А з яких це часів до товарів розкоші включають товари вартістю в 500-800 доларів , а товари вартістю в десятки тисяч - повинні вважатись загальнодоступними.
У нас що , ціна не є на сьогодні мірилом потрібності і доступності данного товару ?
|
|
![]() А з яких це часів до товарів розкоші включають товари вартістю в 500-800 доларів , а товари вартістю в десятки тисяч - повинні вважатись загальнодоступними. У нас що , ціна не є на сьогодні мірилом потрібності і доступності данного товару ?
![]() Ну що вже весь гнилий вулик щось пролепетав про мою порядність/фаховість/альфонсизм і так далі ?
Якщо весь , то я позволю собі ще трошки дров підкинути у Ваше багаття справедливого гніву. Мені просто цікаво . чому наприклад тутешні фахівці-економісти не побачили в нижче приведенному повідомлення нічого дивного
По порядку Всі памятають , що мій тернистий шлях в бізнесі почався з продажу однокімнатної в 1991 році за 4000 доларів. Так само , всі читали , що на сьогодні ( 2011 ) я оцінюю свої статки в 4-5 млн грн ( 500 000 - 600 000 доларів ) Отже на лице ріст за 20 років в 125 разів ( в абсолютному обчисленні 500 000 / 4 000 = 125 ) і в 10-15 разів в реальному ( сьогодні однокімнатна коштує 40 000 , тому 500 000 / 40 000 = 12,5 рази ) Але при цій всій успішності мені навіть з глибокого будуна не могла прийти думка купувати Порш-Кайєн , по тій простій причині що його вартість дорівнює 4 рокам моєї роботи . Тому для мене , навіть наявність подібної думки - маразм , а для Вас як я бачу - нормальний варіант , бо ніхто , наголошую ніхто навіть не спробував зробити хоча б якісь розрахунки і пояснити іншим чому подібна пропозиція не може мати нічого спільного з реальним бізнесом реальної людини. Далі буде .....
![]() budivelnik
По порядку Всі памятають , що мій тернистий шлях в бізнесі почався з продажу однокімнатної в 1991 році за 4000 доларів. Это наглая и явная ложь!!!Я лично в 1990 году купил в Киеве ТРЁХКОМНАТНУЮ за 1,5 тыс долларов. И однокомнотных был большой выбор хрущёвок по 500 долларов. Так что за 4000 долл тогда можно было 8 однокомнатных купить. Вы и сегодня наверное так продаёте...трепло дешёвое.
![]()
Дійсно помилився , в 1995 році. Всі інше вірно . Помилка виплила з того , що квартиру я отримав в спадщину від батька.Рік смерті в голові закарбувався , дата продажу - розмазалась.
![]()
дык на Пчилки по 1000 ещё год назад летом были..... помните кажется Овен приводил примеры и на домике в отчётах были... ![]()
Экономически выгодное - это когда прихожая не квадратом а комнаты не по 12 метров (не намного больше прихожей) убил бы архитектора. Ну тот новострой отдельная тема ![]() Не всё то золото что блестит(народная мудрость(с)). ![]() 1 Спочатку приведіть приклади зворотного . 2 Завжди там де більша концентрація ресурсів і менше вільного простору - житло дорожче. На перефирії і грошей менше і простору більше.
![]() Чем ругаться, давайте лучше прогнозы на статистику Авизо на вторник? Будет отскок?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|