Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 190191192193194 ... 232>
Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 22:50

Сугубо IMHO: помимо высокой цены на РН, нехилым сдерживающим фактором выступает и снижение мобильности

До цих двох я пропоную створити ще третій :D
Покращення якості житла в місцях де це житло некондиційне( такого приблизно 480 млн кв м з 1066 млн всього ) . Таким чином на мій погляд це створить додаткову перепону для бажаючих пошукати щастя в Києві за рахунок прислівя
Краще синиця в рукаж ніж журавель в небі .
Синиця - існуюче житла на батьківщині
Журавель - хрущовка в Києві
Різницю в можливих заробітках можна компенсувати за рахунок додаткових годин відпочинку а також не напруженного графіку роботи з низькою конкуренцією на робоче місце .
Всієї горілки все одно не випєш , з усіма жінками не перезнайомишся :wink:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 22:55

У нас нет дефицита жилья. Правда, называется это по другому: аренда

Київ житловий фонд - 58 млн кв м , 1 019 300 - квартир , на черзі на покращення житла - 172 000 сімей , отримали черговики в 2008 році - 3105 квартир , отже щоб черга розсмокталась потрібно 60 років
Офіційно мешканців - 2 700 000 + неофіційно заробітчан ( які якраз орендують нехай 1 000 000 ) , тоді на фактичного мешканця приходиться 58 000 000 / ( 2 700 000 + 1 000 000 ) = 15,7 м кв на особу , санітарна норма для Києва - 13,7 м кв
Так що там на рахунок відсутності дефіциту :?:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:04

budivelnik написав:Покращення якості житла в місцях де це житло некондиційне( такого приблизно 480 млн кв м з 1066 млн всього ) . Таким чином на мій погляд це створить додаткову перепону для бажаючих пошукати щастя в Києві за рахунок прислівя

:)
не качество жилья должно быть выше, а качество жизни.;)
достаточно обеспечить рабочие места в, хотя бы, областных центрах, с более-менее годящейся для жизни з\п и из киева не только вернутся приезжие в свои дома, но и убежит часть киевлян;)
а качество жилья, что в киеве, что в областных центрах, близительно одинаковое. т.е., за исключением обеспеченных граждан, плохое:)
не в качестве жилья дело...
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:14

budivelnik написав:
Сугубо IMHO: помимо высокой цены на РН, нехилым сдерживающим фактором выступает и снижение мобильности

До цих двох я пропоную створити ще третій :D
Покращення якості житла в місцях де це житло некондиційне( такого приблизно 480 млн кв м з 1066 млн всього ) . Таким чином на мій погляд це створить додаткову перепону для бажаючих пошукати щастя в Києві за рахунок прислівя
Краще синиця в рукаж ніж журавель в небі .
Синиця - існуюче житла на батьківщині
Журавель - хрущовка в Києві
Різницю в можливих заробітках можна компенсувати за рахунок додаткових годин відпочинку а також не напруженного графіку роботи з низькою конкуренцією на робоче місце .
Всієї горілки все одно не випєш , з усіма жінками не перезнайомишся :wink:

Да Вы правы. Но ведь реалии нашей страны (наверно, как и других стран восточной европы) таковы, что мы имеем очень большие территории, чтобы их равномерно заполнить:
1) производственными мощностями
2) жильем
3) инфрастурой

Поэтому, я не вижу пути того, чтобы централизация активности в Украине остановилась, или тем более уменьшилась. А центр у нас один - Киев..
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:17

не качество жилья должно быть выше, а качество жизни

Якість житла - це одна з складових якості життя , особливо якщо врахувати що на цю складову ми як мешканці і власники свого житла можемо вплинути , що не скажеш про нашу можливість вплинути на створення додаткових робочих місць . Таку можливість мають олігархи ( 0,001% від загальної кількості населення і приватні підприємці ( 3-5 % від загальної кількості )
Так що як бачите , якщо чекати доброго царя - то можна , але краще починати з себе .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:20

budivelnik написав:
У нас нет дефицита жилья. Правда, называется это по другому: аренда

Київ житловий фонд - 58 млн кв м , 1 019 300 - квартир , на черзі на покращення житла - 172 000 сімей , отримали черговики в 2008 році - 3105 квартир , отже щоб черга розсмокталась потрібно 60 років
Офіційно мешканців - 2 700 000 + неофіційно заробітчан ( які якраз орендують нехай 1 000 000 ) , тоді на фактичного мешканця приходиться 58 000 000 / ( 2 700 000 + 1 000 000 ) = 15,7 м кв на особу , санітарна норма для Києва - 13,7 м кв
Так що там на рахунок відсутності дефіциту :?:

Это все голые цифры. А я говорю о том что я вижу...

Предложений аренды достаточно. От тех же киевлян.
Starishko

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:21

Starishko написав:Поэтому, я не вижу пути того, чтобы централизация активности в Украине остановилась, или тем более уменьшилась. А центр у нас один - Киев..

какая-то перекошенная централизация...
например,
такой регион как Днепр с Запорожьем.
промышленности там хоть отбавляй...
почему же бегут оттуда инженеры? казалось бы, именно ТУДА и должны ехать эти инженеры, а не в киев... почему? или киев - нифигасе город с афигенной производственной инфраструктурой? отнюдь...
далее, например, Харьков. просто золотое место для желающих отдаться науке. в том числе, экспериментальной...
почему оттуда бегут инженеры в киев? хотя куда как более интересная работа - в харькове..
из-за того, что в харькове мало места? или что канализационные трубы там более гнилые, чем в киеве?
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:24

budivelnik написав:Так що як бачите , якщо чекати доброго царя - то можна , але краще починати з себе .

почнемо из себе;)
я мигрирую... тудым-сюдым...:)
но не из-за того, что где-то дома в лучшем состоянии:)
при чем тут царь?
br-harl

Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:25

Поэтому, я не вижу пути того, чтобы централизация активности в Украине остановилась, или тем более уменьшилась. А центр у нас один - Киев..

Я це прекрасно розумію і пробую пояснити . Тобто суть моїх думок слідуюча :
Хочете потрапити в 10 % центрових України - будьте готові до навантажень і конкуренції як на робочому місці так і під час спроб отоварити зароблені кошти особливо якщо певних товарів не вистарчає особливо якщо їх виготовлення потребує великих матеріальних затрат які не можна замінити кольором , вагою або формою упаковки в якій пробують продавати повітря .
Не відомо що краще або легше :
Бути першим у містечку в якому мешають 5000 осіб чи 500-тим в Києві
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 бер, 2010 23:27

budivelnik
давно известен тезис, что лучше быть первым в последнем селе, чем последним - в столице;)
br-harl

#<1 ... 190191192193194 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє