|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 20 лют, 2011 22:01
FLU_TD написав:budivelnik написав:FLU_TD написав:"Хорошему человеку", который избирательно удаляет на этом форуме мои посты, неприятные Будивельнику: Очень хочется назвать вас " незлым хорошим", "не тихим, а громким " словом. Будьте последовательны! Если удаляете мои сообщения (захожу сюда редко, но замечаю уже 2-й второй раз, как удаляют мои абсолютно корректные посты), удаляйте все! Не вырывайте контекст! А лучше заблокируйте мою учетную запись, "хороший вы человек ". Или... здесь только форум будивельныков/продаванов..?! Много же вы напродаете таким способом! Реальный здравомыслящий клиент с вами дела иметь не станет. Или вы "лоха ждете"..? И как вас назвать...!? Мерзко...
Шановний , у Вас якась манія величі розвивається. Нікому пости про мене не стирають , а Вам вже тільки за останній місяць два стерли . Може Ви користуватись компютером не вмієте і замість відправити натискали попередній перегляд ? До речі на форумі я був два дні відсутній , відпочивав в Закарпатті , тому на мене можете бочку не котити.
Шановный, моей мании до вашей мании еще развиваться и развиваться... Также как и вашему мелкому гешефту, сорри, бизнесу. Читаю форум редко, пишу еще реже (в отличие от вас гы-гы, шановного загруженного работой будивельника), но впоследствии всегда перечитываю то, что было мною написано. Вывод очевиден: такой большой и взрослый дядя, такой шанованый будивельнык - и такая ябеда... Ай-я-яй...
Ще раз повторюю Забагато честі для такого сильно зайнятого як Ви приділяти хвилинки моєї скромної уваги , особливо в ті дні коли я на відпочинку. Але якщо Ви не вмієте писати , або використовуєте нецензурну лексику а також особисті образи , то мені особисто не дивно що модератори труть Вас під корінь , як особу яка ніяким чином на форумі себе не проявила , але при цьому спробувала перетворити його на балаган. Тим більше , що прикладів різноманітних вискочок тут було достатньо , так що форум не багато втратив не прочитавши чергову порцію помиїв від нікому невідомого графомана .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 20 лют, 2011 22:16
FLU_TD написав:budivelnik написав:FLU_TD написав:"Хорошему человеку", который избирательно удаляет на этом форуме мои посты, неприятные Будивельнику: Очень хочется назвать вас " незлым хорошим", "не тихим, а громким " словом. Будьте последовательны! Если удаляете мои сообщения (захожу сюда редко, но замечаю уже 2-й второй раз, как удаляют мои абсолютно корректные посты), удаляйте все! Не вырывайте контекст! А лучше заблокируйте мою учетную запись, "хороший вы человек ". Или... здесь только форум будивельныков/продаванов..?! Много же вы напродаете таким способом! Реальный здравомыслящий клиент с вами дела иметь не станет. Или вы "лоха ждете"..? И как вас назвать...!? Мерзко...
Шановний , у Вас якась манія величі розвивається. Нікому пости про мене не стирають , а Вам вже тільки за останній місяць два стерли . Може Ви користуватись компютером не вмієте і замість відправити натискали попередній перегляд ? До речі на форумі я був два дні відсутній , відпочивав в Закарпатті , тому на мене можете бочку не котити.
Шановный, моей мании до вашей мании еще развиваться и развиваться... Также как и вашему мелкому гешефту, сорри, бизнесу. Читаю форум редко, пишу еще реже (в отличие от вас гы-гы, шановного загруженного работой будивельника), но впоследствии всегда перечитываю то, что было мною написано. Вывод очевиден: такой большой и взрослый дядя, такой шанованый будивельнык - и такая ябеда... Ай-я-яй...
Ще раз повторюю Забагато честі для такого сильно зайнятого як Ви приділяти хвилинки моєї скромної уваги , особливо в ті дні коли я на відпочинку. Але якщо Ви не вмієте писати , або використовуєте нецензурну лексику а також особисті образи , то мені особисто не дивно що модератори труть Вас під корінь , як особу яка ніяким чином на форумі себе не проявила , але при цьому спробувала перетворити його на балаган. Тим більше , що прикладів різноманітних вискочок тут було достатньо , так що форум не багато втратив не прочитавши чергову порцію помиїв від нікому невідомого графомана .
Yoho-ho and one bottle of roma! А из-за чего, собственно скандал? Деньги не поделили? Женщин? Идеи кто-то чьи-то присвоил? Али ышо какая хворь приключилась? 
-
Camaro123654
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 22:22
fdk написав:Знімаю повноцінну однокімнатну квартиру з ремонтом за 1500грн (2000$ в рік). Вона мене повністю влаштовую. На сьогодні у Вашому Магазині 600 оголошень однокімнатних квартих ціною більше 30К, За повноцінну 1-кімнатну кв. площею від 38 хочуть 40-45К, півроку тому ріелтори казали що за такі просять 48К. Бачив я те, що пропонував Будівельник за 50К в Рясній-Руській. Треба вкласти ще не менше 10к на ремонт/облашування, + без авто там ніяк не обійтися.
Підсумок 2010 року: 1. заощадив декілька тисяч на нерухомості, я спокійно спав, мені не снилися кошмари що я купив постійно дешевіючий обєкт (пропозиція не зменшується, кредити під 18% беруть одиниці, тренд вниз). 2. придбав авто. Маючи транспортний засіб людина вже по іншому мислить. Можна спокійно доїзджати до Львова. 3. в спадщину перейшов будинок в селі. Добиратись на роботу на авто буде швидше ніж маршруткою із одного кінця Львові в інший (наприклад СантаБарбари на АС-2). Витрати на бензин еквівалентні оренді квартири.
Плани на 2011 - зробити ремонт/облаштування будинку. Переїхати туди жити. - заробляти, як ви кажете, папірці. Чого усім хомякам бажаю!!!
P.S. Вважаю, що повноцінна однокімнатна із ремонтом квартира 40м у Львові повинна коштувати як повноцінний авто С класу - 20-30к, а у передмісті - як топовий Ланос. Може через пару років нерухомість стане вдвічі доступнішою - тоді будемо думати чи потрібно вона мені.
Дуже дякую за Ваш чудовий комент. А то складалася думка, що окрім га-ла-ла вже нічого ніхто не напише. Факти дуже вперта річ. Це усім відомо. А людина - ще впертіша за факти, але іноді дуже тверезо мислить, якщо твереза. От так із нерухомістю, мабуть, хтось чекає, що подорожчає, а хтось знає, що дорожчати не буде і вчиняє відповідно. Усім усього найкращого! 
-
Camaro123654
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 20 лют, 2011 22:24
Хочу во Львов! 
-
Camaro123654
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 лют, 2011 17:11
Будівельник як вам Закарпаття ?
-
Miola
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 лют, 2011 18:45
Нормально , тепер я практично пів тижня дома , пів тижня в Поляні
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 27 лют, 2011 11:59
Переглядала оголошення Ваш Магазин, що роблю з періодичнічтю в 2-3 місяці і прийшла до висновку , що ціни на "залізобетонні" квадратні метри таки просіли і це навіть в обявах ( "хотелках" продавців ) , бо раніше в обявах 1000 у.е. і више , а тепер на уживане житло від 800 у.є. Так що дна ще нема .
-
Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 25 бер, 2011 17:53
Натрапив на статтю dt.ua/newspaper/articles/77179#article У моді — мінімалізація житла на сайті «Дзеркало тижня. Україна» Цікаві цитати: Це пояснюється тим, що ціна «квадрата» в однокімнатній квартирі в обласному центрі становить 900 у.о., двокімнатній — 800 у.о., а трикімнатній — лише 600—700 у.о. Тобто великі квартири коштують відносно дешевше!
Займемося арифметикою: трикімнатна квартира загальною площею 70 кв. м коштуватиме 42000 у.о., тоді як однокімнатна площею 40 кв. м обійдеться в 36000 у.о. — ненабагато менше...
Як зазначають ріелтери, багато громадян ще не зрозуміли цієї сумної істини...
Вирішили продати квартиру, щоб купити собі невеличку двокімнатну, а також однокімнатну брату. Батьки обіцяють додати грошей. Так жити набагато економніше: квартиру брата здаватимемо ці п’ять років, оплачуючи її утримання. До його повернення збереться пристойна сума, а нам буде легше «тягти» комунальні платежі...
Зважаючи на попередню цитату на 1-кімнітну треба спочатку докласти пристойну суму. Потім через 20 років оренди вернеться сума. Дивує також, що 200 грн є «непідйомною» різницею на комуналці. Можливо люди не знають, що можна відмовитися від прибирання сходових кліток і прибудинкової території - таким чином це зменшить послуги ЖЕКу вдвічі. Низький рівень життя людей та економічна криза диктують свої умови. За такого розкладу не доводиться мріяти про дві спальні та окремий кабінет, дитячу чи кімнату для гостей...
Буде ще й не таке! — кажуть ріелтери, і вони, мабуть, праві...
Як таке розуміти? Будеттокадаражать??
-
fdk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 бер, 2011 21:17
Я не розумію одного , як з економічної точки зору може котшувати уживане добите до ручки житло в панельному багатоквартирному будинку такі самі гроші . ну чи майже такі . що і нове Якщо це секенд хенд , то повинно бути ну максимум 50% від вартості нового .Тому коли буде таке співвідношення , тоді буде дно . Не заперечую такий сценарій , що ціна на уживане житло устаканиться , а ціна на нове виросте вдвічі до неї.
-
Fox
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 28 бер, 2011 22:20
Fox написав:Я не розумію одного , як з економічної точки зору може котшувати уживане добите до ручки житло в панельному багатоквартирному будинку такі самі гроші . ну чи майже такі . що і нове Якщо це секенд хенд , то повинно бути ну максимум 50% від вартості нового .Тому коли буде таке співвідношення , тоді буде дно . Не заперечую такий сценарій , що ціна на уживане житло устаканиться , а ціна на нове виросте вдвічі до неї.
А Ви згадайте часи Союзу , коли новий автомобіль коштував дешевше ніж старий , але при цьому був доступний тільки вибраним , тоді і зрозумієте. 1 За нове житло потрібно заплатити живими грошима - а їх якраз і малувато , а от за старе можна розрахуватись таким самим старим з доплатою ( різко збільшується кількість учасників - росте віртуальна ціна ( Ви ж приблизно 70% обмінюєте , тому тут ціна може бути будь-якою , я оцінюю свої 30 м2 по 1500 за метр , Ви свої 45 оцінюєте 30 так само як я по 1500 , а 15 по 500 , от і виходить що середня ціна більша ніж на нове)) 2 Новозбудоване - це ще не житло , це напівфабрикат до якого потрібно ще докласти доларів по 100-300 за м2 плюс почекати 3-5 років поки всі ремонти закінчать 3 Старий фонд знаходиться в районах з розвинутою інфраструктурою - ще плюс 100-200 доларів на квадраті. От і всі фактори. Як бачите - не обовязково відносно низька ціна на новобудови - потягне за собою ціни на вторинці. Плюс не забудьте - деколи капітальний ремонт будинку коштує дешевше ніж створення інфраструктури в районі , а з урахуванням місця розташування буде діяти приблизна формула ціноутворення вартість старого будинку + вартість кап ремонту = вартість нового + ремонт +вартість місцярозташування старого
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1