Я сегодня ходил в отделение дабы переоформить окончившийся вклад и мне такое сообщили так как я хотел застолбить на годик гривну

|
|
![]()
а на сайте до сих пор старая инфа http://alfabank.com.ua/retail/deposits/tariffs очень уж интересно взглянуть на новые условия ![]()
![]() А мій улюблений ПІБ з 01 травня ще раз знизив відсоткові ставки.....Я, як чесна людина, всіх попереджав......Боже, як я його люблю....Так люблю, що ще й сьогодні туди заніс....І кому там не подобалися дівчата ПІБу, не знаю, такі спритні, не просплять грушку в попелі, на ходу підметки рвуть, з вареної крашанки курча висидять, здається, що зуміють впіймати вовка за вухо....
Сьогодні ще раз перечитав Договір з БМ банком - на 18 років, БЕЗ ЗМІНИ ВІДСОТКОВОЇ ставки ( по євро - 11,5%, досить непогано.....і такі приємні слова п.2.1.3: "Банк не має права в односторонньому порядку змінювати умови договору, за винятком випадків, установленних чинним законодавством". І ніяких Вам там третєйских судів......чи суддів....чи колядників.....не знаю, як правильно..... ![]() ... в Кредитпроме тоже завтра снижают и ставки и программу лояльности ... так что сегодня я тож хорошо столбонулся
![]() ... да Альфа лавочку закрыла ... Мегаприбыль Cрок депозита: 1, 3, 6, 9, 12 месяцев Минимальная сумма вклада: 1 000 грн., 200 долл. США, 200 евро Пополнение вклада: не допускается Выплата процентов: в конце срока депозита Пролонгация вклада: допускается http://www.alfabank.com.ua/program_megaprofit.php ![]()
и на что этот банк надеется... на 18 лет вклады оформлять)))) на Грецию наверное все надежды ![]() единственный плюс для банка - это то что в детском вкладе явно фиг заберешь раньше срока. но 11,5% годовых в евро это нефиговый подарок ребенку к совершеннолетию будет. Востаннє редагувалось romanauscas в Вів 11 тра, 2010 17:08, всього редагувалось 1 раз.
![]()
я так понял тут почти все застолбились на год. посмотрим результатов эксперимента:))) время У НАС есть ![]() я бы такой вклад сейчас не пошол открывать.
![]() Кількість місць, де ще будуть догодовувати, скорочується. Ось, що залишилося:
1. Отримати, заслужити, купити врешті-врешт нагороду "Герой України" (має, наприклад "бідний" газових справ майстер Бойко) - з сьогоднішнього дня з Держбюджету володарі ціїєї нагороди будуть отримувати щомісяця на бідність 3000 грн. 2. Ще встигнути добігти до банку "Морський" http://www.morskoybank.com/private/depozit/. Або "Південний" (Вклад "Победитель"- Возможны довложения на протяжении всего срока действия", є вклади з поповненням по долару 12,2, по євро 10,7%) Може, ще хтось підскаже...... Для romanauscas витяг х інтернет сервісу Альфа-банку: Мегаприбыль Депозитная ставка 13.1 % годовых (USD) Период действия договора с 22.02.2010 по 22.02.2011. Так що дійсно, у Альфі - на рік. І ще для нього ж щодо БМ Банку - не зовсім так, розривати договір Ви маєте право будь-коли, але, якщо зазначеній у Договорі дитині виповнюється 16 років, то розриваючи, не втрачаєте нарахованих відсотків. При цьому, якщо вклад діяв більше року - все ж так половину нарахованих відсотків виплачують. Ну чим не чудові умови? До речі, я у банку з таким Договором був самітний, один, як місяць у небі....Мені здається, що це добре.... ![]() А если доллар или грн. то можно и в Брок заскочить
![]() bankbb.com.ua/bank_for_family/deposit_family/6637.html И не забываем про Приват )))) 20 000 в месяц тоже если что можно примостить )))
![]() А Брок - ніби то друзі Юлі тримають, чи бульдозер на завдасть йому душевного болю?
Приват з 01 травня щільно взявся за кредитчиків-боржників. Ховайся, хто може.....Але для депозитчиків - це добре..... Востаннє редагувалось akurt в Вів 11 тра, 2010 18:05, всього редагувалось 2 разів.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|