|
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:18
_Marlboro_ написав:budivelnik написав:1 Наш теоретик в ударі , тільки різниці між реальним фізично/хімічним процесом деструктуризації матеріалу і будівельними нормативами йому на жаль постигнути не дано . 2 На рахунок горючості -негорючості , є таке поняття самозатухання , тобто не можливість самостійного горіння без підведення зовнішніх джерел тепла , так от весь пінопласт який використовується в будівництві є самозатухаючим і ця особливість досягається шляхом введення особливих присадок в продукт.
1. Процесс деструкции? Это вы о ультрафиолете? Так вам не нужно штукатурить, просто покрасьте краской, ультрафиолет не пройдет, зачем вы штукатурите? 2. Вы пожарник? У вас в селе свои нормы пож. безопасности? У вас своя классификация горючести материалов? Я вам показал фотографии с "самозатухающими" домами, если бы вы не деньги считали, а хоть немного интересовались строительством, то вы бы знали, что после пожара в "Хромой Лошади" уже провели все тесты(в России) и лабораторные и пожарные на полигонах, с разными видами ваших полистиролов, и речь идет о их ПОЛНОМ запрещении, а не только для детских дошкольных учреждений, учебных и лечебных заведений как прописано у нас сейчас в ДБН и ДСТУ 2008 года.
Андрюша , ну скільки можна свій де..лізм демонструвати
1 Пінопласт завжди був заборонений для використання всередині приміщень , ВСЮДИ , а не тільки в дитячих садках чи ще десь.
2 Я бачу тебе хлібом не годуй , дай щось помалювати , то метал фарбою яка 100 років його захищає , то тепер пінопласт .
Спеціально для тебе вже пояснював у кожному конкретному випадку зовнішнє покриття вибирають виходячи з технологічної потрібності і економічної доцільності . Зовнішній шар клею на пінопласті одночасно захищає цей матеріал від :
ультрафіолету
води
вогню
абразивної дії пилюки в повітрі
+ додатково виконує роль естетичного елементу
Твоя фарба не захистить як мінімум від 2 позицій - вогонь і абразивний вплив пилюки і граду + частково не захистить від води бо пінопласт всихається і тонка фарба не зможе втримати закритими краї пінопластових плит .
Зрозумів , чи й далі будеш тут мудрого з себе корчити 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:20
убийца эфира написав:Андрей_В написав:убийца эфира написав:Андрей_В написав:убийца эфира написав:хотите поржать? ну по поводу что денег нет ни у кого
Депозити фізичних осіб на 01.07.2008 р. (млн. грн.) 179298,094
Депозити фізичних осіб за станом на 01.07.2010 р. (млн. грн.) 225957,683
Пересчитайте часть валютных депо с курса 4,85 на курс 7,90.
веришь перед тем как выложить я именно так и зделал.... только по 4,65 считал как типа по самому исторически низкому курсу
Учись считать правильно 179 млрд 40% баксдепо 60% грндепо 179*40%/4,85=14,76 млрд бакс 179*60%=107 млрд грн 14,76*7,9=116 млрд грн 116+107=223 млрд грн Т.е. сумма таже. Только без %%. А если их учесть, то значит депо уменьшились, но не увеличились.
соглашусь с тобой безоговорочно если ты мне докажешь что и в 2008 и 2010 соотношение 60/40 и не поменялось 
Не вижу смысла что либо доказывать - НБУ в своих релизах постоянно говорит, что уровень депозитов растет, но до кризисных уровней еще не достиг. Просто нужно быть в теме.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:21
самурай написав:budivelnikЕсли Вы крутой Практик...купите В Днепре 50 метров с ремонтом в Нагорном районе.....по штуке метр....коппейки 
Якщо я практик то що це значить що з математикою в мене проблеми
Я в себе будую по 500 продаю по 700 , навіщо мені за 1500 км від мене по 1000 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:22
убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфираГлавное Свистите когда 8.50 и шаленый рост Недвиги  а то Вас год читаю и всё в молоко если что не обижайтесь...я по Доброму 
да я и не обижаюсь, просто не понял к чему вопрос про 8,50 в ветке про недвигу
отвечаю...на полном серьёзе...если рост уё...о каком росте цены недвиги? сами ж понимаете народу ж не до этого...смотрите шо Прохфесионалы роблять  про рост цен на ЖКХ вроде писали много.....электрику..... ну а этож сами понимаете не даёт повода для роста цен......
я периодически новым персонажам предлагаю поискать в моих постах хоть одно слово про рост....
я ж не Новый мне простительно......Недвига пока даже не дышит......нужно ну очень много денег.....не зря ж Приват остановил все свои стройки........
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:25
budivelnik написав:самурай написав:budivelnikЕсли Вы крутой Практик...купите В Днепре 50 метров с ремонтом в Нагорном районе.....по штуке метр....коппейки 
Якщо я практик то що це значить що з математикою в мене проблеми Я в себе будую по 500 продаю по 700 , навіщо мені за 1500 км від мене по 1000 
цена ниже рынка.....вроде бы...и то желающих нету
всё ж просто 
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:25
самурай написав:убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфираГлавное Свистите когда 8.50 и шаленый рост Недвиги  а то Вас год читаю и всё в молоко если что не обижайтесь...я по Доброму 
отвечаю...на полном серьёзе...если рост уё...о каком росте цены недвиги? сами ж понимаете народу ж не до этого...смотрите шо Прохфесионалы роблять  про рост цен на ЖКХ вроде писали много.....электрику..... ну а этож сами понимаете не даёт повода для роста цен......
я периодически новым персонажам предлагаю поискать в моих постах хоть одно слово про рост....
я ж не Новый мне простительно......Недвига пока даже не дышит......нужно ну очень много денег.....не зря ж Приват остановил все свои стройки........
Приват кидала.... пользуется защитой закона и мораторием...
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:30
убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфира написав:самурай написав:убийца эфираГлавное Свистите когда 8.50 и шаленый рост Недвиги  а то Вас год читаю и всё в молоко если что не обижайтесь...я по Доброму 
Приват кидала.... пользуется защитой закона и мораторием...
а хто в Украине не Кидала  остановили свои проекты...ну и их партнёры.....причём Проекты в работе......
-
самурай
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:30
budivelnik написав:_Marlboro_ написав:budivelnik написав:1 Наш теоретик в ударі , тільки різниці між реальним фізично/хімічним процесом деструктуризації матеріалу і будівельними нормативами йому на жаль постигнути не дано . 2 На рахунок горючості -негорючості , є таке поняття самозатухання , тобто не можливість самостійного горіння без підведення зовнішніх джерел тепла , так от весь пінопласт який використовується в будівництві є самозатухаючим і ця особливість досягається шляхом введення особливих присадок в продукт.
1. Процесс деструкции? Это вы о ультрафиолете? Так вам не нужно штукатурить, просто покрасьте краской, ультрафиолет не пройдет, зачем вы штукатурите? 2. Вы пожарник? У вас в селе свои нормы пож. безопасности? У вас своя классификация горючести материалов? Я вам показал фотографии с "самозатухающими" домами, если бы вы не деньги считали, а хоть немного интересовались строительством, то вы бы знали, что после пожара в "Хромой Лошади" уже провели все тесты(в России) и лабораторные и пожарные на полигонах, с разными видами ваших полистиролов, и речь идет о их ПОЛНОМ запрещении, а не только для детских дошкольных учреждений, учебных и лечебных заведений как прописано у нас сейчас в ДБН и ДСТУ 2008 года.
Андрюша , ну скільки можна свій де..лізм демонструвати 1 Пінопласт завжди був заборонений для використання всередині приміщень , ВСЮДИ , а не тільки в дитячих садках чи ще десь. 2 Я бачу тебе хлібом не годуй , дай щось помалювати , то метал фарбою яка 100 років його захищає , то тепер пінопласт . Спеціально для тебе вже пояснював у кожному конкретному випадку зовнішнє покриття вибирають виходячи з технологічної потрібності і економічної доцільності . Зовнішній шар клею на пінопласті одночасно захищає цей матеріал від : ультрафіолету води вогню абразивної дії пилюки в повітрі + додатково виконує роль естетичного елементу Твоя фарба не захистить як мінімум від 2 позицій - вогонь і абразивний вплив пилюки і граду + частково не захистить від води бо пінопласт всихається і тонка фарба не зможе втримати закритими краї пінопластових плит . Зрозумів , чи й далі будеш тут мудрого з себе корчити 
Я зрозумив токма одно - я уже строителю везде мерещусь. Значит на верном пути
Уже Путать стал, кому отвечает
Пенопласт горит, даже на видео видно, если кто сам не пробовал подпаливать)))
Пенопласт не паропраницаем, что есть не совсем гуд.
Пенопласт токсичен при определенных условиях.
Пенопласт нужно применять в строгом соответствии с нормами.
Итдитп))
И еще
Строитель, вот ты всех теоретиками называешь, и меня в том числе.
У меня простой вопрос - Где ты черпаешь Знания? У соседа прораба бывшего двоешника?
Или читаешь таки. Так мы тоже читаем. Значит вопрос стоит в том, кто правильно понимает прочитанное? Ты думаешь все Тупее тебя? Не могут понять что написано?
Мания величия?
Или ты вобще ничего не читаешь?))) Неуч
У тебя то по Физике что в школе было?)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:31
самурай написав:budivelnik написав:самурай написав:budivelnikЕсли Вы крутой Практик...купите В Днепре 50 метров с ремонтом в Нагорном районе.....по штуке метр....коппейки 
Якщо я практик то що це значить що з математикою в мене проблеми Я в себе будую по 500 продаю по 700 , навіщо мені за 1500 км від мене по 1000 
цена ниже рынка.....вроде бы...и то желающих нету всё ж просто 
Напевно якщо бажаючих не має то ціна всетаки нижче Ваших побажень , але не факт що нижче ринку . Для того щоб дно намацати мені в 2009 і до 550 прийшлось зходити і нічого , знайшов клієнта . Так що пробуйте , хоча якщо у Вас тільки один обєкт , то куди спішити
Як кажуть у нас
Все так не буде .......... , буде й гірше 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 31 сер, 2010 22:39
: Или ты вобще ничего не читаешь?))) Неуч У тебя то по Физике что в школе было
1 Андрюша по фізиці в мене було 5 , і взагалі в табелі була одна 4 і та з української мове . все інше - 5
2 Прочитай те що я написав, а потім через кілька хвилин ти з розумним виглядом те саме тільки іншими словами , ти що думаєш що інші дурніші від тебе і так само як ти думають що те що 5 хв тому написане вже ніхто не памятає 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1