Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 19141915191619171918 ... 2815>
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 21:59

Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:
А все думкы которые вы тут рожаете уже порядком надоели..

Вас і Вам подібних по думкам тут - сотні , я з своїми - не можна сказати що один , але й до десятка з думками подібними до моїх - може набереться.

Так що на одну мою , я читаю двадцять - тридцять - пятьдесят - Ваших . Уявляєте як мене нудить і нічого якось живу - що значить хороша психологічна підготовка - вчіться.

только возникает вопрос - когда жжж Вы строить успеваете, ежели постоянно на ветке висите??? или Вы настолько доверяете своим работягам, что даже их не контролируете???

Відповідь проста як двері
Я можу будувати разів в 5 більше ніж будую , тому й часу багато , тим більшо що вся робота якою я займаюсь для мене хоббі , в тому числі і знаходження на цих сторінках . Надоїсть - знайду собі іншу забавку.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 22:15

budivelnik написав:
Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:

Вас і Вам подібних по думкам тут - сотні , я з своїми - не можна сказати що один , але й до десятка з думками подібними до моїх - може набереться.

Так що на одну мою , я читаю двадцять - тридцять - пятьдесят - Ваших . Уявляєте як мене нудить і нічого якось живу - що значить хороша психологічна підготовка - вчіться.

только возникает вопрос - когда жжж Вы строить успеваете, ежели постоянно на ветке висите??? или Вы настолько доверяете своим р аботягам, что даже их не контролируете???

Я можу будувати разів в 5 більше ніж будую , тому й часу багато , тим більшо що вся робота якою я займаюсь для мене хоббі , в тому числі і знаходження на цих сторінках . Надоїсть - знайду собі іншу забавку.

позвольте, а чего ж не строите хотя бы в 3р больше??? или сидеть на Форуме веселее??? тоже есть простой как двери ответ - просто уперлись в отсутствие спроса (даже при предлагаемой Вами рассрочке)
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 22:31

скоро вообще в Матрице жить будем:

СБУ шантажує мобільного оператора втратою ліцензії

Відмова оператора CDMA-зв'язку "Інтертелеком" підключити систему перехоплення інформації на телекомунікаціях може призвести до втрати цією компанією ліцензії.

Про це повідомив прес-центр СБУ, пише видання "Дзеркало тижня".

"Інтертелеком" відмовляючись підключати систему перехоплення телекомунікацій, порушує ч. 4 ст. 39 Закону України "Про телекомунікації" та п. 3.13 Ліцензійних умов, затверджених наказом Держзвязку України № 132 від 17.06.04 р., що може призвести до втрати його ліцензії", - зазначено у повідомленні СБУ.

При тому спецслужба відкидає звинувачення компанії-оператора у намаганні здійснювати незаконне прослуховування розмов громадян.

"Що стосується звинувачень на адресу СБУ у намаганні здійснювати незаконне прослуховування громадян, заявляємо, що СБУУ діє в межах чинного законодавства", - зазначено в повідомленні.

При тому СБУ звинувачує компанію "Інтертелеком" у спробах ввезти в країну телекомунікаційне обладнання, уникнувши належного оподаткування.

"СБУ в Одеській області виявлено та ліквідовано схему контрабандного переміщення через митний кордон України телекомунікаційного обладнання на адресу мобільного оператора ТОВ "Інтертелеком", - зазначає відомство.

Нагадаємо, оператор мобільного зв'язку стандарту CDMA ТОВ "Інтертелеком" заявляє про вимогу з боку СБУ встановити автоматичну систему зняття інформації на канали зв'язку.

"Те, що хочуть наші структури, виходить далеко за межі закону. Тому ми зайняли принципову позицію і сказали, що ми не проти виконати вимоги", - таку заяву одеському телеканалу "АТВ" у вівторок після обшуку головного офісу мобільного оператора зробив генеральний директор "Інтертелекому" Борис Акулов.
http://www.epravda.com.ua/news/2010/09/1/246659/
Tugarin Zmej

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 22:57

Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:
Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:

только возникает вопрос - когда жжж Вы строить успеваете, ежели постоянно на ветке висите??? или Вы настолько доверяете своим р аботягам, что даже их не контролируете???

позвольте, а чего ж не строите хотя бы в 3р больше??? или сидеть на Форуме веселее??? тоже есть простой как двери ответ - просто уперлись в отсутствие спроса (даже при предлагаемой Вами рассрочке)

1 Чого юродствуєте :?: Чи не Ви тут про кризу недавно розповідали :?: Чи думаєте що наприклад опускання ціни на 1% збільшить кількість бажаючих купити в пять разів :?:
2 Термін нормального будівництва в мене становить 1-1,5 роки , я можу зараз опустити ціну на 20% і з свистом продати все наперід років на 5 , тільки в мене тоді запитання , а що буде з моїм бізнесом через рік , коли всі будуть виставляти нормальні ціні і будуть мати можливість як робітникам так і постачальникам платити гроші згідно тих цін які будуть на той момен , а в мене будуть зобовязання поставити по ціні на 20-40 % нижчій від текучої .

Так як думаєте збанкрутую я тоді чи ні :?:

На Ваші можливі заявки про обвал цін в майбутньому , в мене зустрічне питання , а як мені тоді враховувати свої прогнози і хто буде нести збитки або отримувати прибутки :?:

Так що не уподобляйтесь Андрію_в , чи ще наприклад Турбіні , які з нормальним емоційним накалом переконують мене в майбутньому падінні , але це їх вигода а не моя і я не збираюсь на підставі безаргументованих заяв про обвал , який до речі тягнувся пів року з листопада 2008 по березень 2009 і дивним чином повністю збігся з негараздами в нашій фінансовій системі і так само закінчився в момент стабілізації гривні + практично не позначився на гривневих цінах , так само до речі як не позначився на гривневих доходах населення і ВВП держави .
Так що на відміну від Вас я рахую навіть збитки або доходи від хоббі + можу собі позволити не рвати кишки , а спокійно проводити час за компютером , а Ви за цей час бігаючи і галасуєте отримуєте мінус в кількості житла яке під впливом Ваших істерик не побудоване в 2009-2010 роках і вже ніколи не буде побудоване , а це як не як приблизно 5 млн кв м нового нормального житла .
Хочете халасувати і при цьому жити в халупках - галасуйте і живіть , а я в цей час буду нормально жити і спокійно спостерігати за Вашим лементом.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 23:09

budivelnik

ну ты и "строишь" тут всех... :D
presto

Подякував: 8 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2010 01:41

budivelnik написав:
Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:
Tugarin Zmej написав:
budivelnik написав:

1 Чого юродствуєте :?: Чи не Ви тут про кризу недавно розповідали :?: Чи думаєте що наприклад опускання ціни на 1% збільшить кількість бажаючих купити в пять разів :?:
2 Термін нормального будівництва в мене становить 1-1,5 роки , я можу зараз опустити ціну на 20% і з свистом продати все наперід років на 5 , тільки в мене тоді запитання , а що буде з моїм бізнесом через рік , коли всі будуть виставляти нормальні ціні і будуть мати можливість як робітникам так і постачальникам платити гроші згідно тих цін які будуть на той момен , а в мене будуть зобовязання поставити по ціні на 20-40 % нижчій від текучої .

Так як думаєте збанкрутую я тоді чи ні :?:

На Ваші можливі заявки про обвал цін в майбутньому , в мене зустрічне питання , а як мені тоді враховувати свої прогнози і хто буде нести збитки або отримувати прибутки :?:

Так що не уподобляйтесь Андрію_в , чи ще наприклад Турбіні , які з нормальним емоційним накалом переконують мене в майбутньому падінні , але це їх вигода а не моя і я не збираюсь на підставі безаргументованих заяв про обвал , який до речі тягнувся пів року з листопада 2008 по березень 2009 і дивним чином повністю збігся з негараздами в нашій фінансовій системі і так само закінчився в момент стабілізації гривні + практично не позначився на гривневих цінах , так само до речі як не позначився на гривневих доходах населення і ВВП держави .
Так що на відміну від Вас я рахую навіть збитки або доходи від хоббі + можу собі позволити не рвати кишки , а спокійно проводити час за компютером , а Ви за цей час бігаючи і галасуєте отримуєте мінус в кількості житла яке під впливом Ваших істерик не побудоване в 2009-2010 роках і вже ніколи не буде побудоване , а це як не як приблизно 5 млн кв м нового нормального житла .
Хочете халасувати і при цьому жити в халупках - галасуйте і живіть , а я в цей час буду нормально жити і спокійно спостерігати за Вашим лементом.

Да будивельнык. Или ты заработаешь или я. Другого не дано.
Учитывая, что все хотят заработать, то фактор хотения вообще не является значим в данной проблеме.
Не забывай, что твой период заработков прошел и закончился в 2008м году, а начнется только после окончания моего периода заработков.

Тебе про спираль здесь штрих залетный объяснял :)
turbina

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2010 02:45

Tugarin Zmej написав:а через интернет-магазины быт. и комптехнику не дешевле покупать, чем в том же Комфи???

Если в Комфи брать акционный товар, то примерно одинаково.
Marcus_Junius_Brutus

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2010 08:33

budivelnik написав:Термін нормального будівництва в мене становить 1-1,5 роки , я можу зараз опустити ціну на 20% і з свистом продати все наперід років на 5 , тільки в мене тоді запитання , а що буде з моїм бізнесом через рік , коли всі будуть виставляти нормальні ціні і будуть мати можливість як робітникам так і постачальникам платити гроші згідно тих цін які будуть на той момен , а в мене будуть зобовязання поставити по ціні на 20-40 % нижчій від текучої .

А будет то, что все коллеги будут завидовать вам, человеку, который по высоким ценам все продал несколько лет назад, а не ждал манны небесной :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2010 09:04

budivelnik написав:3 квартал2008 ( 01-10-2008)-3200__х4,85= 15 520
4 квартал 2008(01-01-2009)- 2200__х7,70= 16 940
1 квартал 2009____________1820__х8,20 = 14 924
2 квартал 2009____________1770__х8,00 = 14 160
3 квартал 2009____________1700__х7,90 = 13 430
4 квартал 2009____________1680__х7,90 = 13 272
1 квартал 2010____________1635 _х7,90 = 12 916
2 квартал 2010____________1590__х7,90= 12 561
3 квартал 2010____________1575__х7,90 =12 442

От Будивельник и манипулятор! Берете цену домика, но вот незадача - небыло по домику 3200, а было всего-то 2800 с копейками.
А если так - с ценами и курсом на начало периода.
Дата Цена дол Курс Цена грн
01.07.2008 2800 4.7 13160
01.10.2008 2800 5.05 14140
01.01.2009 1880 7.9 14852
01.04.2009 1850 7.7 14245
01.07.2009 1800 7.7 13860
01.10.2009 1700 8.2 13940
01.01.2010 1675 8 13400
01.04.2010 1625 7.9 12838
01.07.2010 1610 7.9 12719
01.10.2010 1570 7.9 12403

И в виде графика
http://fotohost.org/images/a161edc3-43kB.jpg

Что-то падение не уменьшилось :!:
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 вер, 2010 09:25

Девелопмент выдает стат)))

За период с 1 августа по 1 сентября 2010 года средняя стоимость индивидуальных домов (коттеджей) в Киеве снизилась на 1,11%

сегодня главный докризисный тренд "покупай сегодня – завтра будет дороже" уже не работает

:lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 19141915191619171918 ... 2815>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей