|
|
піднімаєтмо темку
З того часу втекло багато води золото подорожало нерухомість впала на сьогодні графіки золота та нерухомості будуть виглядати в дол так
1) Спрос на золото в последние несколько месяцев вырос еще на 33%
2) Инфляция усиливаеться, в первую очередь в США о чем говорит "Бежевая" Книга ФРС 3) Цены на золото - не пузырь. 4) Можете купить/продать золото в Банке "Юнекс", депозиты тоже там же можете разместить с 1го октября эта услуга будет доступна. Банк входит в 5ку крупнейших операторов рынка банковских металлов
Будівельник, всеціально для тебе піднімаю цю віточку..
з вересня ціна на нерухомість трішки впала на золото трішки піднялась...
посмеялся.... спасибо. Давайте тогда приведем стоимость метра квадратного "Во время оккупации Харькова на черном рынке....". Думаю это будет убедительная победа недвижимости.
budivelnik: "...цена квартиры в унциях золота ..."
пожалуйста, выложите это формулу большими буквами, на все сайты экономистов/финансистов и прочая, прочая, прочая...
Шановний Ви побачили що житло подорожчало за 10 років у 6 разів , в цей самий час , в 5 разів подорожчало золото , в 7 разів нафта , про що це говорить Як я розумію , що при практично незмінній кількості цих товарів . ріст ціни на золото-нафту-квадратні метри ( думаю що ланцюжок можна продовжити ) , говорить не про надування бульбашки в цих товарах , а про надування бульбашки під назвою американський доллар . Кількість товарів - стала , ціна виросла в 5-7 разів , значить просто в світі кількість доларів зросла в цих самих 5-7 разів . Те що у Вас не так , тих хто ці долари друкує цікавить мало , їх цікавлять реальні активи ( енергоносії , харчові ресурси , сировинні ресурси ) і такий непримітний ресурс як житло , адже без нього неможлива концентрація населення в потрібних точках для легшого видоювання цього населення в тому числі і через вартість житла.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||