Державний бюджет–2011 має бути вже на основі Податкового...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
У цьому форумі обговорюються всі питання, пов'язані з бюджетом: бюджетна система, бюджетний кодекс, державний бюджет, державний борг, місцеві бюджети, місячна звітність, фінансові органи
Повідомлення Додано: Чет 25 лис, 2010 14:41

Державний бюджет–2011 має бути вже на основі Податкового...

Президент України Віктор Янукович наголошує, що Державний бюджет–2011 має бути прийнятий вже на основі нового Податкового кодексу. Про це він сказав сьогодні під час чергового виїзного засідання Ради регіонів України у м. Буча Київської області. “Ми обов’язково повинні прийняти бюджет на основі нового Податкового кодексу”, – наголосив Віктор Янукович.

Президент висловив упевненість, що незважаючи на численні недоліки, які є в існуючому проекті цього документу, дискусія, що відбулася з даного питання у суспільстві, має бути перенесена у парламент та завершитися прийняттям Кодексу. “Врешті-решт повинно бути знайдено консенсусне рішення”, – підкреслив Глава держави, додавши, що Верховна Рада, вочевидь, має обговорити ті численні пропозиції щодо вдосконалення Податкового кодексу, які були висловлені під час його громадського обговорення.

“Бюджет повинен бути прийнятий в цьому році і на основі нового Податкового кодексу, який дасть Україні надію та можливість розвиватися”, – ще раз наголосив Віктор Янукович.

Глава держави також зауважив, що прийняття сучасного Податкового кодексу очікують від України і наші міжнародні партнери. Йдеться про документ, який відповідатиме світовим стандартам та створюватиме сприятливі умови для інвесторів.

За словами Віктора Януковича, Податковий кодекс має бути збалансований та давати мотивацію для розвитку бізнесу в Україні. Глава держави назвав питання прийняття цього документу найбільш важливим у контексті підготовки Державного бюджету на 2011 рік.

Президент, крім того, нагадав, що 8 липня в Україні було прийнято Бюджетний кодекс, який значно розширює можливості місцевих бюджетів, передбачає інноваційно-інвестиційну модель розвитку економіки та значно підвищує питому вагу видатків на розвиток регіонів. У цьому контексті Глава держави звернув увагу Прем’єр-міністра України Миколи Азарова на необхідність проведення з керівниками фінансових інституцій на місцях навчання щодо норм нового Бюджетного кодексу. “Це обов’язково треба зробити”, – резюмував Віктор Янукович.
http://www.president.gov.ua/news/18067.html
Модератор
Аватар користувача
Модератор Форуму
 
Повідомлень: 6136
З нами з: 25.01.06
Подякував: 71 раз.
Подякували: 431 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
20 4354
Переглянути останнє повідомлення
Пон 19 вер, 2022 14:08
Игорь Алексеевич
0 169599
Переглянути останнє повідомлення
Сер 15 кві, 2020 12:08
Ірина_
3 6293
Переглянути останнє повідомлення
Сер 03 січ, 2018 13:21
4el
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама