|
Агропросперис Банк (Астра Банк) (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 30 жов, 2010 22:06
NN написав:octopus написав:Mirax написав:А що такого має статися 15.11.10-го ? 
Доводим до Вашего сведения, что с 15 ноября 2010 года по карточным счетам сберегательных карт Dreamcard Savings будет установлена ставка начисления процентов на остатки денежных средств в размере 7 (семь) процентов годовых.
http://www.astrabank.ua/ru/individuals/paycards/DreamCard.html
Обещали подсластить горькую пилюлю.
пакетиками бесплатного сахара?
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 30 жов, 2010 23:53
Viz написав:Бармалей
Є суми транзакцій в одному стовпці та поруч суми списання з рахунку, які менші на відсоток кешбека. Все видно.
я варюсь с этого банка  Мало того, что при открытии депозита, не предложили на шару карточку классик. Выдали обычную карту, а не дрим сейвинг. И в тот момент когда я забирал депозит, и пытался сдать им пластик, клятвенно меня убеждали, что договор который я подписал был создан по ошибке и на самом то деле, у меня есть на карте кеш-бек 
-
Бармалей
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 01:40
Шановні представники банку, підкажіть, будь-ласка, чи є кеш-бек і відсоток на позитивний залишок на депозитній карті DreamCard Savings Interests ? http://www.astrabank.ua/ua/individuals/ ... rests.html
Дякую.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 10:36
Mirax
Cash-back є у всіх Dreamcard. На залишок за карткою для отримання відсотків за вкладом наразі не нараховуються відсотки на баланс залишку (проте якщо ця картка була відкрита до 30.09, вона функціонує як звичайна DS з відповідним нарахуванням.
-
Van Golo
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 11:55
Van Golo написав:Mirax
Cash-back є у всіх Dreamcard. На залишок за карткою для отримання відсотків за вкладом наразі не нараховуються відсотки на баланс залишку (проте якщо ця картка була відкрита до 30.09, вона функціонує як звичайна DS з відповідним нарахуванням.
А при перевыпуске? Вот у меня есть карта одного из банков, так по ней как установили тарифы, так они и остались, за полтора года не меняли. Но при перевыпуске процент на остаток уже не будет таким большим. Конечно через два года дримкард может перестать быть дрим, но тем не менее. И еще я хотел сказать что качество самого пластика карты визаэлектрон не ахти - стружка слетает с торца. Никогда я такого еще не видел. Может это просто мне одному так повезло, или может это от того что пластик импортный а терминалы отечественные.
-
NN
-
-
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 13:16
NN, тоже слегка наблюдал стружку 
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 15:44
Van Golo
Ок, ще одне питання, в мене є звичайна Dreamcard Savings (не депозитна) з незнижувальним залишком 100грн. Чи можу я на неї отримувати відсотки з депозиту і саме тіло депозиту після закінчення його терміну без комісій? Це щоб не плодити зайвий пластик.
І ще побажання щодо дизайну самої картки. Голограму Візи краще було б розмістити на лицьовій стороні, а не звороті карти. Так гарніше, і так прийнято в інших банках.
-
Mirax
-
-
- Подякував: 872 раз.
- Подякували: 876 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 15:57
Mirax написав:Van Golo Ок, ще одне питання, в мене є звичайна Dreamcard Savings (не депозитна) з незнижувальним залишком 100грн. Чи можу я на неї отримувати відсотки з депозиту і саме тіло депозиту після закінчення його терміну без комісій? Це щоб не плодити зайвий пластик.
І ще побажання щодо дизайну самої картки. Голограму Візи краще було б розмістити на лицьовій стороні, а не звороті карти. Так гарніше, і так прийнято в інших банках.
Тоді це буде віза економ а не віза електрон. Та й яка різниця: і там протреться і там теж.
-
NN
-
-
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 31 жов, 2010 21:59
Процент на остаток понижают по всем картам, или только по новым?
-
liberazerate
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 01 лис, 2010 00:04
liberazerate написав:Процент на остаток понижают по всем картам, или только по новым?
по всем
-
l_s_v
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-