Рубини: Без обесценивания евро на 30-40% еврокризис не пр...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234>
Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:01

kuser написав:Гондурас_мля
Вы об чём это? :roll: Я про ЕС...при чём здесь мы? :roll: Мы по любому пролетаем....вступать то уже некуда! :mrgreen: Я именно об этом....

Так і я про ЄС. Не тільки Германія і Франція мають від цього користь. Малі підприєства, наприклад, Литви мають доступ до загальноєвропейських інноваціних програм.
Купіть любий польський світильник в магазині. Прочитайте на скільких мовах написана інструкція щоб зрозуміти в кількох країнах він продається. Що маєм ми без Європи?

PS. А прикладом ренегата Ющенко тикати не треба. Я не знаю чим його купили чи залякали в Кремлі, але те що він відпрацював на їх інтереси на 200% бачу.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:09

Гондурас_мля
1)Специально для Вас открою маленькую тайну.....Все польские светильники сделаны в Китае!
2)Написать любой ценник на любых языках - не значит хоть одну щтуку хоть где то продать :lol:
3)Мы тоже после подписания бумаг Янеком 19 декабря получим точно такой же доступ к европейским рынкам,что и поляки. И что Вы предлагаете в Европу продавать? :roll: :?: Может Вы с Китаем тут начнёте конкурировать..... :mrgreen: Никого Европа к себе на рынок не пустит....начнут войдот что стандарты не те...и тд тп....Европейским рабочим нужна зарплата! И кормить укррабочих - они что идиоты? :roll:
Иметь возможность и воспользоваться ею -две большине разницы! Я тоже имею возможность стать президентом Украины :mrgreen:
kuser

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:15

1)Специально для Вас открою маленькую тайну.....Все полькие светильники сделаны в Китае!
2)Написать любой ценник на любых языках - не значит хоть одну щтуку хоть где то продать :lol:
3)Мы тоже после подписания бумаг Янеком 19 декабря получим точно такой же доступ к европейским рынкам,что и поляки. И что Вы предлагаете в Европу продавать? :roll: :?: Може Вы с Китаем тут начнёте конкурировать..... :mrgreen:
Иметь возможность и воспользоваться ею -две большине разницы! Я тоже имею возможность стать президентом Украины :mrgreen:

Ги, ну про світильники не треба ля-ля :D
Я потому і привів їх приклад, що знаю хто що і де виробляє. Бо сам в цьому задіяний.
А в Європу ми збираємось продавати обладнання для лапараскопічної хирургії. Власне і зараз це робимо, але якось по дикому - через підставну фірму в Іспанії :P
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:26

Гондурас_мля
Ги, ну про сітильники не треба ля-ля
Я потому і привів їх приклад, що знаю хто що і де виробляє. Бо сам в цьому задіяний.

Я совсем не исключаю что это так...Лохов очевидно и среди "укрбизнесменов" хватает! :mrgreen:
Более подробно опять же только для Вас. Недавно под Палермо(Италия) накрыли подпольные склады с китайской обувью. Сидяцие внутри рабочие наклеивали этикетки "Сделано в Италии" и упаковывали в коробки.И в дальнейшем обувь шла на экспорт....Арестована партия на 40 млн доларов! Тк что может и Вы ходите в итальянской обуви из Китая! :lol:
Аналогичным путём я бы делал и люстры! Дайте мне чертежи и я вам эти люстры в течении 3 месяцев доставлю причём именно с вашим логотипом и дешевле раз в 10, чем Вы предлагаете!
Так зачем Вы их втридоро лепите? :roll: Это такой "укрбизнес"? :roll: :lol: :shock:
Вот свяжитесь с производителем напрямую...подготовте чертежи и согласуйте условия поставки.....Доставят и растаможат сами китайцы по своим каналам! Вы получите всё прямо в Вашем городе и в оговоренные сроки! Вам сюда
http://www.vkitae.biz/
kuser

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:40

Ги, ну про сітильники не треба ля-ля

Я совсем не исключаю что это так...Лохов очевидно и среди "укрбизнесменов" хватает! :mrgreen:
Более подробно опять же только для Вас. Недавно под Палермо(Италия) накрыли подпольные склады с китайской обувью. Сидяцие внутри рабочие наклеивали этикетки "Сделано в Италии" и упаковывали в коробки.И в дальнейшем обувь шла на экспорт....Арестована партия на 40 млн доларов! Тк что может и Вы ходите в итальянской обуви из Китая! :lol:
Аналогичным путём я бы делал и люстры! Дайте мне чертежи и я вам эти люстры в течении 3 месяцев доставлю причём именно с вашим логотипом и дешевле раз в 10, чем Вы предлагаете!
Так зачем Вы их втридоро лепите? :roll: Это такой "укрбизнес"? :roll: :lol: :shock:
Вот свяжитесь с производителем напрямую...подготовте чертежи и согласуйте условия поставки.....Доставят и растаможат сами китайцы по своим каналам! Вы получите всё прямо в Вашем городе и в оговоренные сроки! Вам сюда
http://www.vkitae.biz/

А чертежи, по вашому, самі намалюються? І канали збуту теж китайці організуєть? Kuser, я всі ці китайські канали давно знаю.
Робите розробку. Випускаєте установчу серію, доводите до масового виробництва, а далі можете і з китайцями почати контактувати. Бо серія, менша ніж 1000штук їх не цікавить.
Я проти такого розподіла праці нічого не маю.
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 02:58

Гондурас_мля

А чертежи, по вашому, самі намалюються?

А зачем Вам изобретать велосипед? :roll: Вам продложат каталоги из 3 миллионов люстр я думаю Вы найдёте что выбрать? Ну если Вы настолько изысканны то к вам немедлено спусится специалист и всё за Вас нарисует...в течении часа уложитесь...Количество - это да....без этого с Вами говорить не захотят...и не стоит сильно петлять с оплатой - китайцы этого не любят и не допустят.
І канали збуту теж китайці організуєть.

Так вот это у них и есть проблема! :mrgreen: Вот они её в Европе и решают....и взятками...и личными связями...и ценами...и сервисом...и тд и тп И тут на этот рынок влазят конкуренты...ХОХЛЫ! Ну это даже не смешно...... :cry: :roll:

А именно с этого мы и начали наш разговор! В Европе нет для нас рынка! Ну не считая существующих ниш...металла - тут у нас плечё доставки явно меньше.....да и Китаю самому стали не хватает....и тд....см мой первый пост.
kuser

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 03:20

А чертежи, по вашому, самі намалюються?

А зачем Вам изобретать велосипед? :roll: Вам продложат каталоги из 3 миллионов люстр я думаю Вы найдёте что выбрать? Ну если Вы настолько изысканны то к вам немедлено спусится специалист и всё за Вас нарисует...в течении часа уложитесь...Количество - это да....без этого с Вами говорить не захотят...и не стоит сильно петлять с оплатой - китайцы этого не любят и не допустят.
І канали збуту теж китайці організуєть.

Так вот это у них и есть проблема! :mrgreen: Вот они её в Европе и решают....и взятками...и личными связями...и ценами...и сервисом...и тд и тп И тут на этот рынок влазят конкуренты...ХОХЛЫ! Ну это даже не смешно...... :cry: :roll:

А именно с этого мы и начали наш разговор! В Европе нет для нас рынка! Ну не считая существующих ниш...металла - тут у нас плечё доставки явно меньше.....да и Китаю самому стали не хватает....и тд....см мой первый пост.

По плану развития Китая они решили сырьем не торговать, хоть металла у них хватает. Потому в этом вопросе они не конкуренты.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 03:25

Пісець. Моя-твоя не понімайт. Я кажу, що вже є ринок в Європі, але дикий. Да пів України вже в Європі і Штатах перебувала і там перепрацювала. В самих престижних фірмах. А мені тут доказують що це не так :shock:
Масова продукція - це, звісно, поки що не сама сильна сторона можливого українського експорту. Крім сталі і с/г продукції. Але стільки варіантів малосерійки - не перерахувати. Тут і унікальне обладнання для наукових досліджень. Фірма знайомого виробляє для ринку Європи, Штатів... взагалі всього світу спектрометри і спектрофотометри. Україні їх потрібно не більше 5-10штук! Колапс для підприємства. Інший робить інтерферометри, які в Україні взагалі не використовуються із-за їх унікальних характеристик. Ще є один виробляє титанові і сапфірові протези кісток і суставів. Продаж в Україні нульова. Наша фірма робить обладнання для лапараскопічної хирургії, яке ми так і не змогли сертифікувати в Україні, а ось через Іспанію діло пішло набагато веселіше. І т.д. і т.і. Перечисляти можна до нескінченності...
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 06:05

Re: Рубини: Без обесценивания евро на 30-40% еврокризис не п

kuser написав:А зачем Вам изобретать велосипед? Вам продложат каталоги из 3 миллионов люстр я думаю Вы найдёте что выбрать?

Нет, лучше попариться со своим чертежом, выдумать что-то оригинальное, более лучшее. Что-бы потом китайцы это тут-же внесли в свой каталог и выпустили раньше в продажу под другим названием, с меньшей ценой и большей партией.
tiscov

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 06:14

Re: Рубини: Без обесценивания евро на 30-40% еврокризис не п

Гондурас_мля написав:Пісець. Моя-твоя не понімайт. Я кажу, що вже є ринок в Європі, але дикий. Да пів України вже в Європі і Штатах перебувала і там перепрацювала. В самих престижних фірмах. А мені тут доказують що це не так Масова продукція - це, звісно, поки що не сама сильна сторона можливого українського експорту. Крім сталі і с/г продукції. Але стільки варіантів малосерійки - не перерахувати. Тут і унікальне обладнання для наукових досліджень. Фірма знайомого виробляє для ринку Європи, Штатів... взагалі всього світу спектрометри і спектрофотометри. Україні їх потрібно не більше 5-10штук! Колапс для підприємства. Інший робить інтерферометри, які в Україні взагалі не використовуються із-за їх унікальних характеристик. Ще є один виробляє титанові і сапфірові протези кісток і суставів. Продаж в Україні нульова. Наша фірма робить обладнання для лапараскопічної хирургії, яке ми так і не змогли сертифікувати в Україні, а ось через Іспанію діло пішло набагато веселіше. І т.д. і т.і. Перечисляти можна до нескінченності...

Я вас немного понимаю, но таких предприятий как ваше очень мало, те что есть, не могут себе позволить влиять на политику государства с производством 5-10 штук. И я так не понял, вы производство в Испании начали, через это как?
tiscov

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 206 раз.

Профіль

#<1234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей