|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:41
budivelnik написав:По-перше, житло постійно зношується фізично, амортизація - не менша як 1-2 відсотки річних.
2% - це повний капець через 50 років , такий що навіть цеглинки на цеглинці не залишиться , а в нас 50 річний будинок продають дорожче нового , так що напишіть 0,1-0,2% - і це буде правильніше
Будь ласка, не треба нахаращувати дурницю на дурницю. Повна амортизація - це не коли "цеглинки на цеглинці не залишиться", а коли житло буде неможливо використовувати за призначенням чи воно буде потребувати капітального ремонту по ціні не меншій ніж будівництво нового житла. До такого стану 50-річний будинок легко довести якщо постійно не провадити РЕМОНТИ, які самі по собі можуть коштувати до 10% від вартості житла. Більш того, 100-річний будинок, якщо він ще існує - це майже завжди руїна, якщо його не внесли до якогось реєстру визначних пам"яток історії та не витрачають на нього грубі гроші постійно. А ваші 0,1-0,2% - це зовсім брєд .... Бо як би ви цього не бажали, але будинків 500-1000 річної давнини в нас НЕМАЄ. Вони всі знищені природою, часом чи людьми. budivelnik написав:По-друге, воно може бути пошкоджене частково або зруйновано цілком під впливом стихійного лиха (буревій, землетрус, пожежа, повінь і т.д.)
Поцікавтесь в страхової компанії скільки Вам потрібно заплатити , щоб повністю себе застрахувати від подібного лиха і так само поцікавтесь чи можна застрахувати гроші на депозиті і під які умови , потім порівняйте суми - будете приємно вражені різницею на рорядок 
На порядок ? Можливо, хоча це ще треба перевірити. Але "на порядок" - це не "100000 : 1", чи не так ?
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:43
Oven написав:bolex написав:Oven написав:bolex написав:Oven написав:Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.?
Кстати, не перегибайте палку до упора. Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится.
вы подпись его сначала прочтите до конца......
"Село__3090" - це якраз кінець його підпису. Я казав лише про цю частину бо саме її ви самі почали обговорювати.
Вы, что считаете, что метр хаты в украинском селе стоит 3090 грн.? Я уточнял верхнюю границу – было объявлено о 40000 грн.
Я пишу только то, что думаю, более того, проверил сам: "Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится."
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:43
Tugarin Zmej написав:budivelnik написав:1.раз вам до «одного місця» банковское дело рассуждайте о том, что вам ближе. 2.первый пункт поставил крест на остальных.
1 Шановний , мені особисто не подобається коли хтось за дві хвилини пробує навчите мене тому що я вчив 5 років в інституті і 20 на роботі , тому я ніколи не вдаюсь і не влажу в конкретні деталі роботи людей яким довіряю , мені достатньо задати їм запитання типу Поясни мені на хлопський розум як Ви визначаєте величину застави ... І отримати відповідь в двох фразах , а не посиланням мене до вивчення теорії 2 Як правило , знаючи мене , мені дають відповідь спираючись на ті фактори які мають найбільший вплив на вирішення цього питання ( як правило це фактори які на 70 % впливають на вирішення цього питання ) , остальних 30 % я завжди залишаю на поталу фахівцям так як те що вони знають згідно власної підготовки і навиків - мені може бути ніколи не потрібно , тому цими речами голову собі я не забиваю 3 Ваш ображений тон , показує що аргументів Вам не вистарчає , але останнє слово Ви вирішили залишити за собою - Ваше право , але де ще як не на форумі , де всі сховались за ніками не спробувати навіть задаючи дурні запитання отримати розумні відповіді . Просто потрібно вміти фільтрувати.
Ув-й Будивельник, зачем же Вы, получив "пояснення на Ваш хлопський розум", суётесь со своими объяснениями о работе банковских учреждений  (извините за тон, но сложно сдержаться). Ваши знакомые, случаем, не в КБ "Днистер" працювалы? Или Вам просто забыли рассказать о схеме создания прибанковских экспертных компаний, к-е оценивали залоги по недвиге так, что клиент получал в кредит сумму денег, равную цене недвиги+средства на оформление сделки+деньги на ремонт???
1 Я 13 років працював з Промінвестом і навіть під час рейдерської атаки на нього мої платежі не затримувались більше як на три дні , за виключенням одного тижня коли банк був повністю паралізований , жодної моєї копійки в банку не пропало
2 Я 7 років працював і працюю з Електроном ( сьогодні Фольксбанк ) - жодної затримки платежів під час кризи , овердрафт правад під 24 % річних - без проблем , кредити моїм клієнтам навіть в серпні 2008 під 13,5 % - без проблем , умови по отриманню кредитів - такі як я описував вище , реструктуризація для моїх клієнтів - без проблем , одна в лютому 2009 - збереженням відсоткових ставок і зменншення платежів по тілу кредиту в 5 разів , друга в березні 2010 - з розтягуванням кредиту на максимально можливий термін для позичальника ( обмеження досягнення 60 років ) так само з збереженням відсоткових ставок , оплата за дві реструктуризації - 500 грн
Так що як в мене так і в тих з ким я працюю - все нормально , отже вибирайте собі оточення самостійно 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:44
budivelnik написав:Oven написав:bolex написав:Oven написав:bolex написав:Oven написав:Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.?
Кстати, не перегибайте палку до упора. Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится.
"Село__3090" - це якраз кінець його підпису. Я казав лише про цю частину бо саме її ви самі почали обговорювати.
Вы, что считаете, что метр хаты в украинском селе стоит 3090 грн.? Я уточнял верхнюю границу – было объявлено о 40000 грн.
А що проблематично побудувати особнячок з ціною в 5000 доларів за квадрат , з ландшафтним дизайном , з озерцем під боком на ділянці , з острівцем на озерці , з енергозабезпеченням через фотоелементи і теплові насоси , з парканом в кілька метрів висотою з якогось напів-дорогоцінного камінчика .....  Я й за більші суми побудувати можу 
Понятно, спасибо. Вы спутали понятие стоимость строительства и цены. Ну да ладно.
Дача расположена в очень живописном месте, заповедная зона, сосны на участке. 2008г. в с/т "Полесье". 160 кв.м, 2 эт, 5 комнат, 2 с/у. Газ, свет - вдоль участка. 8 соток . Возможность увеличить участок.
Тел: (096) 8578758, (066) 4955057
Алла Цена: 55 000 у.е. 343 у.е. м/кв.
fn.ua/view.php?ad_id=57703
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:50
Понятно, спасибо. Вы спутали понятие стоимость строительства и цены
Це не я сплутав , це Ви
Я ж відразу кидав ссилочку на гілку:
Ціна будівництва і все що з цим повязано
А ціна продажу може бути будь-якою , навіть в тому дачному будиночку де ціна 343 за квадрат , у разі якщо коло нього Прокурор міста участок купить , ціна легенько один нолик додасть
з 343 до 3430 ,
а все тому що у прокурора є зами і той хто буде на дачці найближче , той буде найкоханішим замом 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
bolex написав:Oven написав:bolex написав:Oven написав:bolex написав:Oven написав:Ничего страшного, меня вполне устраивают ваши ответы. Метр квадратный хаты в украинском селе будет стоить 3090 грн.?
Я пишу только то, что думаю, более того, проверил сам: "Если это будет новострой приличного качества - то дешевле не получится."
Давайте так, во первых будивельник пишет о цене за метр квадратный объекта, вы понимаете, что цена это, что-то одно, а стоимость строительства, это, что-то совсем другое? Что такое «приличного качества» - нет такого критерия, если вам интересно как наши сограждане строят и какая стоимость строительства, почитайте: stroimdom.com.ua/forum/index.php
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Oven написав:Дача расположена в очень живописном месте, заповедная зона, сосны на участке. 2008г. в с/т "Полесье". 160 кв.м, 2 эт, 5 комнат, 2 с/у. Газ, свет - вдоль участка. 8 соток . Возможность увеличить участок. Тел: (096) 8578758, (066) 4955057 Алла Цена: 55 000 у.е. 343 у.е. м/кв. http://fn.ua/view.php?ad_id=57703
Этому недострою - и такая цена ??? В него надо волжить еще столько же чтобы оно стало домом. Особенно умиляет "2 с/у", которые существуют, судя по фото, только на бумаге.
-
bolex
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:54
budivelnik написав:Понятно, спасибо. Вы спутали понятие стоимость строительства и цены
Це не я сплутав , це Ви Я ж відразу кидав ссилочку на гілку: Ціна будівництва і все що з цим повязано А ціна продажу може бути будь-якою , навіть в тому дачному будиночку де ціна 343 за квадрат , у разі якщо коло нього Прокурор міста участок купить , ціна легенько один нолик додасть з 343 до 3430 , а все тому що у прокурора є зами і той хто буде на дачці найближче , той буде найкоханішим замом 
Да не цена строительства!!!!
Стоимость/вартість - строительства/будівництва. Цена у продукта на продаже!
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:54
Tugarin Zmej написав:[... в сфере отельно-ресторанного бизнеса - на 10,4%,...
А что у нас там с налогообложением прибыли отельного бизнеса? И что планируется для общепита? Рост должен быть, однако 
-
Art.UA
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 15:57
bolex написав:Oven написав:Дача расположена в очень живописном месте, заповедная зона, сосны на участке. 2008г. в с/т "Полесье". 160 кв.м, 2 эт, 5 комнат, 2 с/у. Газ, свет - вдоль участка. 8 соток . Возможность увеличить участок. Тел: (096) 8578758, (066) 4955057 Алла Цена: 55 000 у.е. 343 у.е. м/кв. http://fn.ua/view.php?ad_id=57703
Этому недострою - и такая цена ??? В него надо волжить еще столько же чтобы оно стало домом. Особенно умиляет "2 с/у", которые существуют, судя по фото, только на бумаге.
вы я вижу привередливый. Поторгуйтесь, может быть, вам уступят. Поищите сами.
Вот с ремонтом…….
Вышгородский р-н.
Ростисное, 45км от Киева, дом 100м, стеклопакеты, цоколь-кухня, прихожая, 1 этаж-2 комнаты, коридор, с/у, мансарда 30м, элэнергия, скважина с насосной станцией, канализация, твердотопливный котел, бойлер, участок 6 соток с возможностью расшмрения, 38000 у.е.торг. 0632332694
Тел: (099) 4971605, (098) 3044782
Алла Цена: 38 000 у.е. fn.ua/view.php?ad_id=213386
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему