Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
trouble2003 написав:Судя по кол-ву сделок на , которое упало почти на треть (если верить прошлому министру)
За 2009 г.? Не показатель. Думаю, сокращение более ощутимое. Интереснее данные за последние несколько месяцев, желательно дифференцированные (отдельная продажа, продажа в цепочке, количество комнат (метраж)).
budivelnik написав:і цій молоді прийдеться потратити все своє життя для того щоб зачепитись за околиці Києва , а могли б непогано жити на своїй батьківщині в родинному гнізді але умовою цього повинен бути теплий туалет , гаряча ванна і газ замість дров.
чет вы путаете... дело совсем не в туалете а в зарплате и часто не в текущей а в перспективе, по вашему примеру - в деревне как было 2К так и останется, а в киеве можно начать с 5К а потом и до 20К дойти через несколько лет
Що краще кинути дитину в київську мясорубку чи створити умови щоб вона могла залишитись дома і насолоджуватись життям ( а програмувати або створювати власний бізнес чи лікувати або вчити дітей тепер можна не тільки в Києві
имхо киевская мясорубка очень хорошо закаляет и многому учит. програмировать вы можете и в деревне но заработаете существенно меньше. учителем и врачом тоже много не заработаете - ведь ваши клиенты будут такие же с зп в 2К
budivelnik написав:Я пропоную власникам існуючого некондиційного житла зайнятись його покращенням. Київ - 5000 грн 180 робочих годин + 2 х 1,5 дорога х 22 = 246 годин + 22 х 2 х 3 грн(дорога туди назад маршрутка + метро )+ 2500 грн ( оренда житла - без комунальних ) = (5000 - 2500 - 132)/246=9,6 грн год і це при дикій конкуренції і київських цінах
3 Опалення - не обовязково центральне , але обовязково без рубки дров і заготовки вугілля з що 8 годин закиданням в пічку 4 Каналізація - це супер , особливо вночі зимою коли не потрібно вдягатись , або ризикувати залишитись без дітей , бо .... замерзнуть поки добіжиш Висновок : Якщо не покращувати житлові умови там де житло вже збудовано - значить не жалітись і 30-40 років пахати заради придбання квартирки в 50 кв м в Києві Альтернативи не має ( в найближчих 20-30 років поки не набудуємо ще хоча б 400 млн кв м )
Почему Вы берете дорогу в Киеве 1,5 часа? У меня с киевской квартиры до работы общественным транспортом можно добраться за 25-45 минут (в разных организациях работала) , а вот как раз улучшение жилищных условий приводит к тому, что на машине утром 45 минут добираюсь, а могу и дольше (из-за пробок). Поэтому сравнение по времени не совсем првильно.
Опалення? Честно Вам признаюсь уже года 3 как задумывалась как бы от него отказаться. Посмотрела, изучила, посчитала - однозначно нужно отказываться. отопление газом - это не то к чему нужно стремиться. а от чего нужно уходить. Однозначно отопление буду делать от электричества - это и экологически более чисто. Не хочу газ в доме! Проблема только в том. что электричество нужно самой вырабатывать. Для дома в городе можно попробовать солнечные батареи (на сколько это меня обеспечит), а если за город тогда можно смотреть и сравнивать. И наконец канализация. Это ведь имеют ввиду центральную, а кто реально ходит на улицу в туалет? У всех дома теплые туалеты, просто стоки в выгребную яму попадают. Вот и вся разница.
Я можу взяти і годину - але в час пік в Києві це скорш за все виключення з правила ніж правило
а вот как раз улучшение жилищных условий приводит к тому, что на машине утром 45 минут добираюсь,
45 хв на машині - це як мінімум 15-20 км , 1 км в міському циклі =1 грн ( бензин , ТО ) , отже 15 грн туди + 15 грн назад Х 22 дні робочих = 660 грн в місяць - мінімум ( це замість 132 які я порахував)
однозначно нужно отказываться. отопление газом
Якщо маєте гроші - можете відмовлятись , про те: опалення електричне в 2-4 рази дорожче , бо ціна на газ залежить від обємів його використання 1 Квт/год= 3,6 мДж = 0,25 грн___1 мДж = 0,25 /3,6 = 6,94 копійки 1 м куб газу = 30 мДж = 0,45 грн_1 мДж= 0,45 / 30 = 1,5 копійки Електроенергія з сонячної батареї разів в 10-20 дорожча від мережевої ( плата за екологію )
И наконец канализация. Это ведь имеют ввиду центральную, а кто реально ходит на улицу в туалет?
Я про тих хто ходить надвір .І якщо в квартирі не має водопроводу - то влаштування в будинку туалету - це маразм
Полтора часа в Киеве добираются домой с работы те, кто привязан к своему жилищу. Но вынуждены были сменить работу. К примеру, те кто на пике цен наскребли на скромную панель на левом берегу.
Но есть другое, сладкое слово - "мобильность", с помощью которой 3_часа_в_дороге превращаются в 3_часа_дополнительного_отдыха (за имением личного транспортного средства, определенных навыков вождения и свежего авизо )
Но есть другое, сладкое слово - "мобильность", с помощью которой 3_часа_в_дороге превращаются в 3_часа_дополнительного_отдыха
1 Ви навряд чи всигли зацепити , але приблизно 3-5 місяців тому я виводив формулу по якій цінність житла привязується до відстані до місця праці
З моїх розрахунків виходило що кожен додатковий кілометр понижує ціну квадратного метра на 10-20 доларів , якраз на основі цих розрахунків я пояснював чому одне і те саме житло для різних людей коштує по різному .
2 Якраз за рахунок надлишку житла в США , дуже легко змінити місце проживання у випадку зміни місця праці , адже там достатньо здати житло банку ( в якому Ви гасите кредит ) в одному місці і взяти аналогічне в іншому в відділенні тогож банку .
2 Якраз за рахунок надлишку житла в США , дуже легко змінити місце проживання у випадку зміни місця праці , адже там достатньо здати житло банку ( в якому Ви гасите кредит ) в одному місці і взяти аналогічне в іншому в відділенні тогож банку .
У нас нет дефицита жилья. Правда, называется это по другому: аренда