Puente написав:Не вижу существенно лучшей картины , чем у нас .
так вы сравнивайте с "херсоном", а надо с Киевом если поставить в табло какой нибудь укроблцентр, то вполне вероятно он будет на равне с вашим бишкеком
Не.. Так не пойдет! Если сравнивать с Киевом, то правда наружу вылезет. Там ведь центр по 30 тыс. долл.
А надо себе глазки задурачить и другим за компанию.
budivelnik написав:Бачите , в тому то і весь прикол , що саме нерухомість яка накопичується поколіннями і 80% якої було накопичено в умовах соціалізму і рівним ( чи практично рівним ) шаром була розмазана між всіма і є зараз тим ресурсом з допомогою якого діти/внуки тих хто проспав перебудову і не зміг прилаштуватись до нових реалій - мають шанс стартувати не з нуля .
Як будинок батьків в селі допоможе стартувати і не загубитися людині у іншому місті? І величезною різницеєю цін на нерухомість.
Давайте мухи окремо , а котлети окремо. Про що говоримо ? Про конкретну людину чи про середньостатистичне значення зібране з окремих людей. Якщо про окрему людину , то чому для узагальнення беремо не Ахметова , а Пупкіна в селі ? Якщо про середньостатистичну то : В селі 400 млн м2 ( на 15 млн населення , при середній ціні квадрату в 2500 , тобто 350 / 15 х 2500=60 000 грн на особу) , в місті і містечках 700 млн м2 ( на 30 млн осіб , тобто 700 / 30 х 7000 =165 000) Отже 1 -3 млн молодих ( 20-25 років )сільських жителів мають теоретичну можливість продавши дідову хату отримати 8 000 доларів США для започаткування власної справи В той самий час 5-8 млн міських жителів за таку саму операцію можуть отримати 20 000 доларів США Це в середньому , в когось краще , в когось гірше , а хтось взагалі не збирається відривати попи від насиженого місця ( і по барабану йому в селі це місце чи в місті , він все одно лежить і їсть банани ( пє самогонку ....)
При будь який розкладах , що 8000 доларів , що 20 000 доларів - це величини явно більші від нуля , тому можуть виступати в якості первинного капіталу при започаткуванні власного бізнесу.
Так для довідки В 1991 році я продав свою( отриману спадщину) однокімнатну і за вирученні 4000 доларів розпочав свій перший бізнес . Якби не було що продавати тоді , не факт що сьогодні тут була б людина з ніком будівельник.
Шуруп написав:Кстати, по поводу Парковых озер: почти все двушки разобраны. Да я понимаю все про рассрочки и т.д., НО!!!!! даже при условии рассрочки за двушку до конца года надо заплатить 45 тысч уёв и народ валит покупать. Ничё не понимаю!!
хмм, цены там однааако
с учетом того что дома еще только строятся (не быстро но строятся), и строится пока только 4 дома из всего комплекса, и с учетом что это Воскресенка.. цены по 9900-10000грн за квадрат , однаако
гыыы, они еще и шутят
"ЖК Парковые озера информирует Вас о повышении цен с 25 марта 2011 г.
на одно- и двухкомнатные квартиры в доме №1"
Востаннє редагувалось Xenon в П'ят 06 тра, 2011 18:38, всього редагувалось 1 раз.
Шуруп написав:Кстати, по поводу Парковых озер: почти все двушки разобраны. Да я понимаю все про рассрочки и т.д., НО!!!!! даже при условии рассрочки за двушку до конца года надо заплатить 45 тысч уёв и народ валит покупать. Ничё не понимаю!!
Цікавий підхід. Але при заданій Вами логіці та умовах, якщо змінити загальноукраїнську вартість нерухомості з 6000 грн до 4800 грн то розподіл на користь 5% буде кращий.
Звичайно буде , тому я й задаю запитання в контексті з Кому вигідні низькі ціни на житло в Україні ?
Так якщо виходить що падіння ціни не вигідне може порадите тим 95% населення як підтримати РН ? (і головне зарахунок чого підтримати)
комплекс неплохой но мне всё равно больше 4 сезона нравится 4-best.org/faq
Условия кредита-шикарные: 1,5 % разовая комиссия+ 16-18 % годовых + 0,15 % ежемесячная комиссия. В такую ипотеку можно влезть, если не хватает 10-15 тыс. долларов, но имеет ли смысл: самая дешёвая квартира стоит 65 тыс.-10-15 кредит получается 50 тыс. нужно денег. За эту сумму можно купить уже готовое жилье сейчас и не влазить в кредит и не ждать достройки дома.