Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 2021222324 ... 44>
Повідомлення Додано: Вів 24 тра, 2011 15:46

galician написав:Угоду можна розірвати запросто чи навіть визнати недійсною. Отих пару листків шо ріелтори ксерять і заставляють підписувати угоду це заслабенький вплив. Також можна розглянути ситуацію з іншого боку - всі ми знаємо хто на ринку працює ріелтором. Ви вірите в те. що колишній продавець з контейнера - сьогодні поважний ріелтор буде з Вами судитись? Наймати адвокатів...кинули то кинули іду шукаю наступного лоха. Але нажаль люди все ще не розуміють. Ті самі продавці не розуміють що насправді послуги ріелторів це повна фігня.

1 Не потрібно узагальнювати
2 Я працюю з рієлторами
3 Навіть якщо Ви мене знайдете самостійно , угоду все одно будемо заключати з їх участю ( відсотки для мене будуть звичайно менші ніж широкорозрекламовані тут 5)
4 В мої ціни вже включені послуги рієлторів.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2990 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 04:40

budivelnik написав:
  galician написав:Угоду можна розірвати запросто чи навіть визнати недійсною. Отих пару листків шо ріелтори ксерять і заставляють підписувати угоду це заслабенький вплив. Також можна розглянути ситуацію з іншого боку - всі ми знаємо хто на ринку працює ріелтором. Ви вірите в те. що колишній продавець з контейнера - сьогодні поважний ріелтор буде з Вами судитись? Наймати адвокатів...кинули то кинули іду шукаю наступного лоха. Але нажаль люди все ще не розуміють. Ті самі продавці не розуміють що насправді послуги ріелторів це повна фігня.

1 Не потрібно узагальнювати
2 Я працюю з рієлторами
3 Навіть якщо Ви мене знайдете самостійно , угоду все одно будемо заключати з їх участю ( відсотки для мене будуть звичайно менші ніж широкорозрекламовані тут 5)
4 В мої ціни вже включені послуги рієлторів.

И какие у риэлторов услуги?Лоха-покупателя найти?Так это может любой пионер сделать за фиксированную ставку скажем в 200 долларов.А не дарить ему комиссионные тыщи!!!!!!!
sesk

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 09:31

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Ефективніше за ті гроші шановний будівельник на вїзді Львова повісити рекламу. Тоді Вас самі знайдуть ті, що дійсно націлені на ваш товар. Доречі, Ви дуже популярний на форумі а так і не показали, що Ви набудували. Може воно дійсно варте уваги?
galician

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 10:42

galician написав:Ефективніше за ті гроші шановний будівельник на вїзді Львова повісити рекламу. Тоді Вас самі знайдуть ті, що дійсно націлені на ваш товар. Доречі, Ви дуже популярний на форумі а так і не показали, що Ви набудували. Може воно дійсно варте уваги?

1 Мені не потрібно банер на вїзді вішати , я може банер повісити відразу на сам будинок - це буде те саме :D
2 Коли я зайвий раз самостійно показую будинок чи дуже вже сильно конкретизую свою діяльність , то це трошки не подобається модераторам , тому , фото збудованого і проданного до 2010 - можете знайти на гілці Коли почнеться обвал в Києві , сторінок з 10 назад .
Те що є на сьогодні легше побачити проїхавши по кільцевій дорозі з
Епіцентр-Рясна-Брюховичі , в Рясній-Руській , збудована частина-жовтувата , та що будується біла ( пінопласт ) , коло озера :D
3 Вже пояснював
Я плачу гроші не за заманювання клієнтів до мене на майданчик , а за роботу з ними . Я навіть не знаю скільки потенційних клієнтів проходить через рієлторів , поки до мене не потрапить тих останніх 10% від загальної кількості.
Таким чином я економлю свій час , не пояснюю кожному власнику 10 000 доларів чому квартира в будинку не буде коштувати менше 50 000 і так далі.
На остаток
Можете мені повірити , всі власники 45 000 - отримують доступ до мене ( але наявність цих 45 000 - перевіряють рієлтори а не я .
Таким чином я працюю тільки з тими хто реально має можливість і бажання щось в мене купити.
З різними а-ля Сеск . Турбіна - працюють рієлтори ( і досить успішно )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 12:17

Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.

Яка відстань від кільцевої до будинків?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 17:06

Регулярно слідкуючи за рекламою маклерів та забудовників мушу визнати що за останній місяць рекламована ціна зросла з 5300-5500 до 6500-6800 гривень м2. Мова про новобудови що знаходяться у мікрорайоні Рясне м. Львова. Чи можуть маклери, якщо такі є в цій темі, прокоментувати щодо цін по яких відбуваються реальні продажі. Джерело vashmagazin.ua
stasiv

Повідомлення Додано: Сер 25 тра, 2011 20:09

stasiv
ви не пробували телефонувати по тих оголошеннях наскільки вони відповідають дійсності?
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 15:34

galician написав:Яка відстань від кільцевої до будинків?

до будинку - 150 метрів , ця частина кільцевої( рясна-Руська - Брюховичі ) не завантажена
Регулярно слідкуючи за рекламою маклерів та забудовників мушу визнати що за останній місяць рекламована ціна зросла з 5300-5500 до 6500-6800 гривень м2. Мова про новобудови що знаходяться у мікрорайоні Рясне м. Львова. Чи можуть маклери, якщо такі є в цій темі, прокоментувати щодо цін по яких відбуваються реальні продажі. Джерело vashmagazin.ua

Тут дивного нічого не має
Будувались два будинки одним забудовником. Поки обидва були в стані будівництва - ціна була нижчою , як тільки один здали в експлуатацію - ціна зросла.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 16:05

budivelnik написав:

до будинку - 150 метрів , ця частина кільцевої( рясна-Руська - Брюховичі ) не завантажена

Будувались два будинки одним забудовником. Поки обидва були в стані будівництва - ціна була нижчою , як тільки один здали в експлуатацію - ціна зросла.

Завантажена чи не дуже але все рівно це біля дороги. Я хоч і вчився погано але на парах пригадую рахували ми рівень забрудненості доріг, машини рахували. Пригадується, що 150 метрів не дуже суперово..насправді погано. Хоча я думаю покупці у вас є - он лише чого варті пасіки зубрецькі, давидів та інші села де вздовж траси живуть мажори )) мабуть мода зараз така або ще гірше вчились ніж я. Бо вкладаючи таку суму грошей в будинок, варто додати ще пару гривень і трошки далі купити.

І ще питання, а як у Вас з шумоізоляцією? Я не бачив вашого творіння але підозрюю що бокові стіни є спільними.
galician

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 тра, 2011 16:34

galician написав:
  budivelnik написав:

Завантажена чи не дуже але все рівно це біля дороги. Я хоч і вчився погано але на парах пригадую рахували ми рівень забрудненості доріг, машини рахували. Пригадується, що 150 метрів не дуже суперово..насправді погано. Хоча я думаю покупці у вас є - он лише чого варті пасіки зубрецькі, давидів та інші села де вздовж траси живуть мажори )) мабуть мода зараз така або ще гірше вчились ніж я. Бо вкладаючи таку суму грошей в будинок, варто додати ще пару гривень і трошки далі купити.

І ще питання, а як у Вас з шумоізоляцією? Я не бачив вашого творіння але підозрюю що бокові стіни є спільними.

1 Покажіть мені будинок у Львові який знаходиться далі ніж 150 метрів від дороги .
Тому можна звичайно вдавати з себе екологічно розумного - тоді Вам потрібно їхати кудись в гори в найглухіший куток , там і будете мати чудову екологію. Правда я почну щось писати про хмари радіаційного пилу і кислотні дощі на планеті - тоді куди втікати будете ?
2 Будинки бувають індивідуальні ( при цьому правда навіть в них будуть спільні міжкімнатні перегородки ) , спарені ( коли між різними власниками одна -три спільних стінки )
Тому наявність спільних стін і звукоізоляція - це з різних опер.
Я можу і в спільних стінах зробити чудову звукоїзоляцію ( правда при цьому про 700 доларів за квадрат можете не мріяти ) , а можу і в індивідуальному будинку зробити так що кожен чих через дорогу будете чути ( в такому разі і в 500 можна вкластись )

Так що Ви хотіли почути ?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 2021222324 ... 44>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти