|
|
Marlboro5
Будь ласка, розкажіть, яким чином Ви здійснювали погашення кредиту, через запропонований з нового року поточний рахунок, чи домоглися усе ж таки вносити кошти до рахунків, які вказані в угоді (відсотки окремо, тіло окремо) ? дякую за відповідь.
Оскільки кредит було погашено достроково, то, відповідно не мало значення на які рахунки ідуть гроші. Основне - зняття заборони відчуження банком, довідка у МРЕВ для зняття з обліку (про виконання зобовязань), платіжне доручення, а також я попросив, що мені оперативно підготували, лист (чи довідка, назвивайте як хочете) про те, що мої зобовязання перед банком виконані у повній мірі згідно діючого кредитного договору. Підтвердженням даного є ПЛАТІЖНЕ ДОРУЧЕННЯ про внесення залишку заборгованості по діючому кредитному договору.
Усе дуже просто. дякую.
11.10.2010
Ерсте Банк розпочинає виплати відшкодування вкладникам ВАТ КБ «Причорномор’я» 11 жовтня 2010 року Ерсте Банк знизив процентні ставки за депозитами в національній валюті в середньому на 1,5-2%. У зв’язку зі зниженням депозитних ставок, знижуються плаваючі ставки за кредитними продуктами для роздрібних клієнтів. Плаваюча ставка за кредитами на нове авто, а також нерухомість на первинному та вторинному ринках для позичальників-фізичних осіб складе 16,3% річних у гривні. «Знижуючи ставки за депозитами ми створюємо більш привабливі умови для кредитування. Тепер, наші роздрібні клієнти, обираючи кредити з плаваючою ставкою на рівні 16% річних, зможуть отримати цілком доступні умови фінансування», - пояснює Світлана Черкай, заступниця голови правління АТ «Ерсте Банк» Таким чином, Ерсте Банк пропонує наступні умови за роздрібними депозитами: - «Швидке накопичення» – від 9,5 до 10,75% річних залежно від залишку коштів на рахунку;
про банкОтделение на Бажана, 12.
Снимал доллары с "потрійного захисту", несколько тысяч, заранее не предупреждал. Выдали без проблем, особенно порадовало, что кассир пересчитывая деньги, старые/помятые купюры откладывал в сторону и выдал всю сумму новыми. Отличный банк. .
Вкладчик.In..UAпо заявкам читателей подготовил анализ надежности Ерсте Банк по состоянию на 1.10.2010г.
Результаты проведенного анализа финансовых показателей* АО «Ерсте Банк» по состоянию на 1 октября 2010, свидетельствуют о сохранении платежеспособности Банка в IV кв. 2010г. и I кв. 2011г. Ерсте Банк демонстрирует достаточную капитальную базу, высокий уровень ликвидных средств, кроме того, банк в III кв. 2010г. получил прибыль, что позволило снизить убытки по итогам 9 месяцев 2010г. http://www.vkladchik.in .ua/index.php/banks-link/bank-analysis-fact/616-erste-bank-analysis-3kv-2010
Re: про банк
+100 Деньги отдают быстро и крупными купюрами. Единственное ставки по депозитам маловаты. Еще можно добавить , что при приеме гривны или валюты принимает все подряд, никогда не бракует купюры
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор |
|