sashaqbl писал(а):що інформація фейкова, тепер розказуєш, що то не має значення. Наразі справді не має...
Как бы тебе очевидную вещь объяснить?.. Как было у классика "информация бывает разная". Это может быть "принят Закон об экстрадиции викингов". Может быть "готовится ЗП о ...". А может быть "один человек сказал, что викингов нужно бы экстрадировать". Ни одна из трех "информаций" - не фейк (кстати - а кто говорил про фейк?). Но вот, например, готовить чемодан к переезду в ту же Турцию - после третьей "информации" - не стоит, "наверное".
Хантер_сво, давайте в стратегію і юриспруденцію. Крим є визнаною територією України, там вже дрейфує 48-50 танкерів і горять - це красівоє, загальна кількість ударів 105 раз (це лише статистика, але цікава). Що б ви як стратег і юрист робили? Віддавати те, що не контролює оркостан чи ні?
Последний раз редактировалось stm Пн 13 июл, 2026 18:41, всего редактировалось 1 раз.
prodigy писал(а):sashaqbl так у тебе не трошки а значно цікаво у тебе позиція-бачить на форумі максимум 7 із них три для тебе вороги а як стосовно 3млн чоловік(25-60), які втерли з ліповими справками за гроші у 2022р?
ну дивіться, вам 60+. контракт не підписуєте. В звязку з цим закрадається підозра що років 20 тому у вас теж небуло планів попасти довічно на війну і Ви б так само тікали з липовою справкою)) Тому не дуже ок засуджувати в тому, що конкретно вам не загрожує. Наприклад якби я зараз написав щось типу "я молодий, малі діти, ще не жив толком, ЛБЗ далеко, тому нейду. А от якби я був віком як продіжді чи ЛАД, і жив на Сході, плюс діти виросли то втрачати нічого - зразу б пішов обвішавшись гранатами". Це було б трошки лицемірно з мого боку, як думаєте?
тут два питання-чи є сміливость служити(воювати)? і чи є здоров"я воювати? а третє питання виникло вчора -якщо у тебе комбріг, типу Лапіна, то він тебе за нехер собачий на смерть відправить, а може накаже як в Скелі побити чи пристрелити, чи взагалі цивільних хлопців вбити
Letusrock писал(а):Європейців хоч можна зрозуміти, але чому місцеві червяки радіють що риболовля продовжується, оце незбагненно. З захватом обговорюють майбутні поставки товстіших гачків в свою жо..у
_hunter писал(а):Тебе ж уже человек, знающий польский, говорил: ты или с тайм-кодом штанганул или одно из двух...
Чєловек знающий польскій польскій або неуважно дивився, або подивився на картінку і вирішив шо там шось не то. Бо і тайм код правильний, +/- 1-2 хв. Я чотко дав посилання на виступ міністра оборони, лишилося дослухати до того момента, коли він сказав про це. Але человєк знающій польскій запіздався.
_hunter писал(а):Опять же (о чем тебе тоже говорили уже): _личное мнение_ человека (а именно оно выражается в интервью) - не обязательно соответствует политике государства. Не говоря уже про весь ЕС.
Це вже інше питання звісно. Мігранти ЄС звичайно потрібні. Але якщо буде стояти питання поразки України до того, як ЄС буде готовий до війни(а готовий він не буде найближчі років 20), то мігранти стройними колонами попіздують в скелю.
яка ще поразка ЄС? ще скажи ЯЗ і ОШ, та вжухххх бурятські кирзачі в Лісабоні омити в океані від радіаційного пилу
ситкивку мухе прыклиять швыдко, та й вжуххх на Лисабон!)
що це міняє? Ти хоч сказати, що через то, що тебе заставляли чистити картоплю, ухилянти перестають бути 3,14***? ніхто не заставляв-це наряд , ти розумієш різницю в нарядах? -наряд по роті, -наряд по училищу(де стоїш стовпом біля прапору добу, це до речі було порушенням уставу, бо людина не здатна без сну і відпочинку стояти 24 години, але якось по молодості витримували) -наряд на хозроботи(той же камбуз)
ухилянти (3,14си були і в мирний час і будуть завджи) вони на тебе дивляться не як на героя-захисника, хто боронить їх мирний сон, а як на невдаху, хто не здатен(або совість не дозволила ховатись постійно)порешать за гроші(чи блат) питання відстрочки
Валерій Залужний вважає, що розраховувати на швидке завершення війни не слід. На його думку, подібні очікування здатні створити небезпечні ілюзії та призвести до помилкових рішень.
Колишній головнокомандувач ЗСУ зазначив, що надії на швидке закінчення бойових дій можуть послабити готовність суспільства до тривалого протистояння та завадити об’єктивно оцінювати те, що відбувається. Крім того, Залужний заявив, що зараз не можна говорити про перемогу на полі бою ні Росії, ні України. За його словами, Росія навіть теоретично не здатна окупувати Україну військовим шляхом, тоді як Україна поки що не має можливості в такий самий спосіб деокупувати захоплені території.
prodigy писал(а):Колишній головнокомандувач ЗСУ зазначив, що надії на швидке закінчення бойових дій можуть послабити готовність суспільства до тривалого протистояння та завадити об’єктивно оцінювати те, що відбувається.
Прохожий писал(а):"Полк "Скеля" звільнив 6 сіл на Дніпропетровщині"
Ух. Треба срочно перебити шум з комбригом 155. Заодно утилізувати зайвих свідків. Це пи**, як на мене. Особливо враховуючи, що комполка відсторонений від командування.
Глибина просування склала 25 кілометрів.
По моїм підрахункам, до десяти. Але то я мабуть картами не вмію користуватися.
Прохожий писал(а):"Полк "Скеля" звільнив 6 сіл на Дніпропетровщині"
Ух. Треба срочно перебити шум з комбригом 155. Заодно утилізувати зайвих свідків. Це пи**, як на мене. Особливо враховуючи, що комполка відсторонений від командування.
Глибина просування склала 25 кілометрів.
По моїм підрахункам, до десяти. Але то я мабуть картами не вмію користуватися.
ХЗ мой родственник сержант в Скале говорит что "пошел движ"...
Прохожий писал(а):мой родственник сержант в Скале говорит что "пошел движ"... а даже если 10км в глубь то это ни о чем да?
Забагато співпадінь у цій історії. І забагато п***. 10 км - це багато. Чому зараз? Як це повязано з історією 155 і скелі. Дивись, комбриг 155 арештований, комполка скелі відсторонений, а обидва підрозділи раптом починають наступ. Тобі це не виглядає дивним?