Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13511352135313541355 ... 2815>
Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2010 15:29

budivelnik написав: Айде ви розповідаєте казки про те що продали на піку 2008 житло , купили долара по 6 , продали по 9 , в той час коли всі як чорт ладану банків боялись розклали гроші по депозитам і отримали дикий прибуток + паралельно коли весь світ виводив гроші з фонди вклались і туди :wink: .
Єдина проблема , ці всі свої досягнення Ви оприлюднили в лютому 2010 , тобто як мінімум через 1,5-0,5 року після описуваних Вами подій . Як думаєте . хоч одна тверезомисляча людина Вам повірила :?:
Але при цьому я не звинувачую Вас у брехні , не вимагаю підтверджень Ваших геніальних операцій і так далі .
Висновок :
Ви виклали свою інформацю , я свою .
Люди які нас прочитали самостійно зроблять для себе висновки , все одно ні Ви ні я за прийняті людьми рішення відповідати не будемо .
Отже будьте простішим і люди за Вами потягнуться , а для того щоб солідніше виглядати викиньте з лексикону слова :
брехня , брехло маніпулятор і так далі , і заміть їх на :
на мою думку Ви сказали не правду , можливо Ви помилились .....

Вот это решил отдельно выделить... Не знаю кто как с банками - а я ВСЕГДА держу деньги там...
Держать их дома считаю верхом безумия, особенно когда суммы крупные как у меня. И напомню вам - Я НИКОГДА С БАНКАМИ НЕ ПРОЛЕТАЛ.
Были задержки с выдачей на 1-2 дня - ну что поделать... Но я осторожен в выборе :D

За кризис я знал намного раньше чем он случился и узнали о нем вы :D Ну недалеий вы человек. строитель, что тут скажешь... На фонду нашу посмотрите - и все поймете о 2008-м
Поэтому доллары начал покупать еще летом. Перевел вклад Мультивалютный. Но был депо, который не мог перевести - получил в ноябре 2008-го и перевел в доллар по 6. Тогда о 10-15 ходили сказки - кто ж не перевел??? Вы тот олень что ли??? :D

Далее по текущим вкладам и как вы говорили перейти в доллар надо "бегать и скупать по 300 долларов в обменниках". :D
Вот есть у меня вклда Мультивалютный в Привате. Я позвонил - и конвертнули. Сейчас там условия другие - хуже - закончится - я уйду. Есть у меня вклады в ВАБе и Форуме - текущий счет. По ним я получаю 14,5% и 13%. Конвертну в любой день по курсу банка прото пополнив свой валютный депо или открыв новый (непринципиально). Т.о. я могу перейти из гривны в бакс всего за пару часов - с суммами в несколько СОТЕН тысяч гривен.
Часть лежит в короткой гривне (1-3 месяца) - переходить буду как срок по депо будет заканчиваться - там равномерно...
Что вас удивляет??? Вы удивлялись что надо быть в гривне еще весной :D - жизнь подтвердила что я прав. Или нет??? :D Странный вы человек...
Точно также я прав что покупать не надо - цены падают... А вы со своими сказочками...

Еще раз! за 100 к $ на конец 2006-го купить 2к хрущ можно было с ограничениями (далеко от центра и/или от метро). Состояние еще то...
Сейчас за 100 к долларов в этих же районах купить 3к в панельном - не проблема. И за 70 на окраине отдают. Были такие цены в конце 2006-го??? Конечно нет!!! Что вы врете то все???
ЭТО ФАКТ!!! Что тут обсуждать с вами???

Цены падают и будут падать - как я и говорил в сезон отпусков - быстрее..
Что собственно сейчас и видим... :roll:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2010 22:41

Будивельнику-респект!!! :wink:
Люби друзи-ведите дискуссии на более высоком уровне.
С чувством,с толком,с расстановкой.
Ув.Будивельник.По данным сайта домик. нетсреднестатистические цены в Киеве вот-вот пересекут отметку в 1600 долл/кв и уйдут в диапазон 1500-1599 долл/кв.
http://www.domik.net/mod/main/indexes/?pg=value
Как Вы думаете-цены в этом году согласно этому же сайту уйдут в диапазон 1400-1499 долл/кв.?
Ваш прогноз?Заранее спасибо за ответ.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2010 23:31

Как Вы думаете-цены в этом году согласно этому же сайту уйдут в диапазон 1400-1499 долл/кв.?

Гляньте на мій підпис . Там на початок 2011 - 1850 , тому ні про які менше 1500 і мови бути не може :D
1. Во-первых государство покупает в недостроях. Указана цена закупки. Потом эти объекты продаются по МАКСИМАЛЬНОЙ цене 7.99 тыс за кв.м.
Это две большие разницы... Что тут обсуждать с вами если вы ДАЖЕ это осилить не можете...???

1 Айде Ви згодні з тим що сьогодні Кабмін запропонував будівельникам 7990 за житло готове до продажу , чи ні :?:
2 Чи будете Ви сперичатись з тим що Тимошенко звітувала про викуп в Україні житла по 2500-4200 в кількості 5500 квартир в липні 2009 :?:
3 Як вважаєте ціна в 4200 в серпні 2009 нижча чи вища від 7990 в липні 2010 :?:
будівельник:
1 У Вас є сумніви що я продавав в 2006 по 450 . Думаю що не має , таким чином у Вас є сумніви що я продав по 700 в 2010
Задекларуйте суму в 500 доларів застави і я особисто Вам привезу і покажу документ ( нотаріально засвідчена угода купівлі/) продажу в якому чітко зафіксована продаж однокімнатної за адресою Рясна-Руська , вул Брюховицька 12 , 42 кв м за 40 000 доларів в червні 2010 року
Отже якщо хочете інформацію - платіть , я також готовий задекларувати 500 доларів , які перейдуть до Вас у випадку коли мною не буде предявлений цей документ

Айде:
2. Да конечно врете, что в 2006-м (на конец года) продавали по 450.

Як бачу штани мокрі і про продаж в 900 однокімнатної в червні 2010 під ьЛьвовом вже повірили , тепер Ви вважаєте , що я не в стані був продавати по 450 в кінці 2006 під Львовом :?:
Озвучте тоді ціну по якій я продав . Я разом з форумчанами над Вами посміюсь .

Казав же Вам викиньте з лексикону слово брехня , будете після цього розумнішим виглядати.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 лип, 2010 23:47

budivelnik написав:1 Айде Ви згодні з тим що сьогодні Кабмін запропонував будівельникам 7990 за житло готове до продажу , чи ні :?:

Но только это МАКСИМАЛЬНАЯ ЦЕНА ДЛЯ КИЕВА...
budivelnik написав:2 Чи будете Ви сперичатись з тим що Тимошенко звітувала про викуп в Україні житла по 2500-4200 в кількості 5500 квартир в липні 2009 :?:

Тимошенко называла среднюю цену в 4 тыс. грн. ПО УКРАИНЕ. Не по Киеву а по Украине!!! Чувствуете разницу???
За эти деньги выкупали недостроенное жилье с высокой степенью готовности!
Чувствуете разницу между сданным???

budivelnik написав:Айде:
2. Да конечно врете, что в 2006-м (на конец года) продавали по 450
Як бачу штани мокрі і про продаж в 900 однокімнатної в червні 2010 під ьЛьвовом вже повірили , тепер Ви вважаєте , що я не в стані був продавати по 450 в кінці 2006 під Львовом :?:
Озвучте тоді ціну по якій я продав . Я разом з форумчанами над Вами посміюсь .

Казав же Вам викиньте з лексикону слово брехня , будете після цього розумнішим виглядати.

Да смейтесь сколько хотите! В середине 2007-го цены во Львове были под 1500. Вы могли и за 100 продать! Ну и что? Вы кто после этого???? У вас тогда бы за 1000 с руками оторвали бы...
Посмотрите на графики - специально для вас привел чтобы вы не врали...
Цена в Киеве по домику на середину 2007-го 2500, по Мегакварталу 2700. Во Львове под 1500...
Что еще с вами обсуждать???
Это уже анекдот
- за сколько купишь
- за 1000
-а за 550 возмешь???
Так соврите что за 300 - я ж проверить никак не смогу :D :D :D
Но и поверить тоже не смогу :D

Не претворяйтесь оленем - были цены ощутимо выше 1000 за метр...
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 00:37

Что то тема не в то русло пошла.
В попытке найти истину за сколько же будет выкупать жилье государство, как то забывается главное. Государство - это деньги налогоплательщиков, наши с вами деньги и выкупать они будут по сути у себя, поскольку чиновники погрязли там сами. Тут разговор идет не о спасении бизнеса или отрасли: пусти все с рычагов, рынок в кратчайший срок сбалансируется, а всего лишь выходе должностных лиц с минимальными потерями(банкиры тоже хорошо понимают что строители им не отдадут). В такой ситуации, фонд с деньгами в том числе государственными может диктовать любые цены.
Хочется отметить, что трагедия заключается даже не в обыденном кидалове, к этому в этой стране уже привыкли. Проблема в том, что без таких вот стимулов платежный спрос далеко внизу и это понимает каждый. Нет смысла рассказывать про госпрограммы и ипотеку ожидая ее как манны небесной и писать полную чушь "банкиры в очередной раз спасут экономику" и прочее. Никакие хитрые манипуляции уже делу не помогут, обращаю ваше внимание вновь - Европа взяла курс на сокращение дефицита бюджетов, даже Алан Гриспен понял все несостоятельность политики стимулов. А это значит, что эра халявных денег подходит к концу. Либо снижение цен, либо инфляция.

Похоже мы стоим на очень интересной экономической развилке, в традициях старинных русских сказаниях - налево пойдешь, коня потеряешь.... Ситуация такая, два лагеря - один во главе с Полом Кругманом, лауреатом Нобелевской в области экономики между прочем, второй с Аланом Гриспеном, да да тем самым, который несколько пересмотрел свою политику. Так вот первые ратуют за продолжение вливание эмиссионных денег, вторые за политику накопления и умеренных расходов. Как вы догадались первые это лидеры долгов англо-саксы, вторые это мировые экспортеры во главе с Германией, которая не понаслышке знает об инфляции готов так этак 20х.

Можно долго говорить что лучше. Не сочтите за старую песню о крахе доллара и т.д. Но в долгосрочной перспективе, страны проводящие непопулярные социальные программы, являются наиболее привлекательными для инвестиций. Далее делайте выводы сами. Может будивельник и прав, и жилье в долларах начнет расти, сейчас эти стимуляционные сливки засели в Китае и их пытаются законсервировать законами об передвижении средств по планете, гы гы как чума прям. Лично я жду сильную инфляцию по доллару и умеренную по евро.

Если же говорить о сегодняшнем долларе, то цена за типовою панель в Киеве в спальном районе более 1.2 K у.e. в нынешней экономической ситуации - это нереально. Танцы, бубны, а продаж нет. Кредиты? Вернемся на год назад, дальше что?
hoblano

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 07:34

budivelnik написав:

Гляньте на мій підпис . Там на початок 2011 - 1850 , тому ні про які менше 1500 і мови бути не може :D

Дякую за Ваш прогноз. :wink:
Проте мій прогноз,що в цьому році цей графік перетне позначку в 1500 долл/кв і деякий час буде в діапазоні 1400-1499.А до кінця року побачимо-хто з нас спрогнозував правильно. :wink:
Не забувайте,що з 20 серпня вступить в силу закон "Про відмивання брудних коштів" згідно якого при купівлі нерухомості вище 400 тис грн (50 тис долл) фінмоніторінг може запитатися у покупця:"Підтверди купівлю своїми офіційними прибутками"
В зв,язку з цим ще одне питання.
Як вважаєте -скільки (в %)купляється в Києві житла людьми,які спираються не тільки на офіційний дохід і в разі введення цього закону раніше вони б не підтвердили свої доходи.
Дякую за відповідь.
tea
Прогнозист курсу

Подякував: 711 раз.
Подякували: 2309 раз.

Профіль

4
4
Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 08:30

tea написав:...вступить в силу закон "Про відмивання брудних коштів" згідно якого при купівлі нерухомості вище 400 тис грн (50 тис долл) фінмоніторінг може запитатися у покупця:"Підтверди купівлю своїми офіційними прибутками"

в этой стране это означает только то, что эта категория покупателей будет либо таки подтверждать доходы, если они легальные, либо планировать покупку исходя из дополнительных расходов на взятку.

вот кстати полезный материал к размышлению о коррупции:

[url=http://www.forbesrussia.ru/ekonomika-column/vlast/52396-poryadok-po-gruzinski]Порядок по-грузински
Как из ничего создать эффективное государство: грузинский опыт реформы правоохранительных органов[/url]
Desert.Eagle

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 10:11

budivelnik написав...

2 Чи будете Ви сперичатись з тим що Тимошенко звітувала про викуп в Україні житла по 2500-4200 в кількості 5500 квартир в липні 2009

Тимошенко называла среднюю цену в 4 тыс. грн. ПО УКРАИНЕ. Не по Киеву а по Украине!!! Чувствуете разницу???

У Вас з очима все нормально :?: Не середня 4000 по Україні , а діапазон з мінімальним значенням в 2500 і максимальним в 4200 .Таким чином:
максимальна ціна викупу в 2009 - була 4200 ,
а максимальна ціна викупу в 2010 - 7990
В середине 2007-го цены во Львове были под 1500

Айде у Вас не тільки з очима погано , а й з памяттю .
Якщо я пишу :
У мене два джерела інформації . Одне якому я довіряю на 100 % - це мої власні продажі житла на протязі 2007-2010 років і друге , це інформаця яка оприлюднюється в ЗМІ офіційними представниками держави .
Зміна цін по моїм обєктам ( їх звичайно не багато , але в будь якому разі їх більше ніж Ви продасьте/купите для власного використання за все своє життя )
рік ______2006__________2007________2008__________2009__________2010
ціна_450( кінець року)_550( середина)_800(середина)_550(березень)_700( червень)

А всім на форумі крім Вас відомо що я працюю за містом , то складно звичайно зрозуміти , що ціни які я привів приведенні по заміській нерухомості .
Прикладом цього є ціна в 800 - літом 2008 , також будете розповідати що я лох який продавав на піку по 800 :?: А те що ця ціна є нижча ніж Вам здається , так цьому є просте пояснення .
Навіть в Києві ціна на околиці в три рази нижча від ціни в ближньому центрі . Так само і в мене , мої ціни в 3 рази нижчі від цін в центральних районах , Для того щоб Вам було легше зрозуміти для Вас приведу табличку з трьома параметрами .
місто_______2006(кінець)_2007(середина)_2008(середина)____2009(березень)____2010
Київ___________2450________2700_________3200______________1600__________1800
Львів__________1000_______1300__________1600______________1200__________1400
за Львовом______450_________550__________800________________550__________700
Ціна Києва і Львова - це індекс ( для Києва мегаквартал , для Львова виведений мною ) . Так само як і для Києва , так само і для Львова найдешевша ціна як правило в 1,5-1,6 рази нижча від індекса , тому гляньте на слідуючу табличку де я покажу найнижчі ціни для Києва і Львова і порівняйте з моїми
Табличка мінімальних цін
місто_______2006(кінець)_2007(середина)_2008(середина)____2009(березень)____2010
Київ___________1630________1800_________2000______________1000__________1100
Львів__________670_________870__________1000_______________750__________940
за Львовом_____450_________550__________800________________550__________700

Як бачите мої ціни завжди були на 20 % нижчі ніж ціни у місті , в противному разі , хто в мене б купував.

Думаю , що всі хто займаються матеріальним виробництвом мене підтримають в тому , що чим нижча ціна , тим ближче вона до собівартості , тому на найнижчі ціни вплив кризи як правило наймений , бо в тих цінах практично не має запасів для маневру.

Як вважаєте -скільки (в %)купляється в Києві житла людьми,які спираються не тільки на офіційний дохід і в разі введення цього закону раніше вони б не підтвердили свої доходи.
Дякую за відповідь
.
Є як мінімум дві причини по яким цей закон не буде працювати у випадку купівлі житла
1 На сьогодні є єдиний податок який позволяє заплативши 2000-2400 грн в рік показати прибуток до 500 000 грн в рік . Таким чином ті в кого є зайві доходи і в них виникне потреба в їх легалізації можуть спокійно це зробити ( 4 родича = 2 млн в рік при затратах до 10 000 грн :D )
2 Завжди можна скористатись тим що Вам бабця або дідусь подарували певну суму . Все одно ніхто не в стані довести що бабуся або дідусь з стажем в 40 років не могли заробити якихось 1 млн грн :D , правда при нотаріальному засвідченні цієї операції прийдеться сплатити 1 % Держмита і послуги нотаріуса , але не думаю що сума в 10 000 - 15 000 - когось злякає.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 10:21

tea написав:
budivelnik написав:

Дякую за Ваш прогноз. :wink:
Проте мій прогноз,що в цьому році цей графік перетне позначку в 1500 долл/кв і деякий час буде в діапазоні 1400-1499.А до кінця року побачимо-хто з нас спрогнозував правильно. :wink:
Не забувайте,що з 20 серпня вступить в силу закон "Про відмивання брудних коштів" згідно якого при купівлі нерухомості вище 400 тис грн (50 тис долл) фінмоніторінг може запитатися у покупця:"Підтверди купівлю своїми офіційними прибутками"
В зв,язку з цим ще одне питання.
Дякую за відповідь.

И сразу встречный вопрос - что если оформлять покупку в кредит? Сумма первого взноса может быть существенно ниже. Остальное берем в кредит типа на 15 лет, выплачиваем за 2 года кому нужно.
Danilov777

Повідомлення Додано: Нед 11 лип, 2010 10:26

budivelnik написав:тому гляньте на слідуючу табличку де я покажу найнижчі ціни для Києва і Львова і порівняйте з моїми
Табличка мінімальних цін
Київ___________1630________1800_________2000______________1000__________1100
Львів__________670_________870__________1000_______________750__________940
за Львовом_____450_________550__________800________________550__________700

Як бачите мої ціни завжди були на 20 % нижчі ніж ціни у місті , в противному разі , хто в мене б купував.

интересная табличка; получается что в докризисные года разница в цене между Киевом и Львовом была примерно в 2 раза; а с 2009 цены усиленно идут на встречу. И судя по динамике в 2011 цены во Львове и Киеве сровняются.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 13511352135313541355 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор