Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 219220221222223 ... 689>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Універсал (Universal Bank) (2009 - 2021) 2.9 5 608
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
28%
172
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
14%
86
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
83
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
26%
156
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
18%
111
Всього голосів : 608
Повідомлення Додано: П'ят 15 жов, 2010 23:58

vitmyr написав:
ALEX66 написав:Напишите пож., какое отделение и в каком городе, Вас обслуживает так "суперово"...
Я думаю, что это желают узнать многие клиенты банка Универсал ... :wink:
Ага, страна должна знать своих "героев" :D Киев, пр. 40-летия Октября :D

В этом отделении не приходилось бывать ( к счастью ) ...
А вообще на ветке уже обсуждалось, что не все отделения работают одинаково быстро ...
Есть нормальные отделения , а есть и с "тормозами" ... :wink:
ALEX66

Подякував: 256 раз.
Подякували: 186 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2010 12:22

ALEX66 написав:
vitmyr написав:
ALEX66 написав:Напишите пож., какое отделение и в каком городе, Вас обслуживает так "суперово"...

А вообще на ветке уже обсуждалось, что не все отделения работают одинаково быстро ...

Вот только эти нормальные отделения закрываются, остаются только тормознутые.
Такой тренд мне не нравится и планирую до НГ закрыть отношения с банком.
Garick

Повідомлення Додано: Суб 16 жов, 2010 16:32

Garick написав:
ALEX66 написав:
vitmyr написав:

Конечно, это Ваше право : работать или не работать с банком ...
Меня тоже ,что-то не устраивает в этом банке, но есть и то что устраивает ...
Нет идеальных банков, в которых всё хорошо ( % ставки по депо высокие , кредитные ставки очень низкие , РКО - бесплатное, % по текущим счетам - чуть меньше депозитных ) - так не бывает ...
Вот и приходиться работать с несколькими банками , чтобы максимально удовлетворить свои запросы ... :wink:
ALEX66

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 жов, 2010 18:35

ALEX66 написав:
Garick написав:
ALEX66 написав:
vitmyr написав:

Конечно, это Ваше право : работать или не работать с банком ...
Меня тоже ,что-то не устраивает в этом банке, но есть и то что устраивает ...
Нет идеальных банков, в которых всё хорошо ( % ставки по депо высокие , кредитные ставки очень низкие , РКО - бесплатное, % по текущим счетам - чуть меньше депозитных ) - так не бывает ...
Вот и приходиться работать с несколькими банками , чтобы максимально удовлетворить свои запросы ... :wink:

Поддерживаю, в банке есть то, чего нет у других.И как один из нескольких для работы - очень неплох.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 19 жов, 2010 20:58

Какие подводные камни у пакета "Стартовый"?
Неснижаемый остаток, плата за неактивный счет и т.д.?
А то получается, я могу просто открыть "Стартовый" и, ничем не пользуясь, ничего не платить ...
octopus

Подякував: 98 раз.
Подякували: 137 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 жов, 2010 00:00

octopus написав:Какие подводные камни у пакета "Стартовый"?
Неснижаемый остаток, плата за неактивный счет и т.д.?
А то получается, я могу просто открыть "Стартовый" и, ничем не пользуясь, ничего не платить ...

Я пользуюсь всем тем , что входит в этот пакет уже давно ...
Все услуги бесплатные , кроме платы за текущий счет в грн. : 3 грн. в месяц.
Неснижаемых остатков - нет ...
ALEX66

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 жов, 2010 00:15

кредитная карта Универсал банка

Вчера я случайно узнал, что у кредитной карты банка нет никакой защиты от мошенничества в сети интернет. Т.е. любой кассир супермаркета или отделения банка может запомнить или записать все цифры с карточки, включая си-ви 2 код, а потом где-то в интернет-клубе пополнить свой счет моб. телефона или оплатить покупку товара. Оказывается вся сумма кредитного лимита может использоваться для расчетов в интернете и банк не устанавливает ни каких лимитов на эти операции .
Что делать в такой ситуации : сдать карту банку обратно или для безопасности заклеить си-ви 2 код ... :roll:
ALEX66

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 жов, 2010 07:23

Re: кредитная карта Универсал банка

ALEX66 написав:Вчера я случайно узнал, что у кредитной карты банка нет никакой защиты от мошенничества в сети интернет. Т.е. любой кассир супермаркета или отделения банка может запомнить или записать все цифры с карточки, включая си-ви 2 код, а потом где-то в интернет-клубе пополнить свой счет моб. телефона или оплатить покупку товара. Оказывается вся сумма кредитного лимита может использоваться для расчетов в интернете и банк не устанавливает ни каких лимитов на эти операции .
Что делать в такой ситуации : сдать карту банку обратно или для безопасности заклеить си-ви 2 код ... :roll:

Ну это свойственно карте ЛЮБОГО банка. CVV-код нужно обязательно заклеить или хотябы закрасить маркером (под углом, на свету CVV будет виден). Вот с лимитами непорядок :(. Зря Универсал отказывается их контролировать. И давно пора ввести SMS-информирование по движению ср-в на карте.
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Сер 20 жов, 2010 09:34

Re: кредитная карта Универсал банка

ALEX66 написав:Вчера я случайно узнал, что у кредитной карты банка нет никакой защиты от мошенничества в сети интернет. Т.е. любой кассир супермаркета или отделения банка может запомнить или записать все цифры с карточки, включая си-ви 2 код, а потом где-то в интернет-клубе пополнить свой счет моб. телефона или оплатить покупку товара. Оказывается вся сумма кредитного лимита может использоваться для расчетов в интернете и банк не устанавливает ни каких лимитов на эти операции .

Не знаю, есть ли у Универсала Маестро. Как вариант.
На нем CVC2 нет.
Dbaspov

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 20 жов, 2010 09:48

Фінансові результати Eurobank EFG Group за перше півріччя 2010 року

За підсумками першого півріччя 2010 року материнська група Universal Bank, Eurobank EFG, продемонструвала високий рівень стабільності та позитивну динаміку розвитку. За складних і швидко мінливих економічних умов Група зберегла прибутковість, високий рівень достатності капіталу і ліквідності. Чистий прибуток Групи у першому півріччі 2010 року склав 95 млн.* євро, збільшившись у другому кварталі 2010 року майже вдвічі відносно першого кварталу 2010 року. Рівень достатності основного капіталу досяг 10,6%. Особливо позитивну динаміку зростання показали фінансові установи, що входять до складу Групи в країнах Центральної і Південно-Східної Європи. За перші шість місяців поточного року їхній чистий прибуток досяг 12 млн. євро порівняно із збитками у розмірі 26 млн. євро за аналогічний період 2009 року. “Таке стрімке зростання є результатом, з одного боку, поліпшення макроекономічних умов, а з іншого боку - послідовної та чіткої реалізації стратегічного плану розвитку Eurobank EFG. Це, в свою чергу, підтверджує стабільність і надійність Universal Bank, який є частиною Групи, і, найголовніше, надає впевненості в цьому його клієнтам”, – відзначив Мілтіадіс Папаніколаоу, Голова Правління Universal Bank. Здатність Eurobank EFG вистояти в умовах можливих потрясінь під час кризи і спаду в економіці переконливо довели результати тестування, яке у липні 2010 року провів Європейський комітет банківського нагляду. За його результатами Eurobank EFG отримав високий показник стабільності та надійності як серед грецьких фінансових установ, так і серед великих міжнародних банківських груп, що працюють на нових зростаючих ринках Європи. Ключові фінансові показники Групи EFG: • Чистий прибуток Групи у першому півріччі 2010 року склав 95 млн.* євро • У першому півріччі 2010 року фінансові установи у складі Групи в країнах Центральної та Південно-Східної Європи покращили свою прибутковість і вона становила 12 млн. євро на відміну від втрат попереднього року • Прибуток до резервних відрахувань у першому півріччі 2010 року виріс на 6,5% порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав 800 млн. євро • Обсяг кредитів збільшився на 4% порівняно з аналогічним періодом минулого року і склав 58,6 млрд. євро • Рівень достатності основного капіталу продовжив зростати і досяг 10,6%. *Без урахування одноразової виплати податків
Diplomnet

#<1 ... 219220221222223 ... 689>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє