. Да и в Израиле после 07.10.23 появились свои 100000 внутренних беженцев с юга и севера и этот процесс как-то тоже затух т.к.у людей появилось куча своих проблем. Надеюсь,что ваша мужская половина в виде мужа,брата,сына сейчас на фронте ,а не получила как презренный ухилянт справку о бронировании по самой нужной для страны причине. А может,вы сами из окопа строчите.
Ви нормально п--здежом займаєтесь і порівнюєте свій х... зараз, з ним же коли вам було 20 років. І не змирилися, що це норм, а доказувати всім що твердий як ніколи раніше. Це ваш вибір. Так, я помята після обстрілів, і продуктивність удень падає. Але наразі я роблю багато звітів по українськім компаніям за звітний квартал і з посмішкою поставила представника Сбера Грефа, все що він розказує це все ще до звітного кварталу, а там чекаю на нього з ще більш "радісним" обличчям і знанням "что ето проісходит?!" та "сво іде за планом" ) Взагалі я той баобаба, котрий ходить неприкаянно і чіпляється до поважних людей, яким є чим важливим зайнятися по життю ))) ви - один з них - успішних емігріровавших )))
Последний раз редактировалось stm Ср 08 июл, 2026 13:27, всего редактировалось 1 раз.
-
stm
-
-
- С нами с: 04.03.15
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:30
ЛАД писал(а):Если вы считаете, что все, для кого Бандера не герой это ждуны, то вы ошибаетесь. В большинстве это не меньшие патриоты, чем те, для кого он герой. Так же, как далеко не все, для кого он герой, сегодня готовы встать на защиту Украины, хотя могут называть себя "истинными патриотами".
Окей, крім ждунів ще можуть бути люди, промиті російською пропагандою, для якої він однозначно антигерой. Для вас особисто він герой чи ні? Якщо ні, то чому? ЛАД писал(а):Letusrock приводил ссылку на зверства УПА. Или вы скажете, что всё это "замаскированные нквдисты"?
Я не бачив ссилки, тому не знаю про що мова. Але я вже писав вище, що на війні не має людей в білих рукавичках. Можна засудити окремі злочини, розібравшись в ситуації. Але ідею і ціль однозначно були вартими того, щоб до них йти.
-
sashaqbl
-
-
- С нами с: 31.10.19
-
-
-
-
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:38
прочитав за посилання на ФБ, я так не вважаю, що хтось комусь заздрить, якщо після повернення ти не лізеш зі своїми порадами до людей(друзів, сусідів, родичів), а живеш зі знанням того, що у важкі роки тебе тут не було (може все ще попереду, хз), але факт того, що ти пересидів і повернувся не дає тобі права бути "занадто розумним" на фоні інших. серед знайомих маю декого , хто виїхав і дуже бідкається по орендним квартирам, як почув скарги на життя, то моментально зупинив і сказав:"краще не починай, а то я заплачу" ми 4 роки під (часто щоночі) шахедами і балистікої, а для вас велека проблема, що там, де орендували рік тому, ціни виросли на 20%( і так щорічно), так ціни ви і розігнали і такі великі гроші сплачуєте, так повертайся, живи у своїй квартирі(платити тільки за комуналку), Ні? тоді мовчить про ваші проблеми: дитина в 1й клас, а де є українська школа? а школа такі є, добре що знайщли, тобто всі вже проблеми "порешали".
-
prodigy
-
-
- С нами с: 03.12.13
-
-
-
-
1
4
2
Добавлено: Ср 08 июл, 2026 13:40
sashaqbl писал(а):Ви або не зрозуміли, або перекрутили. Я писав про випадки БЛОКУВАННЯ поставок зброї, вже КУПЛЕНОЇ в Ізраїлю. Або виготовленої за Ізраїльською ліцензією третіми країнами. Зрозуміти то Ізраїль можна. Але г*** вони від того бути не перестають. І дивуватися, що піднімається срач через зерно після таких дій нема чого.
Для передачи купленного по контракту у производителя или владельца интеллектуальной собственностью оружия третьим странам всегда нужно разрешение продавца. Ты назвал Израиль гов..ом за то,что в декабре 2021г он не разрешил странам Балтии купленные ранее комплексы spike передать эУкраине. Но ты забыл упомянуть что Германия в это же время запретила передавать Эстонии 122- миллиметровые гаубицы Д-30 выпущенные ГДР и купленные Эстонией в 90-е тоже в Украину. И,конечно,для тебя нормально,что страны Европы и Канада ввели эмбарго на поставку оружия в Израиль после того как Хамас напал на него 07.10.23. Про зерно я тебе или ещё кому-то тут писал ,но ответа так и не получил. После того,как этот сухогруз ушел из Хайфы где он разгрузился, в Египте,Сирии,Турции или Африке? А такие же грозные ноты протеста как в адрес Израиля от украинского МИДа и генпрокуратуры последовали в адрес новых покупателей или они заткнулись и их больше не интересует сворованное Россией украинское зерно как и другие покупатели? И после этого ты ещё хочешь что-то получить от Израиля который не подписывал будапештские меморандумы с Украиной и не покупал как европейцы у Путина дешёвые энергоносители на чьи деньги он сейчас воюет.
-
shapo
-
-
- С нами с: 29.05.18
-
-
-
-
1
1
|