|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 24 тра, 2011 15:46
galician написав:Угоду можна розірвати запросто чи навіть визнати недійсною. Отих пару листків шо ріелтори ксерять і заставляють підписувати угоду це заслабенький вплив. Також можна розглянути ситуацію з іншого боку - всі ми знаємо хто на ринку працює ріелтором. Ви вірите в те. що колишній продавець з контейнера - сьогодні поважний ріелтор буде з Вами судитись? Наймати адвокатів...кинули то кинули іду шукаю наступного лоха. Але нажаль люди все ще не розуміють. Ті самі продавці не розуміють що насправді послуги ріелторів це повна фігня.
1 Не потрібно узагальнювати 2 Я працюю з рієлторами 3 Навіть якщо Ви мене знайдете самостійно , угоду все одно будемо заключати з їх участю ( відсотки для мене будуть звичайно менші ніж широкорозрекламовані тут 5) 4 В мої ціни вже включені послуги рієлторів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 тра, 2011 04:40
budivelnik написав: galician написав:Угоду можна розірвати запросто чи навіть визнати недійсною. Отих пару листків шо ріелтори ксерять і заставляють підписувати угоду це заслабенький вплив. Також можна розглянути ситуацію з іншого боку - всі ми знаємо хто на ринку працює ріелтором. Ви вірите в те. що колишній продавець з контейнера - сьогодні поважний ріелтор буде з Вами судитись? Наймати адвокатів...кинули то кинули іду шукаю наступного лоха. Але нажаль люди все ще не розуміють. Ті самі продавці не розуміють що насправді послуги ріелторів це повна фігня.
1 Не потрібно узагальнювати 2 Я працюю з рієлторами 3 Навіть якщо Ви мене знайдете самостійно , угоду все одно будемо заключати з їх участю ( відсотки для мене будуть звичайно менші ніж широкорозрекламовані тут 5) 4 В мої ціни вже включені послуги рієлторів.
И какие у риэлторов услуги?Лоха-покупателя найти?Так это может любой пионер сделать за фиксированную ставку скажем в 200 долларов.А не дарить ему комиссионные тыщи!!!!!!!
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 тра, 2011 09:31
Ефективніше за ті гроші шановний будівельник на вїзді Львова повісити рекламу. Тоді Вас самі знайдуть ті, що дійсно націлені на ваш товар. Доречі, Ви дуже популярний на форумі а так і не показали, що Ви набудували. Може воно дійсно варте уваги?
-
galician
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 7 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 тра, 2011 10:42
galician написав:Ефективніше за ті гроші шановний будівельник на вїзді Львова повісити рекламу. Тоді Вас самі знайдуть ті, що дійсно націлені на ваш товар. Доречі, Ви дуже популярний на форумі а так і не показали, що Ви набудували. Може воно дійсно варте уваги?
1 Мені не потрібно банер на вїзді вішати , я може банер повісити відразу на сам будинок - це буде те саме 2 Коли я зайвий раз самостійно показую будинок чи дуже вже сильно конкретизую свою діяльність , то це трошки не подобається модераторам , тому , фото збудованого і проданного до 2010 - можете знайти на гілці Коли почнеться обвал в Києві , сторінок з 10 назад . Те що є на сьогодні легше побачити проїхавши по кільцевій дорозі з Епіцентр-Рясна-Брюховичі , в Рясній-Руській , збудована частина-жовтувата , та що будується біла ( пінопласт ) , коло озера  3 Вже пояснював Я плачу гроші не за заманювання клієнтів до мене на майданчик , а за роботу з ними . Я навіть не знаю скільки потенційних клієнтів проходить через рієлторів , поки до мене не потрапить тих останніх 10% від загальної кількості. Таким чином я економлю свій час , не пояснюю кожному власнику 10 000 доларів чому квартира в будинку не буде коштувати менше 50 000 і так далі. На остаток Можете мені повірити , всі власники 45 000 - отримують доступ до мене ( але наявність цих 45 000 - перевіряють рієлтори а не я . Таким чином я працюю тільки з тими хто реально має можливість і бажання щось в мене купити. З різними а-ля Сеск . Турбіна - працюють рієлтори ( і досить успішно )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 25 тра, 2011 12:17
Яка відстань від кільцевої до будинків?
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 25 тра, 2011 17:06
Регулярно слідкуючи за рекламою маклерів та забудовників мушу визнати що за останній місяць рекламована ціна зросла з 5300-5500 до 6500-6800 гривень м2. Мова про новобудови що знаходяться у мікрорайоні Рясне м. Львова. Чи можуть маклери, якщо такі є в цій темі, прокоментувати щодо цін по яких відбуваються реальні продажі. Джерело vashmagazin.ua
-
stasiv
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 тра, 2011 20:09
stasiv ви не пробували телефонувати по тих оголошеннях наскільки вони відповідають дійсності?
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 тра, 2011 15:34
galician написав:Яка відстань від кільцевої до будинків?
до будинку - 150 метрів , ця частина кільцевої( рясна-Руська - Брюховичі ) не завантажена Регулярно слідкуючи за рекламою маклерів та забудовників мушу визнати що за останній місяць рекламована ціна зросла з 5300-5500 до 6500-6800 гривень м2. Мова про новобудови що знаходяться у мікрорайоні Рясне м. Львова. Чи можуть маклери, якщо такі є в цій темі, прокоментувати щодо цін по яких відбуваються реальні продажі. Джерело vashmagazin.ua
Тут дивного нічого не має Будувались два будинки одним забудовником. Поки обидва були в стані будівництва - ціна була нижчою , як тільки один здали в експлуатацію - ціна зросла.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 26 тра, 2011 16:05
budivelnik написав: galician написав:Яка відстань від кільцевої до будинків?
до будинку - 150 метрів , ця частина кільцевої( рясна-Руська - Брюховичі ) не завантажена Регулярно слідкуючи за рекламою маклерів та забудовників мушу визнати що за останній місяць рекламована ціна зросла з 5300-5500 до 6500-6800 гривень м2. Мова про новобудови що знаходяться у мікрорайоні Рясне м. Львова. Чи можуть маклери, якщо такі є в цій темі, прокоментувати щодо цін по яких відбуваються реальні продажі. Джерело vashmagazin.ua
Тут дивного нічого не має Будувались два будинки одним забудовником. Поки обидва були в стані будівництва - ціна була нижчою , як тільки один здали в експлуатацію - ціна зросла.
Завантажена чи не дуже але все рівно це біля дороги. Я хоч і вчився погано але на парах пригадую рахували ми рівень забрудненості доріг, машини рахували. Пригадується, що 150 метрів не дуже суперово..насправді погано. Хоча я думаю покупці у вас є - он лише чого варті пасіки зубрецькі, давидів та інші села де вздовж траси живуть мажори )) мабуть мода зараз така або ще гірше вчились ніж я. Бо вкладаючи таку суму грошей в будинок, варто додати ще пару гривень і трошки далі купити. І ще питання, а як у Вас з шумоізоляцією? Я не бачив вашого творіння але підозрюю що бокові стіни є спільними.
-
galician
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 тра, 2011 16:34
galician написав: budivelnik написав: galician написав:Яка відстань від кільцевої до будинків?
Завантажена чи не дуже але все рівно це біля дороги. Я хоч і вчився погано але на парах пригадую рахували ми рівень забрудненості доріг, машини рахували. Пригадується, що 150 метрів не дуже суперово..насправді погано. Хоча я думаю покупці у вас є - он лише чого варті пасіки зубрецькі, давидів та інші села де вздовж траси живуть мажори )) мабуть мода зараз така або ще гірше вчились ніж я. Бо вкладаючи таку суму грошей в будинок, варто додати ще пару гривень і трошки далі купити. І ще питання, а як у Вас з шумоізоляцією? Я не бачив вашого творіння але підозрюю що бокові стіни є спільними.
1 Покажіть мені будинок у Львові який знаходиться далі ніж 150 метрів від дороги . Тому можна звичайно вдавати з себе екологічно розумного - тоді Вам потрібно їхати кудись в гори в найглухіший куток , там і будете мати чудову екологію. Правда я почну щось писати про хмари радіаційного пилу і кислотні дощі на планеті - тоді куди втікати будете ? 2 Будинки бувають індивідуальні ( при цьому правда навіть в них будуть спільні міжкімнатні перегородки ) , спарені ( коли між різними власниками одна -три спільних стінки ) Тому наявність спільних стін і звукоізоляція - це з різних опер. Я можу і в спільних стінах зробити чудову звукоїзоляцію ( правда при цьому про 700 доларів за квадрат можете не мріяти ) , а можу і в індивідуальному будинку зробити так що кожен чих через дорогу будете чути ( в такому разі і в 500 можна вкластись ) Так що Ви хотіли почути ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1