Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6869707172 ... 1767>
Повідомлення Додано: Нед 23 тра, 2010 13:17

Аналогічно. Дякую NazarK за "відкриття очей" таким як я.
Mirax

Подякував: 872 раз.
Подякували: 876 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 23 тра, 2010 17:50

Mirax написав:Аналогічно. Дякую NazarK за "відкриття очей" таким як я.

А що, у банка наразі якісь проблеми? :shock:
Free_man

Повідомлення Додано: Вів 25 тра, 2010 03:50

та про що ви таке балакаєте, "Free_man"?? Які такі проблеми можуть статися із будь-яким з українських банків?? В нашій державі банки бувають тільки проблемними = це коли виникають проблеми у його кредиторів = клієнтів, коли такі проблеми торкаються лише звичайних пересічних українських громадян. А проблем у власників цих банків не буває. Власників цих банків=шараг можна віднести до freeman в нашій державі, захищених власним державницьким шифером та "власною правдою". І їх "правда" = завжди лише на їх боці. Та й завжди, коли вони самі всерються = винною в них буває тільки.. (невістка)

Кожен день прохожу біля відділення банку, і майже завжди бачу керуючу, з папєроскою. Коли не повертали кошти, то зустрітися з нею, або як то кажуть = призначити ауєдієнцію = було не можливо
Востаннє редагувалось Сергей Малина в Чет 27 тра, 2010 08:51, всього редагувалось 1 раз.
Сергей Малина

Заблокований
Подякував: 2364 раз.
Подякували: 383 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2010 09:16

Я уже не клиент этого банка, деньги забрал. Так что в эту ветку заходить уже не буду. Из попадосов о которых я знаю у меня остался только Родовид, точнее Укрпром-Родовид.
VVB

Подякував: 0 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 17:10

Я півроку обслуговуюсь в цьому банку, поки що нормально
А то що було в кризу треба переступити та забути
Якщо банк досі не закрили, думаю що все позаду
serjsnake

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 17:31

serjsnake написав:Я півроку обслуговуюсь в цьому банку, поки що нормально

цікаво ... ходіння по граблях - це національна традиція чи звичайний мазохізм ? .....
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 17:55

bolex написав:цікаво ... ходіння по граблях - це національна традиція чи звичайний мазохізм ? .....

кроме национальных особенностей менталитета, есть еще немаловажный факт - вкусные ставки. вот народ и тянется туда, невзирая на некоторый сбой банка в прошлом.
Free_man

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 20:25

serjsnake написав:Я півроку обслуговуюсь в цьому банку, поки що нормально

А я так не думаю. Ви просто не відчули на собі те відношення до клієнта, коли тобі стає зрозуміло, що ти зі своїм депозитом як та муха на липучці -- що хочуть, те з тобою і зроблять.
Це дійсно важко освідомити, коли дають підвищений відсоток, і здається що все чудово. Момент витверезіння приходить, коли вже занадто пізно...
Очевидно, що поки-що банк вирішив, що йому вигідніше розраховуватись з клієнтами. Ті, хто щасливо потрапить у цей період мають всі шанси успішно отримати свій підвищений відсоток, і навіть забрати після цього вклади...
Але про те, що законів і порядної співпраці з клієнтами тут не шанують дуже добре свідчить хоча б те, що мені (попри багаторазові звернення) так і не повернули недовиплачені відсотки (230 грн), про які я згадував.
Цей банк звик працювати по своїм власним законам (які, м'яко кажучи, дещо відрізняються від загальноприйнятих людських).
І я не хотів би знову бути іграшкою для них. Дай боже щастя тим, хто разом із ними заробляє.
Для мене особисто ця установа не проходить по критерію "гідна довіри".
Я, зрештою, відкритий до діалогу і не відбираю ФІ можливості виправити ситуацію. Саме так, на мою думку, повинен би був поступити чесний банк, який через кризу не зумів виконати своїх зобов'язань. Це невеликі гроші, але вони свідчать про повагу до закону, моральних норм та домовленостей з клієнтом.
На жаль, спілкування з ФІ по цим питанням лише ще раз переконує мене в тому, що клієнт для них -- ніхто, як зрештою і закон чи моральні норми...
Говорять: "друзів/ворогів пізнаєш в біді". Тут саме мабуть і можна зробити висновок з того, як вів себе банк ФІ у 2009 році...
Дякую.
P.S. Чесно кажучи, втомився вже воювати з ними, та й по відношенню бачу, що це мафія (без перебільшень). Чисто з міркувань власної безпеки може й не буду далі розкручувати справу, щоб не закінчилось так, як з журналістом Гонгадзе…
NazarK

Подякував: 35 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 21:04

NazarK, респект! Все верно, правдиво и честно Вы пишите. Могу подписаться под каждым вашим словом. Ранее (в августе-ноябре) я описывал на этой ветке свою историю отнощений с этими п*донками - она аналогична. Имел дело с десятками банков, прессовал и Родовид, и Капитал, когда у них были проблемы, но эта ФИ - циничнее и наглее всех!
Вот только в чем Вы, NazarK неправы, что боитесь их. Вот это зря. Просто расскажите ситуацию своим друзьям и близким, и предупредите этих от-морозков из ФИ, что если с Вами что-нить случиться, то будет на 100% ясно чьих рук это дело, и кто надо раздует огонь похлеще чем с Гонгадзе. Можно написать предупредительное письмо в МВД и прокуратуру типа "в моей смерти прошу винить Клаву...ой - ФИ" с редким ур*дом бахматюком во главе[/b]
aisolod2

Повідомлення Додано: Чет 27 тра, 2010 22:02

aisolod2 написав:письмо в МВД и прокуратуру типа "в моей смерти прошу винить Клаву...ой - ФИ" с редким ур*дом бахматюком во главе[/b]

Дякую, але я не проти ще трохи пожити ;)
Відносно МВД і Прокуратури, гляньте на свіжу (сьогоднішню) статтю ось тут: http://expres.ua/main/2010/05/27/37418 -- це якраз про Львівську Прокуратуру. І те що там написано, як неважко здогадатись (тим хто ще не знає) -- тільки вершина айсберга...
Це їх зачіпити дозволила собі найбільша на Західній Україні газета, з десятками співробітників, мільйонними тиражами, власним юридичним відділом...
На кого буде працювати МВД і Прокуратура при конфлікті з Бахматюком сумніватись особливо не доводиться...
P.S. Можете глянути ще сюди (це, зокрема, про те, як міліція працює): http://expres.ua/main/2010/05/27/37426
Востаннє редагувалось NazarK в Чет 27 тра, 2010 22:12, всього редагувалось 1 раз.
NazarK

Подякував: 35 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

#<1 ... 6869707172 ... 1767>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор