Стаття 96. Черговість та порядок задоволення вимог до банку, оплата витрат та здійснення платежів
Кошти, одержані в результаті ліквідаційної процедури, спрямовуються на задоволення вимог кредиторів у такій черговості:
1) зобов'язання, що виникли внаслідок заподіяння шкоди життю та здоров'ю громадян;
2) грошові вимоги по заробітній платі, що виникли із зобов'язань банку перед працівниками до порушення процедури ліквідації банку;
3) вимоги Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, що виникли у випадках, визначених законодавством про гарантування вкладів фізичних осіб;
4) вимоги вкладників - фізичних осіб у частині, що перевищує суму, виплачену Фондом гарантування вкладів фізичних осіб;
5) вимоги Національного банку України, що виникли в результаті зниження вартості застави, наданої для забезпечення кредитів рефінансування;
5-1) вимоги Міністерства фінансів України, що виникли у зв'язку з наданням поворотної фінансової допомоги за виключенням внесків до статутного капіталу;
6) вимоги фізичних осіб, платежі яких або платежі на ім'я яких заблоковано (крім фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності);
7)
[color=red]інші вимоги[/color], крім вимог за субординованим боргом;

вимоги за субординованим боргом.
Cейчас банк должен примерно 22.5 млрд, а ему должны где-то 23, очередь судебных решений наших №7, я думаю вы понимаете, что в случае ликвидации до нас очередь не дойдёт, это теоретически банк имеет активов на 23 млрд., но практически за их г а м н о - активы абы половину этой сумы дали, так что молитесь те, у кого отсужена инфляция и открыто провадженння, если действительно рекапитализируют, то может быть мы по судовым что-то и получим, а если ликвидация, то что присужено сверх вклада, мы не увидим как собственные уши без зеркала.
Кто не согласен, я готов послушать Ваши версии.