|
Цены на недвижимость: резкий, или плавный обвал? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 11 лис, 2010 16:49
jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
До восьми может и не дотянут, но больше чем в прошлом году.
Этот факт негативно повлияет на текущие цены. Перепроизводство растёт.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:00
jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
еще к тому же и деньгу ищут шоб достроиться Украина ведет переговоры с российским банком ВТБ, а также китайскими инвесторами на предмет достройки 960 объектов жилья.
Об этом в интервью журналистам в ходе заседания Межправительственного совета по сотрудничеству в строительной деятельности стран-участниц СНГ заявил министр регионального развития и строительства Владимир Яцуба.
«На данный момент мы имеем порядка 940-960 строительных объектов, которые уже готовы на 95%. И поэтому сейчас мы ведем переговоры с нашими российскими партнерами, Банком «ВТБ», а также китайской стороной относительно кредитования для завершения строительства этого жилья», — сообщил он
но это все ерунда
наш строитель сократил стройку в 5 раз, а значит нас ждет дифсит адназначна 
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:00
jde написав:budivelnik написав:Ambi написав:Все это, конечно, занятно... Но вот это занятнее:
"до 03- 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 11 % до 1850 на 01-2011 "
Ну не сбывается этот прогноз. Ну никак. Никакого роста с марта 2010 вообще. А падение за эти полгода есть, пусть и незначительное.
Ну не збувається і що Так само не збувається і прогнози про обвал .Чи Ви вважаєте що падіння ціни на 6-8% за 10 місяців при кризі яка не закінчилась і призакручуванні гайок всім і вся - великою проблемою. Все потрібно порівнювати одне з одним. Зверніть увагу , як розкричався персонаж вище коли я замість 30% я написав 35% , а от за сумму в 235000 якось ні гугу. А емоційно виглядає ніби й порівну Він збрехав про 235000 заробітку Я про 5% Так що якщо я наніс свої прогнозом особисто Вам якісь моральні збитки , я згоден Вам їх відшкодувати , але в порядку живої черги , де першими починають відшкодовувати ті чиї прогнози найгірші.
Будивельник! 235 тыс. тобой взято с потолка! Ни в каком моем сообщении речь о 235 тыс не идет - я заработал БОЛЬШЕ!!! Точно так же с потолка ты берешь и все остальные цифры - особенно о 25 тыс продажах в Киеве (когда на сегодня их МЕНЬШЕ 10 тыс) - точно так же и цены.
Тобі мало гірчичника
Чи провокуєте мене свідомо на те щоб я отримав гірчичник
Поь порядку
1 Мені все одно які у Вас статки , тому можете називати будь яку суму від нуля до мільярда
2 Мене цікавить тільки тих 35% від суми яку Ви назвете згідно п1
3 Для того щоб у Вас не було можливості юлити хвостом і збільшувати часові рамки я Вас нагадаю , що криза почалася в вересні 2008 року , тому фраза:
35% я заробив під час кризи - аналогічна фразі
35% відсотків зароблено з вересня 2008 по сьогодні
4 Я паросив не плюватись в монітор а розписати тільки деякі положення Ваших висловів , а саме :
а - По депо зароблено під час кризи зароблено 120 000-160 000 , і прибуток на депо становив 60-70%
б - в фонду вкладено 200 000 грн - отримано 1 000 000 грн
5 Після того як Ви дасть відповідь на ці два цікавих питання , Ви отримаєте слідуючі
а - скільки років Вашій донці якій Ви купили РАВ-4 , виходячи з того що про себе Ви заявили що Вам 39
б - чому отримавши 500% прибутку на фонді , Ви не продали магазин , який навіть за 15-20 років роботи не дасть тих грошей які Ви могли заробити продавши його ( Ваші слова вартість магазину 70 000 - прибуток по магазину 20 000)
в - чому Ви розпиляєте свою дорогоцінну увагу на гілках по нерухомості де коливання становлять 10% в рік , а не тусуєтесь на фондових гілках ( Ви ж заробили 500% , невже не хочете поділитись своїми успіхами з профі ) , або на банківських гілках по депо ( Ви ж заробили по 30-35% в місяць , 60-70% в рік ) .
Моя особиста думка
Ви туди не поткнетесь , бо відразу будете розвінчані як трепло .
На цій гілці Ви отримуєте певну підтримку виключно внаслідок героїчної боротьби зі мною , а не я конкретна особистість , така собі собачка яка тявкає тільки в одному напрямку.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:03
прочтите эту статью и дайте мне ответ, к чему здесь этот заголовок?
или у них шаблоны с 2007 года остались на винте?
В Киеве активизировался спрос на двухкомнатные квартиры
С 1 по 10 ноября 2010 года на портале бесплатных объявлений Slando было размещено в общей сложности около 20 тысяч объявлений с предложениями о купле-продаже квартир в Киеве. Больше всего объявлений – 5234 – приходится на двухкомнатные квартиры. Их средняя стоимость составляет $110 тыс., причем предложения от собственников значительно опережают в цене предложения от риелторов – $113,3 тыс. и 98,6 тыс. соответственно.
Как сообщили BIZ.liga.net в пресс-службе Slando, однокомнатные квартиры в столице продают и покупают почти так же активно, как и двухкомнатные – 5190 предложений за указанный выше период времени. Стоимость однокомнатных квартир в среднем на $50 тыс. ниже, чем двухкомнатных: собственники оценивают свои квартиры в среднем в $60,4 тыс., а риелторы – в $69,1 тыс. Таким образом, в среднем за 1-комнатную квартиру просят $62,2 тыс.
3668 объявлений было размещено в категории "трехкомнатные квартиры". Их средняя стоимость равна общей стоимости однокомнатной и двухкомнатной квартиры и составляет $173,2 тыс. Собственники и риелторы оценивают 3-комнатные квартиры практически одинаково: $173,8 тыс. и 171,4 тыс.
Гораздо меньше объявлений приходится на 4-комнатные квартиры – всего 682. Их средняя стоимость в 2 раза превышает стоимость 3-комнатных и равна $352,8 тыс. Разница в оценках собственников и риелторов составляет около $10 тыс. ($349,5 и 361,3 тыс.).
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:05
mortimer написав:jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
Згадаєте мої слова.
1 В 2010 році здадуть близько 5-5,5 млн кв м ( в 2009 здали 6,4)
2 З цих 5,5 млн кв м , реально збудованих 4 , а 1,5 млн кв м це будівля які були збудовані до 31 грудня 2008 рок і які здаються в експлуатацію згідно з спрощенними правилами здачі вже існуючих будівель.
Так що про збільшення виробництва в порівнянні навіть з 2009 роком , можете помріяти ще як мінімум рік.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:11
budivelnik написав:mortimer написав:jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
Згадаєте мої слова. 1 В 2010 році здадуть близько 5-5,5 млн кв м ( в 2009 здали 6,4) 2 З цих 5,5 млн кв м , реально збудованих 4 , а 1,5 млн кв м це будівля які були збудовані до 31 грудня 2008 рок і які здаються в експлуатацію згідно з спрощенними правилами здачі вже існуючих будівель. Так що про збільшення виробництва в порівнянні навіть з 2009 роком , можете помріяти ще як мінімум рік.
Вполне допускаю, что Ваши цифры верны. Но и они не уменьшают перегретого дармовыми деньгами перепроизводства низкокачественного жилья. Мне мечтать об увеличении производства ни к чему. Я спонсировать жадных и глупых строителей не намерен.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:12
budivelnik написав:mortimer написав:jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
Згадаєте мої слова. 1 В 2010 році здадуть близько 5-5,5 млн кв м ( в 2009 здали 6,4) 2 З цих 5,5 млн кв м , реально збудованих 4 , а 1,5 млн кв м це будівля які були збудовані до 31 грудня 2008 рок і які здаються в експлуатацію згідно з спрощенними правилами здачі вже існуючих будівель. Так що про збільшення виробництва в порівнянні навіть з 2009 роком , можете помріяти ще як мінімум рік.
я сегодня выкладывал эту же ссылку, только на другой ветке, из "Домика". Речь в том что 8 млн. сдают в этом году, даже если это не так, что меняет? Не покупали в прошлом году, когда строили меньше, купят в этом потому, что строить стали больше? Это достраивают то, что заложили в 2004-5 году, кто это купит? За 10 месяцев 9000 сделок.....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:29
Oven написав:budivelnik написав:mortimer написав:jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
я сегодня выкладывал эту же ссылку, только на другой ветке, из "Домика". Речь в том что 8 млн. сдают в этом году, даже если это не так, что меняет? Не покупали в прошлом году, когда строили меньше, купят в этом потому, что строить стали больше? Это достраивают то, что заложили в 2004-5 году, кто это купит? За 10 месяцев 9000 сделок.....
1 Щож Ви порівнюєте велике з мокрим
а - угод явно більше ніж 9000
б - навіть якщо 9000 , то це становить приблизно 450 000 - 800 000 кв м ( в залежності від того де купувались квартири , середній розмір квартири на вторинці - 60 кв м , новобудова - 96 кв м)
в - 9000 відносяться виключно до Києва , а в Києві буде збудовано в 2010 році приблизно 7 000 - 8 000 квартир , загальною площею в 600 000 - 800 000 кв м
2 Уявіть собі на хвилинку , що Ви будівельник. У Вас вже є 1000 квартир готових і 1000 квартир які потрібно добудувати , але для цього в добудову потрібно вкласти
1000 квартир х 100 кв м х 10 000 грн( собівартість ) х 0,3 ( врахуємо що добудовувати ви збираєтесь виключно те що готово на 70% = 300 000 000 грн .
Ви нормальний бізнесмен. Запитання
Коли і з яких коштів Ви почнете добудовувати те що недобудоване
Варіантів може бути багато , але реальна відповідь буде слідуюча
______умова____________________________________дія
швидкість викупу більша за швидкість добудови_____всі кошти від продажу + кредитні ресурси
швидкість викупу =швидкості забудови ____________тільки кошти від продажу
швидкість викупу менша швидкості забудови _______тільки та частка коштів яка позволить будувати ____________________________________________продане
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:33
budivelnik написав:Поь порядку 1 Мені все одно які у Вас статки , тому можете називати будь яку суму від нуля до мільярда 2 Мене цікавить тільки тих 35% від суми яку Ви назвете згідно п1
Пункт 1 чего??? budivelnik написав:3 Для того щоб у Вас не було можливості юлити хвостом і збільшувати часові рамки я Вас нагадаю , що криза почалася в вересні 2008 року , тому фраза: 35% я заробив під час кризи - аналогічна фразі 35% відсотків зароблено з вересня 2008 по сьогодні
Во! Вчера везде писал 20 месяцев. Сегодня уже кризис начался с сентября... И сколько месяцев прошло??? Но тогда и не надо считать что было ДО продажи квартир, что я получил с квартир и что осталось - ибо в таком случае я несколько месяцев ДО кризиса я также крутил деньги... Куда их приписать??? А вообще весной будет 3 года как я продал первую... budivelnik написав:4 Я паросив не плюватись в монітор а розписати тільки деякі положення Ваших висловів , а саме : а - По депо зароблено під час кризи зароблено 120 000-160 000 , і прибуток на депо становив 60-70%
Опять вранье! Пользуетесьтем что модератор стер сообщения??? Я как раз считал 120 тыс. НО ТОЛЬКО НЕ ПО ДЕПО А ПО ДЕПО+ВАЛЮТНЫЙ. Валютные операции - знаете что такое??? Только в конце 2008 года я получил от вложений около 25%. За 2009-й год - около 40%. И за 2010-й год получу под 20%. Но не стоит считать все 200 тыс - у меня не всегда столько на депо и учавствуют в спекуляциях. Поэтому примерно 120 тыс - со счета давно сбился - в 2010-м перестал считать, но и гривна не прыгает. А вот как вы получили 10 тыс за 2 года??? budivelnik написав:б - в фонду вкладено 200 000 грн - отримано 1 000 000 грн
Прибыль! budivelnik написав:5 Після того як Ви дасть відповідь на ці два цікавих питання , Ви отримаєте слідуючі а - скільки років Вашій донці якій Ви купили РАВ-4 , виходячи з того що про себе Ви заявили що Вам 39
Скоро будет 20 лет... Летом выдал ее замуж. Живет отдельно от нас с начала года. budivelnik написав:б - чому отримавши 500% прибутку на фонді , Ви не продали магазин , який навіть за 15-20 років роботи не дасть тих грошей які Ви могли заробити продавши його ( Ваші слова вартість магазину 70 000 - прибуток по магазину 20 000)
Наверное потому что я с акциями не разговариваю как вы с кирпичем  Я прекрасно понимаю, что подобные вещи на фондовом в следующие 10 лет могут и не повторится!!! Вдумайтесь, падение индекса в 6 раз в гривне!!! Еще и при падении самой гривны!!! budivelnik написав:в - чому Ви розпиляєте свою дорогоцінну увагу на гілках по нерухомості де коливання становлять 10% в рік , а не тусуєтесь на фондових гілках ( Ви ж заробили 500% , невже не хочете поділитись своїми успіхами з профі ) , або на банківських гілках по депо ( Ви ж заробили по 30-35% в місяць , 60-70% в рік ) .
Я ежедневно читаю валютную ветку, периодически банковскую...
Там нет вечно врущих! Что мне там обсуждать??? Хотя там тоже пощу...
А тут я объясняю людям, что недвига уже не будет тем инструментом, на котором можно заработать в ближайшие годы...
Перестаньте врать постоянно и хронически - я и внимания не обращу...
Кстати обещал выложить цитату и ссылку... Где они??? Завтрался и съехал?
-
jde
-
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 53 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лис, 2010 17:36
budivelnik написав:Oven написав:budivelnik написав:mortimer написав:jde написав:Во! Будивельнику срочно придется менять стратегию... Раньше было строим мало - будет плохо покупателям - теперь начнется - когда много плохо покупателям http://korrespondent.net/business/reale ... tsya-na-25В Украине в 2010 году будет введено в эксплуатацию 8 млн кв. м жилья, что на 25% превысит аналогичный показатель за 2009 год
1 Щож Ви порівнюєте велике з мокрим  а - угод явно більше ніж 9000 б - навіть якщо 9000 , то це становить приблизно 450 000 - 800 000 кв м ( в залежності від того де купувались квартири , середній розмір квартири на вторинці - 60 кв м , новобудова - 96 кв м) в - 9000 відносяться виключно до Києва , а в Києві буде збудовано в 2010 році приблизно 7 000 - 8 000 квартир , загальною площею в 600 000 - 800 000 кв м 2 Уявіть собі на хвилинку , що Ви будівельник. У Вас вже є 1000 квартир готових і 1000 квартир які потрібно добудувати , але для цього в добудову потрібно вкласти 1000 квартир х 100 кв м х 10 000 грн( собівартість ) х 0,3 ( врахуємо що добудовувати ви збираєтесь виключно те що готово на 70% = 300 000 000 грн . Ви нормальний бізнесмен. Запитання Коли і з яких коштів Ви почнете добудовувати те що недобудоване Варіантів може бути багато , але реальна відповідь буде слідуюча ______умова____________________________________дія швидкість викупу більша за швидкість добудови_____всі кошти від продажу + кредитні ресурси швидкість викупу =швидкості забудови ____________тільки кошти від продажу швидкість викупу менша швидкості забудови _______тільки та частка коштів яка позволить будувати ____________________________________________продане
9868 сделок за 10 месяцев 2010 года из них 7943 вторичка, 1925 первичка. Данные эти я теперь собираю из официальных источников и регулярно обновляю.
Из официальной статистики известно, что 45% сделок единички и 40% двойки. Средняя площадь 35-40 метров/кв, а не 60.
дальше мне не совсем понятен ваш вопрос, но предположу следующие, если строителям не за, что достраивать - то куда они потратили средства инвесторов, а это (опять открытые источники) на сегодняшний день 18 ярдов грн. Этого опять мало? Пусть достроят то за, что им УЖЕ ЗАПЛАТИЛИ.
-
Oven
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему