Генерация

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Календар зборів акціонерів емітентів цінних паперів України. Обговорення емітентів і отримання дивідендів за акціями, нові українські емітенти.
  #<1 ... 3233343536 ... 57>
Повідомлення Додано: Чет 06 січ, 2011 02:51

ля-ля-ля

материал слета не скажу, 12Х1МФ... исправил позже
изготовитель материала - ЧиЧиЧиПи )

немного не вовремя и несильно касается фонд рынка ,а так потрындеть

в экономию 60г после реконструкции на трипольке не верю, после того как сам рисовал цифры для эл станции крымсоды (давно было), и она поверили, хотя откатами не пахло по той работе
да еще столько денег выделяется, может стоило бы задуматься о строительстве/полной замене старого блока например на змиевке (там №1 стоит уже давно)
сименс газовая турбина на 100МВт 6 лет назад стоила 100млн долярив, в Питере собирались строить
а вот ставить качественные фильтры на угольные блоки однозначно надо, немецкие почти не дают дыма при 100% сжигании угля

если у Вас будет время и не читали еще, найдите инфу по "три ущелья", я когда прочел еще перечитывал 3 раза, и в отличии от других крупных проектов, этот таки заработает на полную мощность (мое мнение)

как я понял, почему всплыла тема о тихоходных турбинах, из=за Китая, которому не понравились быстроходные на атомных станциях, хотя росатом построил аэс на быстроходе именно в Китае
а кто платит тот и заказывает крем-брюле
на тихоходных хотя бы расход металла на 25% выше, тут наверное больше политики...были бы другие у руля в краине росатом пришел бы на турбоатом, а так пошел до французов
Niko_moto

Подякував: 76 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 06 січ, 2011 23:51

Своим решением НКРЭ решила увеличить инвестпрограмму "Киевэнерго" в 2,6 раза - до 348,678 млн.грн. (с НДС)

http://news.liga.net/news/N1038022.html
qwasqwas20

Подякував: 6 раз.
Подякували: 131 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 07 січ, 2011 22:30

На третьем месте, по мнению экспертов, приобретение 24,9% акций ОАО "Западэнерго" все тем же ДТЭК Рината Ахметова. Продавцом выступили структуры Григория и Игоря Суркисов, Bank of New York (залоговые акции через депозитарные расписки) и другие миноритарии.

http://news.finance.ua/ru/~/1/30/all/2011/01/07/222936
San

Подякував: 2331 раз.
Подякували: 2612 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 січ, 2011 15:50

dulib написав:а тому що 2 роки можна кредиторам дулі показувать і ніфіга за то не буде. Як кажуть поляки: "Гуляй душа, пєкла німа!"
2 роки (якщо Пан Перзидент підпишуть) через банкротство (історію ДНЕН всі памятають) не приватизовуватимуть.

Фиги попрятали небось назад теперь. :?
San

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 січ, 2011 16:33

я думаю :oops: (или мне так кажется, что я думаю)
если тариф вырастет в два раза, -- то это жизнь с чистого лица.
Мыцик

Подякував: 53 раз.
Подякували: 299 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 січ, 2011 19:32

Мыцик написав:я думаю :oops: (или мне так кажется, что я думаю)
если тариф вырастет в два раза, -- то это жизнь с чистого лица.

Физики занимают менее трети среди потребителей.
Часть роста тарифа пойдет на уменьшение дотаций.
Часть - осядет на облах
Часть пойдет в себестоимость за уголек от ДТЕКа
В итоге - прибыль покажет рост, конечно, но в небеса взлетать еще не время, пожалуй только на росте тарифов.
qwasqwas20

Подякував: 6 раз.
Подякували: 131 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 січ, 2011 20:18

Вітання всім, як не дивно, але на новому календарику таки здибались, може й далі буде?
до справи.

2Мыцик.
Щодо рекомендацій і характеристики СЕЕН, Вашу позицію розумію.
Сьогодні Езоп буде без мене, тим більше компанію сьогодні так чи інакше мені Ви вже склали.
Я не вірю, що в СЕЕН зайдуть хтось з тих двох – ні ГП (чи хтось з його ОГК-2 чи ОГК-6), ні ІнтерРао. Їм не дадуть, зачим? Не було чути, що СЕЕН складова пакту, тому радше вірю, що буде хтось з місцевих. Хто? Адін таваріщ, в якого на руках купа грошей зараз висить, сильно почав цікавитись поїздом, в який вскочили перед ним. Сильно- значить на рівні людей які проводили його інтереси в «самій-самій» гороховосуповій історії. Тож ми зараз могли б бути свідками історії покруче нафти, якби хитрі татари не були шустрими, як китайці :) . Якщо порішають те питання – то компенсація або одним , або іншим – буде СЕЕН. Ви правильно сказали, що ФФ зараз є гальмом ціни, з іншої сторони – це показник, хто в них зацікавлений. Допоки там рахунків в зберігачі ако Донгор, аль ПУМБ не особливо, а таких що більше 5% СФ і немає.
То з позицій віри, а з позицій інтересу – буде цікаво побачити хто буде андеррайтером облігів СЕЕНу і куди вони підуть, також як пропишуть умови приватизації генерацій (17% річних -це багато, особливо якщо згадати, що ВТБ давав і під скільки ДНЕНу і те, що Ощад дає під 15,45% річних).

Щодо збільшення СФ по НЕКу, Атому і Воді. Все правильно, треба грошей багато «звідти», а ті БРРРРРР і всяке інше дивляться на баланси. Коефіцієнти власний/позиковий треба піднімати бо ніяк, окрім того питання оподаткування через інвестскладову до тарифу – ПНП (однією рукою даєм, а потома – хап назад в бюджет , а Ви думали- «ет не капуста» :) ).

Щодо котлів.
ТКЗ «Красный котельщик», ОАО «ЭМАльянс»
За 64-87рр. вони на Україну відгрузили 33 котли, по великому рахунку майже все, що в нас пихтить - їхнє. Якщо подивитесь, недавні тендери ЗАЕНу і ДНЕну по реконструкції, саме ЕМАльянс і проводитиме реконструкцію котельних установок.
Мають проекти і для газовок, і для антрацитів, поставлялись в Китай і в Індію. Матеріал – 12Х1МФ, 15Х1М1Ф, 12х18Н10Т, вроді щось робили під Т91 і Р91. В основному – двохкорпусні пиловугільні; робили по ліцензії фінів (Foster Wheeler) ЦКС на блок 330 МВт в Новочеркаську. Свого часу Клюєв ходив з ідеєю будувати завод по котельному обладнанню в нас, але потім прийняли закон про альтернативну енергетику :) (патаму котлів в них і немає :) ).

2 Niko Moto.
+50 за скептицизм по «-60 г.у.п./кВтг»

До речі про головне, Закон про внесення до 2711 про продовження мораторію на банкротство підприємств ПЕК до 2013 року заветований… ждьомс…
А чо всі мовчать? Окрім Sana ( чолом Вам батьку, що відкриваєш очі єретикам) :)
Ей, анатоліки /анаболіки/анальгетики? Та Ви ж своїх клієнтів маєте шас стращать генераціями як чорта ладаном? На кому незавершена справа про банкрутство висить, га? Як на мене, маєте ще один гачок в плюс ідеї щодо «рішально-компенсаційного механізму».

про тарифи, ціни і т.д. буде на днях.
Пацани, берем попкорн, "тайни хранцузького двору" гарантую :)
dulib

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2011 09:23

берем попкорн, "тайни хранцузького двору" гарантую

попкорн на руках. Той що на трипіллі. Тепер би зрозуміти, що з ним робити найближчим часом: сусіду по форуму передати чи тримати залишки?

а +50 - це лише наполовину згоден :wink:
San

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2011 12:41

Адін таваріщ, в якого на руках купа грошей зараз висить, сильно почав цікавитись поїздом, в який вскочили перед ним.
А я то думаю, что это Допкин стал так хвалить Субботина?
Я не вірю, що в СЕЕН зайдуть хтось з тих двох – ні ГП (чи хтось з його ОГК-2 чи ОГК-6)
нет, значок :oops: ставить не буду. Никогда не считал что ГП принесет счастье нашей генерации. Я писал, что ДО приватизации СЕЕН будет выглядеть лучше чем другие. Потому что другие -- это за долги.
Странно прозвучат слова, но мне казалось что деньги в Украине заканчиваются. Нефть 605, получается креститься надо.
Востаннє редагувалось Мыцик в Вів 11 січ, 2011 12:55, всього редагувалось 1 раз.
Мыцик

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 січ, 2011 12:51

Змей меня с толку сбивает. Особенно на фоне телекома. Неужели он самостоятельный?
То что Вы написали ....
Фирташ явно лучше. Да и газ у него есть. Приватизация Днена , слияние Азовстали с Азов коксом, да ну его этого татрина. приватизация за долги. Он все будет делать по старинке.
8)
Не надо попкорна. надо сеен покупать. Потому что теперь есть большой шанс, что ПОСЛЕ приватизации он будет лучше. Потому что прямые договора с татарином не принесут радости минорам генерации.

ПС надо дома ставить инет. генерация надолго
Мыцик

Профіль

#<1 ... 3233343536 ... 57>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей