Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6768697071 ... 1767>
Повідомлення Додано: Сер 14 кві, 2010 16:06

maxdudin написав:...Или ты уже взрослый мальчик и понимаеш кто ты в этой жизни и кто ОНИ?
ИМХО..я бы таких как ты пугал бы не охраной ,а натравил бы питбуля.. ... А так же понял как ты к банку так и он к тебе :D

Банк повинен витримувати певний офіційний формальний рівень відносин з будь-яким клієнтом. Навіть якщо клієнт проблемний, скандаліст, неприємна людина, банк (як і будь-яка інша офіційна установа, зрештою) повинен діяти по законній процедурі і забезпечити належне виконання по меншій мірі своєї сторони обов'язків.

Нагадаю, що мені у ФІ також погрожували, що будуть "карати", якщо я створюватиму для них зайві проблеми. Дух і стиль спілкування межує з відвертою мафіозністю.

"кто ОНИ?" -- злодії, шахраї, злоякісна пухлина на тілі суспільства. моя думка.
NazarK

Подякував: 35 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 15:59

1.Для тих,хто вміє думати набагато ширше:"хоч і деколи не такими способами,як всім хотілося,але банк пережив в кризі і зараз виходить вже на новий рівень.Власникам вдалося зберегти банк,хоч і не всі клієнти лишилися задоволені.Також нагадую сумну статистику,що ті банки,що під час кризи все відразу віддавали,або вже не існують,або сильніше постраждали".2.Для окремих клієнтів: "шкода,що їм прийшлося нервувати під час кризи,за це їм окреме наше вибачення,і воно щире.Але крім них нервували направду всі." 3.Для всіх клієнтів:"На даний час повернення йде без проблем, а що тішить більше-приходять нові клієнти, банк росте, а з ними і вони".4.Для тих,хто не заробляє гроші,сидить в сайтах тільки, щоб писати скарги,коли проблеми вже позаду,думає тільки своїми жадібними інтересами споживача,нічого не зробив в житті для інших,а живе тільки на відсотки: "Вони ніколи не навчаться працювати в любих умовах і не будуть мати поваги від людей.З ними чомусь просто всім неприємно мати справу, не подобається банк-працюйте з іншим,і на цьому для них все".5.Знаючи тих,хто писав на цей сайт скарги,можу додати,що погроз не було,для чого чимось погрожувати,якщо і так було тяжко.І за наклеп є стаття напевно.6.І останнє-не приховую,що працюю в банку.Читав коментарі час від часу, поки не набридло, вирішив сам написати,щоб хоч коми десь поставити,якщо не крапки.Було тяжко всім і деколи соромно.На щастя чорна полоса вже давно скінчилася, чого і всім працівникам та клієнтам бажаю!
Boris_ka

Повідомлення Додано: Вів 20 кві, 2010 23:50

Boris_ka написав:...Для всіх клієнтів:"На даний час повернення йде без проблем, а що тішить більше-приходять нові клієнти, банк росте, а з ними і вони"....!

Скажите, вы сотрудник банка ? Если да, тогда есть ли ин-фа об восстановлении филиала или отделения в Днепропетровске???
azef.il

Подякував: 0 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2010 09:26

Отделения конечно будут востанавливаться,тем более в крупных городах.К сожалению у меня нет информации про очередность,но велика вероятность это увидеть уже под конец года,возможности банка намного больше,чем можно себе представить, просто всему свое время.Это бизнес,и чтобы он был прибыльным и стабильным для банка и клиентов, он не делается за день...
Boris_ka

Повідомлення Додано: Сер 21 кві, 2010 09:55

оооо.. в полку прибыло. Boris_ka, на эти ваши п.п:
Boris_ka написав:4.Для тих,хто не заробляє гроші,сидить в сайтах тільки, щоб писати скарги,коли проблеми вже позаду,думає тільки своїми жадібними інтересами споживача,нічого не зробив в житті для інших,а живе тільки на відсотки: "Вони ніколи не навчаться працювати в любих умовах і не будуть мати поваги від людей.З ними чомусь просто всім неприємно мати справу, не подобається банк-працюйте з іншим..

и
Boris_ka написав: ..не приховую,що працюю в банку.Читав коментарі час від часу, поки не набридло, вирішив сам написати,щоб хоч коми десь поставити,якщо не крапки.Було тяжко всім і деколи соромно.На щастя чорна полоса вже давно скінчилася, чого і всім працівникам та клієнтам бажаю!

клёво!! ..про "комы"
Кому было соромно-то?? Когда начальники отделений просто прятались от клиентов, в отдельных случаях даже за охрану?? Кому было соромно, когда отделения просто без уведомления вкладчиков, и без того перепуганных, съезжали с прежних адресов?? Кому было соромно, когда никто в банке ФИ даже в устной форме не давал вразумительных ответов: кода же можно будет снять деньги со счетов, или, кому было соромно, когда работники банка, как только угодно изворачивались, ссылаясь на сроки установенные законодательством, чтобы оттянуть время выдачи письменных разяснений причин задержек с выплатами.. и т.д.. "Чорна полоса", говорите?? А ваш п.4 = эт ваще щедевр. Вот значит, кто во всём виноват )), ню-ню.. "Всё позади", говорите.. и действительно.. всё
Сергей Малина

Заблокований
Подякував: 2364 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 18:30

Boris_ka написав:1.Для тих,хто вміє думати набагато ширше:"хоч і деколи не такими способами,як всім хотілося,але банк пережив в кризі і зараз виходить вже на новий рівень.Власникам вдалося зберегти банк,хоч і не всі клієнти лишилися задоволені.Також нагадую сумну статистику,що ті банки,що під час кризи все відразу віддавали,або вже не існують,або сильніше постраждали".2.Для окремих клієнтів: "шкода,що їм прийшлося нервувати під час кризи,за це їм окреме наше вибачення,і воно щире.Але крім них нервували направду всі." 3.Для всіх клієнтів:"На даний час повернення йде без проблем, а що тішить більше-приходять нові клієнти, банк росте, а з ними і вони".4.Для тих,хто не заробляє гроші,сидить в сайтах тільки, щоб писати скарги,коли проблеми вже позаду,думає тільки своїми жадібними інтересами споживача,нічого не зробив в житті для інших,а живе тільки на відсотки: "Вони ніколи не навчаться працювати в любих умовах і не будуть мати поваги від людей.З ними чомусь просто всім неприємно мати справу, не подобається банк-працюйте з іншим,і на цьому для них все".5.Знаючи тих,хто писав на цей сайт скарги,можу додати,що погроз не було,для чого чимось погрожувати,якщо і так було тяжко.І за наклеп є стаття напевно.6.І останнє-не приховую,що працюю в банку.Читав коментарі час від часу, поки не набридло, вирішив сам написати,щоб хоч коми десь поставити,якщо не крапки.Було тяжко всім і деколи соромно.На щастя чорна полоса вже давно скінчилася, чого і всім працівникам та клієнтам бажаю!

Це, наскільки я зрозумів, висловився начальник Львівського відділення Борис Копайгоренко, у якого я мав щастя (чи може нещастя?) обслуговуватися.

Заради справедливості мушу відмітити, що Борис, як я міг бачити, насправді старався вирішити ряд проблемних питань та пом'якшити (компенсувати) ситуацію у трудний кризовий період. Мабуть саме завдяки йому мої скарги обмежились формальними зверненнями до НБУ та дискусією на цьому форумі. Ретроспективно оглядаючись на ситуацію можна сказати, що цим я можливо вберіг себе від зайвих нервів та заощадив трохи коштів. За що Борису можна подякувати і поставити декілька плюсів. ;)

Серед великих мінусів можна відмітити необ'єктивне інформування мене як крупного вкладника про ситуацію в банку протягом 2009 року, замовчування фактів існування серйозних проблем з поверненням, свідоме введення в оману... На жаль, говорячи по-простому -- велика і безсоромна брехня...

