|
Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми...) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 16 чер, 2011 12:13
собівртість 500 у.о/кв.м!
Будівельник-2??? РН немає, є ті хто виставив обєкти по завищеній ціні, і нікуди не постпішаючи, здає в оренду, і є ті хто має заощадження, але цього недостатньо для придбання житла. От всі чекають, на перегляди ходять, а угод немає (ця інформація від нотаріусів). А поодинокі угоди, це або розмін, або продаж з доплатою.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 15:45
vasul_lviv написав:собівртість 500 у.о/кв.м!
Будівельник-2??? РН немає, є ті хто виставив обєкти по завищеній ціні, і нікуди не постпішаючи, здає в оренду, і є ті хто має заощадження, але цього недостатньо для придбання житла. От всі чекають, на перегляди ходять, а угод немає (ця інформація від нотаріусів). А поодинокі угоди, це або розмін, або продаж з доплатою.
Як це ринку нерухомості не має...!? На планеті Земля він був і буде завжди! На місці не спорю можливо і не має, хоча вже і там продають ділянки! У вас дуже обмежений світогляд якщо ви бачите об'єкти по завишеній ціні, чи може просто бракує коштів! Якщо ми говоримо про оренду приміщень, то угод дуже багато! Тільки якщо б ви розбирались в комерції то ви б знали що 99% угод відбуваються без нотаріусів! У нас нотаріальне посвідчення договорів є обовязковим тільки у тому випадку коли угода укладається більше ніж на 3 роки! Тому нотаріуси не можуть бачити об'єктивної інформації по оренді!
-
kclviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 16:50
vasul_lviv написав:собівртість 500 у.о/кв.м!
Завжди і до кризі і під час кризи і після кризи - купівля житла це був розмін/обмін з доплатою на більше. Якби Ви читали будівельника 1 - уважніше, то побачили б що у всіх моїх поясненнях щодо доступності житла є фраза. Отримав спадщину - продав , доклав 30% від суми продажі - купив нове.Тобто банальний обмін з доплатою.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 3000 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 чер, 2011 18:16
budivelnik Якщо слідувати Вашій логіці, то поки не отримаєш спадщини, житла не купиш?
Я Вас попрошу, непотрібно виривати словосполучення із контексту, і висувати свої зауваження. Я розумію (після перечитування Ваших відповідей в сусідніх форумах), що це важко, але попробуйте зрозуміти цілісний зміст речення. В пості котрий Ви коментуєте мова йде про те, що відсутні угоди за повний кеш: прийшов, сподобалось, витягнув кульок і виклав гроші. А де, коли і яких угод було більше це вже інша справа.
kclviv Я розумію, що Ви рекламуєте своє агенство, і бажаєте справити враження. Але в такий спосіб котрий Ви обрали, воно прямо протилежне від очікуваного Вами. Аналогічно до попереднього співрозмовника: "Зрите в корень". Мова йшла про відсутність угод купівлі-продажу, і саме тому я довіряю знайомим нотаріусам, котрі кажу, що таких угод обмаль. І не потрібно думати, що ЦК України - це таємні знання доступні тільки Вам.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 18:26
vasul_lviv написав: budivelnikЯкщо слідувати Вашій логіці, то поки не отримаєш спадщини, житла не купиш? Я Вас попрошу, непотрібно виривати словосполучення із контексту, і висувати свої зауваження. Я розумію (після перечитування Ваших відповідей в сусідніх форумах), що це важко, але попробуйте зрозуміти цілісний зміст речення. В пості котрий Ви коментуєте мова йде про те, що відсутні угоди за повний кеш: прийшов, сподобалось, витягнув кульок і виклав гроші. А де, коли і яких угод було більше це вже інша справа. kclvivЯ розумію, що Ви рекламуєте своє агенство, і бажаєте справити враження. Але в такий спосіб котрий Ви обрали, воно прямо протилежне від очікуваного Вами. Аналогічно до попереднього співрозмовника: "Зрите в корень". Мова йшла про відсутність угод купівлі-продажу, і саме тому я довіряю знайомим нотаріусам, котрі кажу, що таких угод обмаль. І не потрібно думати, що ЦК України - це таємні знання доступні тільки Вам.
1 Це не правда , бо тільки я продав в 2009-2010 році шість квартир - і всі за кеш . Друге питання , що з шести покупців - три отримали гроші від продажу того житла яким володіли , але при цьому прямого обміну - не існувало. 2 В Україні в рік будується всього 80 000 квартир. Якби всі продажі відбувались виключно шляхом купівлі ( а не своєрідного продав своє - купив інше ) , то тільки 80 000 сімей в рік могли б покращити свої житлові умови . В Україні 20 млн сімей - на 19 млн помешкань . Далі рахуйте самі. 3 В 2007 році - 330 000 угод купівлі/продажу , 2008 році - 303 000 угод купівлі/продажу , 2009 році - 226 000 угод купівлі/продажу , 2010 році - 226 000 угод купівлі/продажу , Це Ви називаєте Повна відсутність угод ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 чер, 2011 18:36
budivelnik З 100 людей, що люблять баклажани, 35 захворіло на рак. З 100 людей, що живуть в Чорнобильській зоні на рак захворіло 15 людей. Висновок: краще жити в Чорнобилі, ніж їсти баклажани.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 18:43
vasul_lviv написав:budivelnikЗ 100 людей, що люблять баклажани, 35 захворіло на рак. З 100 людей, що живуть в Чорнобильській зоні на рак захворіло 15 людей. Висновок: краще жити в Чорнобилі, ніж їсти баклажани.
Це у випадку правдивості твердження. Я привів свої 6 угод - мікроекономіка і 226 000 угод - макроекономіка. В мене 50% - чистий кеш , 50 % - кеш після продажу свого. В Україні 226000 всього ( 80 000 на первинному ринку ) - сам виведеш скільки чистого кешу , а скільки відносно чистого . Так , додадково для різних коверкувачів чужих ніків В 2009-2010 роках практично не видавались кредити , тому 303 000 в 2008 ( і приблизно 150 000 за кредитні гроші в тому чи іншому вигляді ) і 226 000 в 2010 - 99,8% - за свої - це різні речі . Висновок На сьогодні , за свої житло купує на 50% більше ( в абсолютному виразі ( 226 000 в 2010 проти 150 000 в 2008). Таким чином успішні ( ті хто вже заробив ) голосують своїми грошима за придбання житла , студенти ( в яких поки ні житла ні грошей ні бажання працювати ) - розповідають про житло байки.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 чер, 2011 19:11
На сьогодні , за свої житло купує на 50% більше ( в абсолютному виразі ( 226 000 в 2010 проти 150 000 в 2008).
Тобто жити стало краще, ринок росте.... Вон воно що.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 16 чер, 2011 19:17
vasul_lviv написав:На сьогодні , за свої житло купує на 50% більше ( в абсолютному виразі ( 226 000 в 2010 проти 150 000 в 2008).
Тобто жити стало краще, ринок росте.... Вон воно що.
Тобто статистика демонструє , що різні емоційні заяви типу Ринок вмер - не відповідають дійсності + статистика демонструє , що певні зміни на ринку проходять , але не кожен може зрозуміти їх суть і напрямленність . Ті які навіть не вміють правильно нік написати - в першу чергу. Чи не так Ва соска ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1