|
OVB |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення питань пошуку роботи: Як шукати роботу після 40 років, як заробляти понаднормово, СПД і робота по трудовій, а також чорний список працівників і типові помилки претендентів і роботодавців.
Додано: П'ят 16 лип, 2010 02:39
Hauptbuchhalter в компании ОВБ с клиента денег не берут - это факт.
На счет стоимости акций - учтите, что это биржевая стоимость, а там еще имеют место спекуляции.
На счет компетентности консультантов - то это уже зависит от человека, подумать во всех банках, страховых и т.д. вам прям так все улыбаются и стараются вам помочь. На счет Европы, то там сейчас каждый человек, желающий заняться такого рода деятельностью - обязан сдать госэкзамен, подготовленный специальными органами.
В каждой компании естьсвои плюсы и минусы и эта - не исключение. Главное- адекватная оценка !
-
OrlandO
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 10:20
1. Якщо рішення і відповідальність лежить на клієнті, який сенс слухати цього консультанта? Є більш надійні безкоштовні джерела інформації. Консультації надають всі фінансові установи. Їх рейтинги та фінансові показники доступні. 2. Про моральну відповідальність коментувати не буду 3. Послуги ОВБ не безкоштовні. В середньому для це біля 30%, що не дуже дешево, тим більше для довгострокового страхування життя та пенсійного накопичування.
1. скільки часу потрібно, щоб зі всієї доступної інформації вибрати фін. установу і продукт, який краще підійде людині? Якими критеріями керуватися? консультації надають всі установи - згоден. Прийдіть в банк і проконсультуйтеся хоча б на рахунок депозиту. Чи порадить вам консультант послуги свого банку? Чи може у конкурентів кращі % ставки/умови? Чи буде така консультація об"єктивною? Консультант ОВБ у цьому плані незалежний, і оцінює продукти з точки зору клієнта. 2. консультант відповідає своєю репутацією. Правда, що в кожного свої погляди з цього приводу 3. Послуги ОВБ дійсно безкоштовні. Навіть більше, є кращі умови для клієнтів і навіть окремі продукти для ОВБ. Звідки інформація про 30%? Я сам на даний момент вирішую для себе чи є якісь перспективи в співпраці з ОВБ. Дякую.
Дійсно, не простий вибір. В мене теж були сумніви не менше ваших. Для мене, одним з аргументів стала дійсно незалежність консультанта ОВБ та спільні погляди з колегами, які мене запросили.
З вашим серйозним підходом до справи - успіх неминучий. Маєте вибір. Яке рішення ви б не прийняли, воно буде правильне.
-
bandido
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 10:27
Я не уверен, что правильно понял смысл Вашего поста, так что извините если что не так:
Вы имеете ввиду что снижение курса акций на протяжении 2-х лет это спекуляция? Мне кажется что это тенденция.
Посмотрите динамику продаж акций компании и Вам все станет ясно.
В банках и СК со мной работает штатный работник, ответственность за качество его работы несет банк или СК. Улыбается он или нет меня волнует меньше всего. При выборе финансового продукта меня интересует объективность и полнота информации о интересующем меня продукте.
Насчет Европы и экзаменов - это о чем. НФК ОВБ сдают экзамены?
Если Вы утверждали именно так то Вы ошибаетесь. Стратегия менеджмента компании одинакова во всех странах.
Если же Вы утверждали, что люди которые занимаются деятельностью в сфере финансового консалтинга и аудита сдают экзамены - Вы совершенно правы, но при чем здесь ОВБ?
Если Вы успешно работаете в компании и прошли какой-то этап обучения, мне хотелось бы подробнее узнать чему там учат. Дело в том что мне интересна профессия финконсультанта, но у меня все более складывается впечатление, что компания ОВБ ничем не отличается от МЛМ-компаний типа "евролайф". На первом семинаре у меня сложилось впечатление "дежавю" - я это уже по моему видел. Поэтому просто не хочется зря потерять свое время.
-
Hauptbuchhalter
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 10:42
3. Послуги ОВБ дійсно безкоштовні. Навіть більше, є кращі умови для клієнтів і навіть окремі продукти для ОВБ. Звідки інформація про 30%?
Якщо можливо, назвіть компанії з якими працює ОВБ в Україні і по яким напрямкам (страхування, кредити, депозити, іпотека).
-
Hauptbuchhalter
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 10:49
Якщо можливо, назвіть компанії з якими працює ОВБ в Україні і по яким напрямкам (страхування, кредити, депозити, іпотека).
Alico, Allianz, Uniqa, Generali, Garant Life, Юпітер - страхування
-
bandido
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 11:15
А інші види фінпослуг?
-
Hauptbuchhalter
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 лип, 2010 17:48
Hauptbuchhalter написав:А інші види фінпослуг?
Партнери - компанії, з якими є відповідні угоди. Консультації по продуктах у інших сферах, також надаються. До кінця року планується два нових партнери двох різних напрямків діяльності. список партнерів у Європі: www.ovb.ag написав:Німеччина Deutscher Ring, Generali, Signal Iduna, Gerling, HanseMerkur, Roland Rechtsschutz, Pioneer, Deurag, Wüstenrot
Швейцарія ARAG, Aspecta, Generali, Winterthur, Zürich Versicherungen
Чехія AMCICO AIG Life,Česká pojišťovna, a.s. Generali, Kooperativa pojišťovna, a.s., Wiena Insurance Group, Uniqa pojišťovna, a.s., , Wüstenrot
Австрія Deutscher Ring, C-Quadrat, Basler, Wiener Städtische
Словакія Allianz, Credit Suisse, Generali
Хорватія Allianz, Generali, Merkur
Венгрія Allianz, Credit Suisse, Generali, Union
Греція Alico AIG Life, Atlantik Union, ARAG, EFG Eurobank, EFG Eurolife, Genarali, HOL (Hellas Online), Marfin Bank, Millenium Bank, Victoria, Vodafone
Польща AIG Fonds, Amplico Life, Compensa/ Wiener Städtische Gruppe, Credit Suisse, DWS Polska, ERGO Hestia, Generali, Nordea, PZU Life, Signal Iduna
Іспанія Allianz, ARAG, DKV, Estrella / Generali, Hanse Merkur Versicherung, ING, Liberty, MAPFRE
Італія Abbey National, Aspecta, BHW Bausparen, Clerical Medical, Europe Assistance, Hypo Alpe Adria Bank, Skandia, Wiener Städtische, Woolwich
Румунія AIG Life, AIG Romania, ARDAF, ASTRA, Generali, Grawe Romania, Inter American, Raiffeisen/Schwäbisch Hall, Sara Merkur, Unita/ Wiener Städtische Gruppe
Франція Swiss Life, Générali Assurances, Mutuelle Alsace Lorraine, Alptis, Aspecta, ESCA, SEP, April Assurances, Fortuna Vaduz, Crédit Agricole, Crédit Immobilier de France, BNP Paribas etc.
Востаннє редагувалось bandido в Вів 20 лип, 2010 00:29, всього редагувалось 1 раз.
-
bandido
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 17 лип, 2010 12:20
Я Вам дуже вдяний bandido за Вашу відповідь. Тепер мені все більш-менш зрозуміло
-
Hauptbuchhalter
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 18 лип, 2010 00:21
Та нема защо. Радий був допомогти. Звертайтесь
-
bandido
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 23 лип, 2010 00:15
Hauptbuchhalter я думаю,что в данной ситуации имеет место связи стоимости акций с моровой финансовой обстановкой, но никогда не стоит забывать, что все что происходит на бирже - подвласно воздействию спекуляций, поэтому на 100% причину знать никогда не возможно.
На счет работы в компании - могу сказать,что на 80 % все зависит от вас и 20 от руководителя к которому вы попадете.
Для начала работы в компании как в Европе так и в Украине сдается экзамен, просто в европе он намного сложнее.
Что касается работников банков и СК, то из-за их некомпетентности у меня личновозникало очень много проблем, поэтому я говорил про исключения в любых фин организациях.
Если у вас есть какие - либо вопросы относительно данной компании - спрашивайте, не стесняйтесь ))
-
OrlandO
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
|