Взявши до уваги "плюси" і "мінуси", мені важко сказати, чи "плюси" не були просто вмілою роботою з великим вкладником і намаганням отримати преміальні за збереження існуючих та залучення нових депозитів. Дійсно хочеться сподіватись, що мали місце також вказані вище "бажання щось зробити в житті для інших" та "нежадібність". ;)

* Відносно того, що "власникам вдалось зберегти...", в це можна повірити, але навряд чи це робилось заради пересічного клієнта. Справді, при всьому розумінні кризового стану банківської системи у 2009 році, важко собі уявити, щоб банк при бажанні не знайшов можливості розрахуватись з фізичними особами. Оскільки при нормальному поверненні вкладів їх аж ніяк не забирали би "всі й одразу", то на повернення фіз. особам достатньо було виділити біля 50 млн. грн. протягом першого півріччя 2009 року. Це смішна сума при тих мільярдних обсягах рефінансування, які банк отримав, при чому отримав неодноразово... Дійсно, набагато реальнішим виглядає те, що вкладників - фізичних осіб просто зробили "крайніми" і "наплювали" на них... Можливо чекали як повернеться ситуація протягом 2009 року, як пройдуть вибори, а там у разі чого основне щоб самим власникам не втратити, а фіз. осіб можна й на Фонд Гарантування спихнути. Це, не говорячи про втрату часу та відсотків для тих самих фіз. осіб, ще й перспектива втратити все понад 150 тис. грн.. для тих, хто мав необережність покласти у ФІ такі суми...

* Відносно «жадібних клієнтів, які хочуть жити на відсотки» Ви, Борисе, подумайте добре, що Ви тут написали, і згадайте, що єдине, чим ФІ може взагалі привабити клієнта, це є саме ті трішечки більші відсотки, за якими «жадібні клієнти» до вас йдуть. І може Вам краще назвати цих клієнтів «сміливішими» чи «такими, які шукають оптимальніші варіанти розміщення вкладу»… Так хоч буде ввічливіше…

* Про «повагу від людей...» до ФІ мабуть можна судити по відгукам тут та на інших сайтах.

* І щодо Вашого зокрема (і ФІ як структури загалом) відношення до скарг і звернень клієнтів. Воно, вибачте, сильно нагадує мені відношення «злодіїв у законі» до тих, хто їм «псує всю малину», виводячи на чисту воду. Таких ви любите називати «стукачами», чи може ще якось? Я не дуже добре знаю «блатну» лексику… АЛЕ, у цивілізованих відносинах скарга, чи звернення клієнта (зауважте, до речі, що те що я пишу тут на форумі це не є повноцінні скарги, а скоріш «дискусія на тему», котра виникає за умов повного чи часткового ігнорування моїх попередніх звернень на офіційному рівні до ФІ та Вас як керівника відділення зокрема), так от, скарга, чи звернення клієнта -- це інструмент вирішення виниклих проблем. Він повинен вказувати банку чи іншій установі на недопрацьовані моменти, неув’язки, невирішені питання. Скарги чи звернення не пишуться для того, щоб комусь (Вам чи банку) напакостити. Відносини клієнта та банку повинні передбачати прозорість та готовність працювати над вирішенням саме таких виниклих проблем… Звичайно, бувають і «проблемні люди», але диму без вогню зазвичай не буває. Більшість скарг мають завжди реальну підоснову, вирішення якої йде на користь не лише клієнту але й банку.
NazarK

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 19:22

Boris_ka написав:...возможности банка намного больше,чем можно себе представить...

Boris_ka написав:...погроз не було...І за наклеп є стаття напевно...!

Я Вам, Борисе, нагадаю тоді, як Ви мені, посміхаючись, розказували про те, що ви (ФІ в цілому) "наказуєте" тих, хто пробує йти законним шляхом, пише скарги в різні інстанції та подає позови в суд... Забули вже? Чи може це не погроза? Я, зрештою, розумію, що це було більше "дружнє попередження", аніж погроза, але з точки зору вкладника який не перший місяць оббиває поріг Вашого відділення і не може отримати своїх власних, до речі, законно зароблених, грошей, такі "откровення" звучать дуже погрозливо, як зрештою і довірливе роз'яснення того що "звичайно ж, Олег Бахматюк -- це злодій і шахрай, але в нашій країні інакше багатими не стають"..., також як і того, що, мовляв, банк має більш серйозні пріоритети, аніж віддавання грошей вкладникам -- наприклад "фінансування виборчої кампанії Ю.Тимошенко".
Тут, до речі, ще й як можна злякатись, почитавши, наприклад, як після викривальних статей про махінації партійних функціонерів БЮТу в газеті "Експрес" переслідували міліцією журналістів, підпалювали їх квартири, заводили замовні кримінальні справи ( див. свіжі матеріали на http://expres.ua/topic/2010/04/13/36430 ). Може Ви, Борисе, ще на мене в суд подасте "за наклеп", чи сфабрикуєте ще по якійсь статті справу? Мені серйозно страшно, без жартів. Але за право вільно висловлюватись у цій країні я готовий поборотись...

Тут, мабуть, доречно сказати, що "великі можливості" банку спрямовуються не зовсім туди, куди треба. І замість того щоб, для прикладу, розрахуватись з вкладниками у 2009 році, чи повернути мені у 2010 недовиплачених нещасних 230 грн., банк починає доказувати, що їм, бачите "закони не писані" і що тут я "забагато захотів". Повірте, Борисе, а також інші працівники ФІ, що таке ставлення до клієнта аж ніяк не свідчить про "вміння думати набагато ширше". Хоча я охоче вірю, що «великих можливостей» банку ФІ цілком може вистачити на те, щоб своїх недовиплачених грошей я вже більше не побачив, а ще мав великі проблеми з рештою ще неповернених депозитів...

В даному ж випадку це та інші звернення слугують більше "лакмусовим папірцем", який дозволяє визначити, чи банк дійсно вийшов на кращу стежку і хоче чесно та порядно працювати з клієнтами, чи продовжує «заробляти гроші для власників», згідно «законів бізнесу» у власному трактуванні...

На даний момент результат тесту явно НЕГАТИВНИЙ. З чим саме й варто попередити інших вкладників, які читають цей форум...

Я, до речі, обов'язково звернусь і в той самий Експрес (одна з більших газет на Західній Україні, тираж більше 1 млн.), і в інші ЗМІ, якщо озвучені мною проблемні питання не будуть вирішені протягом декількох наступних місяців.
Поки що я веду дружню дискусію на форумі. До речі, час потрачений мною тут коштує набагато більше тих додаткових кількасот грн. компенсації, які я можу отримати в найкращому випадку навіть якщо банк захоче піти мені назустріч. Але мені особисто буде ДУЖЕ СОРОМНО, в першу чергу перед самим собою, якщо я промовчу в такому випадку і не внесу свого невеличкого вкладу в те, щоб наше суспільство та банківська система стали більш цивілізованими, відкритими і безпечними. Дякую.
Востаннє редагувалось NazarK в Чет 22 кві, 2010 19:35, всього редагувалось 2 разів.
NazarK

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 22 кві, 2010 19:29

Главный "МИНУС" банка "ФИ" - это само руководство банка. К персоналу у меня претензий нет, как могли - мы взаимно решали проблемы, НО ещё раз повторюсь... Персонал - ПТИЧКИ ПОДНЕВОЛЬНЫЕ.... Получив свыше 2 млрд. гривен рефинансирования, не выделить 100 млн. гривен для депозитчиков (уверен, при массовом возврате половина вкладчиков вернулась бы через 2-3 месяца), руководство посчитало, что банку "крышка" и если чего, рассчитаться будет фонд гарантирования... Другого объяснения у меня нет....
azef.il

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 тра, 2010 16:10

Сотрудники "ФИ" !!! Какие новости в банке? Как происходит возврат вкладов??? Что с отделениями??? Новые открываются или наоборот??? Не молчим... делимся информацией...
azef.il

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 тра, 2010 10:10

Я тут почитав на

Рейтинг 2010:какие банки надежнее и щедрее к клиентам

Причин несколько. Во-первых, частные вкладчики снова ринулось нести деньги в банки. Во-вторых, уже и внешние рынки потихоньку открываются для украинских банков, а там деньги можно привлечь под намного более низкую ставку, чем внутри страны.

Собственно, о том, что банкам пока особенно некуда девать деньги, говорит и сухая статистика. Круче всего уменьшились кредитно-инвестиционные портфели у «Родовида» и «Киева» (на 33,23% и 45,95% соответственно) – по понятным причинам, из-за списания большого количества безнадежных долгов. Но вот остальные банки продолжают сокращать кредитование, хотя и по другим причинам.

Конечно, есть исключения: заметный рост кредитно-инвестиционного портфеля отмечен у «Сбербанка России» (на 36,65%), «Эрсте Банка» (24,00%), Имэкс-банка (18,14%), «Киевской Руси» (15,26%).
Правда, даже те банки, которые наращивают кредитные портфели, делают это преимущественно за счет кредитования юрлиц и покупки ценных бумаг. Физлицам кредитов пока не дают или почти не дают. Но ждать осталось недолго – в финансовых планах крупнейших украинских банков значится возобновление кредитования физлиц летом нынешнего года. Ждать осталось недолго.

Депозиты дешевеют

За первый квартал 2010 года ставки по депозитам в гривнях снизились в среднем на 1,5–2 процентных пункта (в некоторых банках – на все 4–5%). Вклады в долларах и евро подешевели на 0,5–1 пункт (в некоторых – на 3–4%). И, как прогнозируют банкиры, ставки по банковским вкладам продолжат свое снижение.

«Пока что доходность депозитов включает в себя паническую компоненту прошлого года», – говорит советник председателя правления Диамантбанка по финансам и стратегии Егор Ильин. Высокая ставка по депозиту – это была для вкладчика своего рода премия за риск, что в атмосфере нескольких громких дефолтов, падения экономики и общей неопределенности было вполне справедливо, объясняет банкир.

Но теперь, когда риски существенно снижены, банки будут стараться уменьшать стоимость привлекаемых средств. Тем более что такой острой потребности в ресурсах у банков уже нет. «Ставки по вкладам продолжат тенденцию к снижению. Хотя и не столь динамичному, как в начале нынешнего года», – считает первый заместитель председателя правления Universal Bank Игорь Дорошенко. В целом банкиры прогнозируют снижение ставок еще на 0,5–2 процентных пункта в зависимости от валюты и вида вклада.

Депозиты на год под 16% или 8% годовых в гривнях уже летом – это будет очень неплохо

Кредиты рвутся наружу

Похоже, что в ближайшее время банки снова начнут активно кредитовать. Население снова несет деньги в банки, и их нужно куда-то пристраивать. Только с начала года ставки по ипотеке снизились на 1–1,5 процентного пункта, а по автокредитам – на 2–3 пункта.

«Я считаю, что в сегодняшней ситуации с переликвидностью банковской системы, кредитовать (уже) необходимо, но каждый банк должен взвешивать свои валютные риски и учитывать их в цене на продукт», – говорит заместитель председателя правления «СЕБ Банка», руководитель розничного направления Виталий Воротников.

Но чтобы кредиты были реально востребованы, ставки в гривнях должны составлять не более 16–20% годовых. «Для этого необходимо существенно снизить ставки по депозитам, где-то до уровня инфляции», – отмечает г-н Воротников.

Вторая проблема, которая стопорит возобновление кредитования, – это отсутствие надежных заемщиков. «Для банков это, скорее, вопрос не цены, а неопределенности – кого же кредитовать. Депозиты растут, но доля надежных заемщиков на рынке адекватна состоянию экономики», – говорит Егор Ильин из Диамантбанка.

В целом же ставки по кредитам до конца года будут снижаться, вслед за удешевлением стоимости привлечения денежных ресурсов. Правда, выдавать займы будут только тем заемщикам, которые смогут не только подтвердить свою текущую платежеспособность, но и похвастаться хорошей кредитной историей. Похоже, на какое-то время канули в Лету те годы, когда кредиты давали всем подряд, а аккуратный заемщик переплачивал по кредиту из-за недобросовестного соседа.

Весьма вероятно, что гривневые кредиты под залог имущества опустятся до 18–19% годовых уже к осени. Правительство может вернуть валютные кредиты, но с существенными ограничениями

Как составить свой банковский рейтинг

Есть одно простое правило для выбора подходящего депозита. С ним мало кто готов спорить: из всех банков нужно выбрать самые надежные, а затем среди них нужно выбрать те, у которых самые выгодные условия. Но не наоборот!

http://dengi.ua/clauses/62782/p3.html ,
що в банку відбувся ріст активів аж на 13%, що якби додає надійності банку... Але почитавши пару останніх відгуків мені все стало зрозуміло. Так-що в цей банк ні ногою... Репутація дорівнює не нулю, а мінусу. Бо нуль це коли банк новий і ніхто про нього нічого не знає. Отримавши рефінансування невіддати його вкладникам - було верхом наглості.
Висновок. Вам друзі пора ліквідовуватись нах, або продаватись іншому, більш надійнішому банку, бо перспектив у вас немає.
yurets25

#<1 ... 6768697071 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє