|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:15
Слава богу , тільки по одній інтернет адресі 220 потенційних клієнтів на купівлю житла , які не будуть соплі пускати і розповідати про те що не можуть на протязі 5 років на квартиру заробити . 3) персонаж за этот год накопиче 300 кгрн, а дядько пока шо только долги предыдущих лет сбивает и живет оптимизмом, мол на дворе не кризис, а экономическое чудо.
Персонаж отримає 300 000 грн , а от скільки він накопичить - історія мовчить
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2991 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:18
Да и не похож он на бизнесмена из Львова
Як мінімум пятеро читачів цього форуму спілкувались зі мною особисто + троє були на обєкті + всі бажаючі могли бачити рекламу житла яке я продавав і продаю . Так що не судіть по собі .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:28
Будівельник, я вам запитань не ставив, бо їх немає - все зрозуміло. Я просто писав, що ви є троль цієї гілки форуму. Через Вашу писанину по темі гілки взагалі читати нічого - довжелезні пости і феєричні маніпуляції з цифрами 
-
Vitalych
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:29
budivelnik написав:Слава богу , тільки по одній інтернет адресі 220 потенційних клієнтів на купівлю житла , які не будуть соплі пускати і розповідати про те що не можуть на протязі 5 років на квартиру заробити .
Да, такие не будут жевать.
Да и смысл это делать, куда приятнее наблюдать как появляются под Киевом таунхаусы по 500 баксов/м2.
-
Starishko
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:36
Да и смысл это делать, куда приятнее наблюдать как появляются под Киевом таунхаусы по 500 баксов/м2.
1 Де під Києвом  , якщо на відстані в 30 км від межі міста - може бути , ближче - навряд чи .
2 Між словом є і словом зявляються може бути відстань терміном в вічність , тому давайте відкладемо розгляд цього питання до того поки ці слова зєднаються в одному значенні.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 21:45
budivelnik написав:Да и смысл это делать, куда приятнее наблюдать как появляются под Киевом таунхаусы по 500 баксов/м2.
1 Де під Києвом  , якщо на відстані в 30 км від межі міста - може бути , ближче - навряд чи . 2 Між словом є і словом зявляються може бути відстань терміном в вічність , тому давайте відкладемо розгляд цього питання до того поки ці слова зєднаються в одному значенні.
1) 10 км от КП (Бобриця)
2) Та "слова уже зєднались", объявления по всему району расклеены, хочу через несколько недель с приятелем проехаться, посмотреть что к чему. Ну и то что в Днепропетровске (не пригороде) по 500 у.е./м2 уже полгода таунхаусы не могут толкнуть, это так к словам.
-
Starishko
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 22:02
Шановні зверніть увагу , я практично ніде не закликав купувати житло за будь-яку ціну , при цьому постійно старався заставити присутніх порівняти ціноутворення у будівництві з ціноутворенням будь-якого іншого товару . З свого боку старався показати як на прикладі ВВП ( макроекономіка ) так і на прикладі торгівлі ( мікроекономіка ) + на прикладі останньої таблички яка взагалі не привязана до жодного з видів бізнесу - як по часу може затягнутись заробляння першого мільону в залежності від норми чистої прибутковості ( звертаю увагу - не націнки , а прибутку після виплат всієї затратної частини ).
Багатьом з тут присутніх важко зрозуміти про що пишеться . По різним причинам
---Одні не мають жодного поняття про оподаткування
---Інші працюють на єдиному в сфері послуг , де прибуток сягає до 95 % від виручки , тому слова про те що податки можуть сягати 20-35 % від виручки - для них звучить як брехня
---Ще інші є фахівцями в якійсь конкретній галузі і не хочуть заморочувати собі голову загальними питаннями
---Частина працює у галузях де оборот грошей сягає цифри в 50-100 повних обертів в рік , тому для них слова про те що в будівництві до 20 % кінцевої ціни становить вартість грошей - звучить як 100 % маразм .
І всіх обєднала ідея-фікс знайти крайнього . На посаду крайнього претендують всі
Рієлтори , будівельники , чиновники , банкіри
Але тоді виходить , що всі не в ногу один молодий фахівець в ногу
Так не буває .
Для тих хто хоче розпустити нюні з оповіданням про важке життя - не тратьте час , я не чарівник і нічого змінити не можу , хоча читаю ці оповідання по 10 разів в день .
Якщо хочете хоч щось отримати , то для початку хоч щось зробіть .
В будь якому випадку , для того щоб нормально жити , потрібно нормально заробляти , а вже після того як заробили , вірішувати куди потратити зароблене , а теоретизувати про сотні тисяч гривень , сидячи на зарплаті в 2-5 тисяч - так само утопічно , як і мріяти про квартиру за річну середньоукраїнську зарплату .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 22:08
хочу через несколько недель с приятелем проехаться, посмотреть что к чему.
От через кілька тижнів приїдите і все нам розповісте , а ми уважно почитаємо 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 15 кві, 2010 22:15
budivelnik написав:Якщо хочете хоч щось отримати , то для початку хоч щось зробіть . В будь якому випадку , для того щоб нормально жити , потрібно нормально заробляти , а вже після того як заробили , вірішувати куди потратити зароблене , а теоретизувати про сотні тисяч гривень , сидячи на зарплаті в 2-5 тисяч - так само утопічно , як і мріяти про квартиру за річну середньоукраїнську зарплату .
+1
Востаннє редагувалось Starishko в Чет 15 кві, 2010 22:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Starishko
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 15 кві, 2010 22:32
budivelnik написав:Шановні зверніть увагу , я практично ніде не закликав купувати житло за будь-яку ціну , при цьому постійно старався заставити присутніх порівняти ціноутворення у будівництві з ціноутворенням будь-якого іншого товару . З свого боку старався показати як на прикладі ВВП ( макроекономіка ) так і на прикладі торгівлі ( мікроекономіка ) + на прикладі останньої таблички яка взагалі не привязана до жодного з видів бізнесу - як по часу може затягнутись заробляння першого мільону в залежності від норми чистої прибутковості ( звертаю увагу - не націнки , а прибутку після виплат всієї затратної частини ). Багатьом з тут присутніх важко зрозуміти про що пишеться . По різним причинам ---Одні не мають жодного поняття про оподаткування ---Інші працюють на єдиному в сфері послуг , де прибуток сягає до 95 % від виручки , тому слова про те що податки можуть сягати 20-35 % від виручки - для них звучить як брехня ---Ще інші є фахівцями в якійсь конкретній галузі і не хочуть заморочувати собі голову загальними питаннями ---Частина працює у галузях де оборот грошей сягає цифри в 50-100 повних обертів в рік , тому для них слова про те що в будівництві до 20 % кінцевої ціни становить вартість грошей - звучить як 100 % маразм . І всіх обєднала ідея-фікс знайти крайнього . На посаду крайнього претендують всі Рієлтори , будівельники , чиновники , банкіри Але тоді виходить , що всі не в ногу один молодий фахівець в ногу Так не буває . Для тих хто хоче розпустити нюні з оповіданням про важке життя - не тратьте час , я не чарівник і нічого змінити не можу , хоча читаю ці оповідання по 10 разів в день . Якщо хочете хоч щось отримати , то для початку хоч щось зробіть . В будь якому випадку , для того щоб нормально жити , потрібно нормально заробляти , а вже після того як заробили , вірішувати куди потратити зароблене , а теоретизувати про сотні тисяч гривень , сидячи на зарплаті в 2-5 тисяч - так само утопічно , як і мріяти про квартиру за річну середньоукраїнську зарплату .
Чтоб нормально жить надо просто не слушать строителей.
-
turbina
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему