У Вас с женой очень интересные бизнес-отношения.

Аллё...Будя.... Вообщето жена не для этого нужна
1 В мене жодних бізнес відносин з дружиною .Весь наш сімейний бізнес зациклений на 100% на мені. Єдине - вона на єдиному , що дозволяє мені деколи використовувати переваги цього типу оподаткування.
2 В мене четверо дітей .
В кого з Вас більше ?
Всі вони забезпеченні житлом по європейським нормам
В кого з Вас є забезпеченність житлом хоча б на рівні моїх дітей ?
Он не понимает, что при обвале в Киеве до 350 долл/метр, он станет автоматически богаче в 2 раза по сравнению с Киевом со своими 600 долл/метр во Львове

Вроде должен быть рад такому ходу событий, а по факту еще брыкается и против этого. В чем прикол тогда ???

Самоутверждается среди студентов
Я не самостверджуюсь серед студентів , я їх вчу
1 Якщо ціна в Києві буде 350 - то ціна на перефирії буде автоматично менша.
2 Людина може хотіти жити де хоче , але це жодним чином не говорить про те що хтось ( в тому числі я або держава ) повинна з шкіри лізти щоб забезпечити всі побажання всіх ( навіть лінивих ) студентів
Простий приклад
У Вас в кишені 200 грн , Ви можете купити якусь нокію з чорно-білим екраном , але хочете Ай-фон . Еплл що зобовязаний ціни опускати ?
Ви можете хотіти , Ви можете навіть провести по цьому питанню референдум , де приймете рішення що без Ай-фона у кожного студента діти народжуватись не будуть , але для виробника Ваші рухи - що були , що не були.
Тому
Хочете щоб з Вашими побажаннями рахувались - демонструйте кеш .
Не має кешу - нікому не цікаво слухати переконливі оповідання чергового люмпена про загальну справедливість.